Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, felicitari, felicitari si inca o tona de felicitari!!! s-o stapaniti sanatosi, voiosi, voinici!! sper c-aveti camere multe, sau un basement generos..sau macar un backyard cat sa-ncapa un cort de 2+1 :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,FELICITARIIII!!!!!SA O STAPANITI FERICITI!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by dayanara

dbunny - nu , pe 2 martie face 15 luni si pe 4 martie l.a programat la vaccin

ROR-ul din cate stiu eu se face intre 12-15 luni. Stefy la facut la 13 luni ca la 12 a facut Pentaxim si ala e deja 5 in 1 si a zis sa mai lasam o luna. Si exact peste o luna i-a facut ROR. Mie mi-a zis ca e posibil sa faca putina febra in a 14-a zi de la vaccin, dar nu a facut. Si nici bubite, dar probabil depinde de organism. Multa sanatate la bebei si la cat mai putine belele...

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene...,m-a rapus raceala...,am zacut precum o clshca...,n-am fost buna de nimic...,noroc cu sotul ca a fost liber,ca altfel vai de kuru meu era...
a resusit saracu' sa ma puna pe picioare...,nu de alta dar azi intra la munca...,offf,nu doresc la nimeni raul asta...
Crinuta este mult mai bine, tuseste asa de sfarsit de tuse ca sa zic...,nu mananca,dar nu-i de ieri...,alearga si are aceiasi energie cu toate ca eu am renuntat la cioco si pepsi...,deciii,shineva sa-mi explice...,de unde frate atata energie!
azi s-a trezit la 7.30 si a dormit 1 ora toata ziua...,la fel de turbo a fost...,la 21 sfoaraia mititica...,cred si io...

de azi,am inceput oficial intzarcatul...,cum a decurs?,graznicccc,ma asteptam...,dar nici asa...
s-a trezit la 7.30 a alergat pana la 12 si de la 12 pana la 12.40 am incercat sa o adormim altfel decat la tz...,esec total...,s-a enervat cumplit...,in carut n-a vrut...,in patul mare n-a vrut...,in brate nu...,apoi i-am dat tz si a adormit in 5 minute...
dupa ce a adormit ,i-am scos tz si i-am dat suseta...,a inceput sa molfaie la ea cu drag ...si asta a fost operatiunea intarcatul pe ziua de azi...

Donia,
felicitari pentru casuta,sa o stapaniti sanatosi
Ruxandra,
23 fix,fix,fix si nik...,plus ceva greturi de dimineata...
beyyy io ti-am zis ca-i semn cu atatea gravidute pe langa tine...ia arunca-i o vorba lui Gabi,vezi ce zice...,poate,poate...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am vazut prin capitolul 153 parca o discutie depre ce nu mai e pe piata.
1.In loc de Karvol eu folosesc ulei de menta de la Plafar. Pun cateva picaturi pe o batistuta in patut si... gata desfundat nasucul.
2.Cu Vigantol-ul e o poveste lunga. Se retrage de pe piata, pt ca au facut niste teste, dupa ce s-a administrat 'n" ani... si au constatat ca in 7-14 zile de la desfacerea sticlutei vitamina D3 se inactiveaza, practic ii dai un ulei si atat.... vitamina pauza. MIe mi-a recomandat dr pediatru Vitamina D3 de la Biofarm, care e cu 50% mai scumpa, dar asta e....
3. In loc de Calgel mi-a recomandat glicerina boraxata cu 1% Anestezina, care se prepara la farmacie, si a fost mai buna si decat mama Calgelului. Si mai e un gel gingival "de la barr". Asta e firma producatoare. E ceva parca frantuzesc si mult mai bun decat Calgel, care peste 10 minute... s-a dus efectul

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
astept si eu sa imi adoarma copilul ca sa iesim la un suc si multe tigari cu sotul si surioara si cumnatelul. suntem, cica, boierii we asta, a venit si soacra-mea si mami.

multumesc de raspunsuri. dar mai astept. am inteles ce vreti voi (majoritatea) sa ziceti, dar va ridic acum alta problema.....cam aceeasi situatie. chiuveta si apa in cabinet la pediatra, cand mai asteptau vreo 2-3 copii sa intre. atunci ce trebuia sa fac? adica, nu mi se pare ca dani va intelege (la un an) ca in anumite conditii nu e "nu" si in alte conditii nu e "un pic mai incolo". ma rog......

dandusa chiar azi ma gandeam ca nu ai mai dat vesti de mult....imi pare tare rau ca nu ai fost bine, ma bucur ca ti-ai revenit, imi pare rau ca ai greturi, dar important e samburelul sa fie bine.

a adormit gaza, fug si eu sa ma imbrac.
s usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Eu si Antonia suntem virusate tusim amadoua+muci la greu

multumesc de raspunsurile cu denese animate

Marani-superba bubamara

Asiza-la ciupercile umplute

Yagmur-multa putere si rabdare mami

Mami_n_d-frumoasa poezia

Donia-prajitura cu visine

Vazut poze cu Cristinel mancand singurel cu Ivan in Romania(f fain carutul nou),D si veveritele , Alessia in mall la party

Donia-felicitari

Dandusa-multa sanatate

Ioana de ACS

multa sanatate mamicilor si fulguletilor bolnaviori

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusa pt nik-ul si multa sanatate.

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Am vazut prin capitolul 153 parca o discutie depre ce nu mai e pe piata.
1.In loc de Karvol eu folosesc ulei de menta de la Plafar. Pun cateva picaturi pe o batistuta in patut si... gata desfundat nasucul.
2.Cu Vigantol-ul e o poveste lunga. Se retrage de pe piata, pt ca au facut niste teste, dupa ce s-a administrat 'n" ani... si au constatat ca in 7-14 zile de la desfacerea sticlutei vitamina D3 se inactiveaza, practic ii dai un ulei si atat.... vitamina pauza. MIe mi-a recomandat dr pediatru Vitamina D3 de la Biofarm, care e cu 50% mai scumpa, dar asta e....

1. Lacramioara, super ideea cu uleiul de menta, multumim. O sa-l incercam si noi; sa-l trec pe lista.
2. asta cu Vigantol-oil (ca se inactiveaza in cca 3 saptamani) e stiuta de multi ani (eu stiu de cel putin 6 ani) si multi pediatrii (ca sa nu zic majoritatea) recomanda schimbarea sticlei la max 1 luna. Dar acu era vorba de Vigantoletten, care sunt pastile si stabile dpdv al eficacitatii.

Ai pus poze! Am admirat-o pe Stefania-Iulia... ce bucalata si voinicuta e. aici e dementiala. Cum ii ziceti Stefania sau Iulia?

Bambo si voi?? Off. Multa sanatate.

Aelita voi ce mai ziceti?? Ralumat?? Fatima?? Bogdana??

Laura, ce problema complicata pt ora asta tarzie.. [omulet ganditor scarpinandu-se in cap] Poate la dna dr ar tb sa mearga "acu nu ne jucam, ne consulta dna dr si tb sa se uite la noi". Sau si mai bine.. Dani se joaca in timp ce mami discuta cu dna dr. Si de ce n-ar merge schema cu "mai tarziu"? Cred ca inca nu stie ca-l.. pacalesti. Apoi iesiti pe usa si asta e.. a disparut magica chiuveta. Pana ajunge acasa.

Pesemne c-am aberat cu brio.. da a obosit neuronu. Ajunge pt ziua de azi. Noapte buna minunatelor.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

DONIAA ! venim sa facem inaugurarea la casuta ! superrrr ! sa o stapaniti sanatosi !! vazut pe pretenul meu cristinel ce elegant a halit un iaurt !:) super !

vazut si fuga dupa veeritzoi ...vai ce frumo si cald e la voi !!

am iara un pitic pe creier si nu ii lasa pe ceilalalti in pace : mi se pare ca ghetutele lui P si-au modificat forma dupa forma picioruluisi a mersului deformat . eu cred ca ar tre sa schimb ghetuta? nu ? voi ce ziceti ?

pupici ca iara sunt somnambula !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bambo mama lor de virusi, unde i-ati luat?
Donia ...american dream comes true? eu mai am 21 de ani...
Ma duc sa vaz poziiii....valiza mea-i facuta...o saptamana nu va mai citesc sa fiti cumiiiinti!!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput