Fulguleti de nov - dec 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
lizzy spune:
hai ma fetelor... inca dormiti?!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
acs spune:
Neata!
Dianarus, multumesc pentru urari! Nu ma descurc prea bine. Era cat pe ce sa clachez in noaptea in care Ioanei nu-i scadea febra cu nimic. La un moment dat m-am culcat langa ea, caci imi era teama ca o s-o gasesc fara respiratie (ganduri de om nedormit si panicat :( ). Dar imi dau silinta, ca noi toate.
De data asta facem aerosoli cu: fluimucil 1ml, dexometazona 1ml si ser fiziologic 1ml (concentratiile pentru Victor). Nu-ti prescrie aerosoli nici daca-i aduci aminte?
Cat despre scari, noi le blocam cu ce avem la indemana: carucior, scaune, fotoliu (mai greu si mai rar, ca tot n-are efect). Insa nu rezista nimic. Ce nu poate da la o parte, e bun de escaladat. Dar macar il incetinesc si putem sa-l prindem la timp :). Nu-ti spun ca l-am gasit o data urcand nu direct pe scara, ci pe lateral (nu stiu sa explic mai bine); doar doua trepte, dar mi s-a parut de ajuns :).
Bravo Teutz! Ma bucur ca Alexia n-are nicio problema la picioruse.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
Salutare, Diana! Noi suntem aici, ne-am trezit de la 7
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
Si noi, de la 6,20. Adica eu.. ca mnealui a mai tras apoi la aghioase.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Yagmur spune:
Aseara tare mandra m-am simtit cand m-am plimbat cu Luchitza de manutza prin cartier.. e baiat mare, minunea mea....
Tot nu am recuperat din urma, dar as dori sa va sarut pe fiecare in parte...
La job este bine, dar foarte multa treaba, sint in plina verva, dar pot spune ca este mai bine decat ma asteptam....
Va pup si fug pe teren
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
flore26 spune:
am o nepotica frumoasa, frumoasa...3,600gr...sora mea e bine, a pierdut mai mult sange, dar e ok.Va pup...ma duc sa ma imbat...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
adinazot spune:
FLORE,sa ti traiasca nepotica,ce fain ca e totul gata si bine!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
acs spune:
Flore, sa-ti traiasca nepotica! Si sora ta sa-si revina cat mai repede!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
anateo2004 spune:
bine v-am regasit!
l-a munte a fost super,zapada multa si soare.
cred ca voi intra din ce in ce mai rar,pt ca stam numai pe afara.azi am iesit la 9.30 am intrat la 12,si dupa ce se scoala mai dam o tura.
am vazut ca va pricepeti in ale bucatariei.asa ca am si eu cateva intrebari:
1.ca sa fac pandispan cu fructe,cum procedez?stiu sa fac "aluatu",fructelor le fac ceva?le amestec in compozitie?le pun la sfarsit?
2.daca mai stiti retete de dulciuri pt bb-ei dar fara lapte/iaurt/smantana as fi interesata.
3.am vazut ca ati facut pateu de ficat,in loc de unt as putea pune ulei?daca da,imi mai scrieti si mie reteta,va rog!
acsSa-ti traiasca fetita!s Sanatate multa!
floreFelicitari!
yagmur ma bucur ca esti mai vesela
aka eu am avut ultima data cu Seba o experienta urata la Medicover.eu te-as sfatui ca si ruxandra.
pupici la toti fulguleti.ma duc ca imi da mancarea in foc.
bamboletta spune:
Flore-Felicitari sa va traiasca nepoticarefacere rapida surioarei si mult laptic
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)