Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

flore, felicitari, sa va traiasca steluta mica!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia,Aka-imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin cosmarul spitalelor ,multa sanatate la puiuti

fug sa fac mancare....

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ruxandra, nu ti-am raspuns de ieri ca am asteptat sa vad cum decurge si adormitul de aseara.. si da, e oficial, dragoste mare cu polarica :))

am fost afara, ne-am dat prima oara in toboganul de picime, a fost o nebunie :) a ras si copilul meu prima oara in public :))) si am prestat la greu rostogliri in nisip :))
trecand peste, am si eu o buba. maaare.. stiu ca s-a mai discutat pe tema si ca s-au oferit explicatii de nenumarate ori.. dar va rog, linistit-ma si pe mine :) motanu' a inceput sa faca urat. pana acum, eram doar la capitolul dat palme in cap. al nostru, daca ajungea, sau al lui direct. de fapt, nu chiar in cap, cat peste fata. nu se intampla foarte des, si de obicei daca era obosit sau plin de draci ca nu faceam ce se cerea :) ee.. a devenit o chestie la ordinea orelor, ca sa zic asa... si daca suntem prezenti, si daca nu suntem.. de la primul marait cand nu-i iese ceva, sau cand il enerveaza ceva, jap bucata peste fata.. culmea e ca se mai plezneste de control si cand e foarte bucuros... la faza asta chiar am ramas masca... iar buba nasoala e ca de doua zile a inceput sa se dea cu capul.. deci incepe cu palme, si dupa aia pur si simplu se lasa in fund, face plecaciuni, si se da cu capul.. de gresie, de covor, neimportant... wtf mai e si asta??? si io ce sa-i fac?? daca-l iau in brate sa-l potolesc, jale, se zbate in toate directiile, si tot asa, da din cap, special sa-mi dea mie cu capul peste fata... offf, nush cum sa explic mai exact de-atat... si nu inteleg de unde si pana unde si mai ales, ce mesaj vrea el sa-mi transmita... ca sa nu mai zic ca piticul autist are culcus cu fundatie de cement la mine prin creier.......... deci, pliz, niste vorbe de bine si pt mine.....

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Hai ca raspund eu, sa alung piticu' autist. Cand vreunul din bursuci are tendinta sa loveasca in cineva, i se prinde mana (de catre cineva-ul respectiv) si i se tine si o "predica". La noi a functionat asta. Apropo de datul cu capul de diverse (podea, pereti), e des intalnit (mai ales cand nu i se face pe plac sau doar asa, ca e ceva nou). Cea mai buna solutie e sa-l lasi in pace, sa-l ignori, sa dea pana oboseste. Rau nu-si face, ca nu se loveste astfel incat sa-l doara.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

am avut si noi o perioada in care se dadea cu capul de parchet,se tragea de par daca nu i se dadea ce vroiaam lasat-o in pace ma faceam ca nu vad si a trecut,acum tipa f tare si plange cand nu-i dau ce vrea la asta nu ma mai pot face ca nu vad,ma zgaraie pe creier uneori
datul cu capul ei in capul meu o face si Antonia pt ca e fun trebuie sa fiu pe faza ca altfel vad stele verzi
sunt sigura ca o sa le treaca

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

e groaznic ce se intampla in spitalele din Romania; bine ca sunteti acum cu fulguletii acasa
am ajuns la munca teleghidata: culcat la 10:30, sculat la 1, culcat la 4, sculat la 6:30; s-au trezit una pe alta si nu au mai putut sa adoarma...
a_deju si Staphanie are momente de 'dat cu capul' sau cu palma, dar cand i se face observatie, daca se intampla sa fi dat in Isabelle de nervi ca i-a furat jucaria, imediat incepe sa o mangaie si incearca sa o pupe; iar de dat cu capul/fundul de jos, mai fac si acum, dar mult mai rar ca au vazut ca nu sunt bagate in seama

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

flore felicitari pentru nepotica! refacere rapida proaspetei mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

experimentat a doua noapte de cosmar, n-am dormit nimic pana la 7 dim.. oana saraca a urlat aproape toata noaptea, cu mici intreruperi, din cauza dintilor... sapt trecuta au iesit incisivii centrali de sus si sunt umflati fff rau lateralii.. si toata noaptea am dat-o cu calgel pe incisivii laterali de sus ca ziceam ca aia pocnesc, de aia plangea asa.. ma uit dim, nimic... si la masa casca gura sa-i dau oul, si surpriza: au iesit 2 masele jos ... si ma-sa, vaca proasta , a dat-o toata noaptea cu calgel pe incisivii de sus
edit ca sa zic ca oana are doar 4 dinti: 2 sus si 2 jos. cum naiba i-au iesit maselele?

Mergi la inceput

Dia-offf saracuta Oanamama lor de dinti
noua ne-au iesit asa dintii: prima data inchisivii centrali de jos,dupa incisivii laterali de sus(eu ziceam ca sunt caninii )apoi incisivii centrali de sus,dupa ne-a iesit o maseluta de sus,apoi un incisiv lateral de jos si acum ne-a iesit iar o maseluta de sus deci nu ne-au iesit in ordinea care trebuia in total avem 7 dinti si 2 maselute

cand o dadeam cu calgel o dadeam pe toata gingia

Mergi la inceput

eu nu le pot da bine cu calgel ca nu ma lasa, mai mult le dau pe buze decat pe gingii, iar la gingia de jos, nu ajung de loc

Mergi la inceput