Strumfi de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

corina si carla bine ca v-ati insanatosit si fetele sunt bine.corina zici ca o pregatesti de disco,cam devreme...
fetele puneti pe mailul comun linkul cu incaltamintea,de unde putem comanda sau informa in prima faza,pleaseeeee

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Ame cam asa e si programul nostru,poti sa-mi spui din ce ii mai faci pireul de legume? Ii bagi carnita in curand sau ai inceput sa-i dai deja?

http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

scuze ca ma bag si eu pe aici, eu ii dau Marei pireu de morcovi, telina, cartofi, ii pun uneori si brocoli, cu carnita de pui si mai mananca si galbenus de ou (Mara e mai maricica decat Medeea, e nascuta pe 12 iulie)
voi le-ati dat copiilor iaurt?

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc Ashera lasa ca acush merg l mama si sper sa ma relaxez...

mychydutza ce dragalash e ciobanashul cipandel, pozeaza ca un profesionist.

Saby esti o dulceata de fetita, degeaba a pozat maica-ta tortul ca tot pe tine te-as papa

Luna eu de cand am vazut ca pe pahar raman mai multe depuneri de calcar de la apa cumparata decat de la cea de la robinet nici nu a mai gandesc sa cumpar apa,decat daca suntem in oras.

Ce detergenti de spalat rufe sunt speciali pt bebei in Ro? Solutie pt sterilizat Milton se gaseste? Sa stiu ce sa o rog pe mama sa ne cumpere. Multumesc.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by alina.a

corina si carla bine ca v-ati insanatosit si fetele sunt bine.corina zici ca o pregatesti de disco,cam devreme...

Noi suntem pe drumul cel bun, desi haraie saracuta din gat rau de tot si trebuie sa-i curat nasucul cam de 3 ori pe zi. Multumim pentru toate gandurile bune, ne-au fost de mare ajutor, ne-am refacut mai repede decat as fi crezut.
Corina, daca se simt si ele ca noi e nasol, inteleg agitatia si nevoia de rasfat. Saby e mult mai agitata si fiindca vrea sa pape la 2 ore dar ma bucur mult, asta inseamna ca nu o doare gatul si incepe sa recupereze.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am vazut ca vorbiti de olita, mai e mult si bine pana atunci. Nu mi-am stabilit o varsta cand o sa incepem sa o folosim, dar in nici un caz nu voi forta fata sa faca la olita, dupa cum n-o fortez nici sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Timi07
Saby esti o dulceata de fetita, degeaba a pozat maica-ta tortul ca tot pe tine te-as papa

Multumesc, adevarul e ca partea cu nu e printre marile mele pasiuni , insa cu e altceva.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioanaiub eu ii dau si iaurt(facut de mine). i-as da simplu dar nu vrea asa ca ii dau cu mar, cu para, cu cereale. i-am pus si in piureul de legume cate o lingurita. nu pot sa zic ca se omoara dupa el , dar eu insist pt ca stiu ca e sanatos si hranitor.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Timi07

quote:
Originally posted by Amethyst

Vivela no more mercy, stii de cand astept eu o noapte in care sa dorm de la 11 la 6??

ioanaiub nici la noi J nu bea ceai si apa foaaaaarte greu si trebuie incercate toate variantele, cu lingurita, cana cu cioc, cana normala, cel mai mare succes l-a avut cana normala. De baut altceva decat lapte din biberon nu poate fi vorba. Din moment ce incep diversificarea eu cred ca trebuie sa bea lichide fiindca scade cantitatea de lapte si nu se mai hidrateaza cum trebuie. Si cum la noi nici suc nu bea... incerc cu apa intre mese de fiecare data. Pana la urma s-o da ea pe brazda.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Fiica-mea bea doar apa din cana cu cioc. Lapte vrea doar de la sursa, mai accepta din biberon de la taica-su dar la cresa e in greva biberonului.

Fetele care vreti sa va intoarceti la munca sper sa nu patiti ca mine. Sunt mai tensionata si mai obosita acum decat inainte. La lucru e ok dar cresa ma termina. Zilnic am venit acasa plina de nervi, azi sunt ca o bomba care sta sa explodeze. Toate sunteti departe asa ca sunteti in siguranta. Imi vine sa urlu, nimic nu-mi convine la cresa.

Timi, pot sa detaliezi care sunt problemele cu cresa (sper ca nu invart cutitul in rana) ? Eu incep lucrul in mai putin de trei luni dar acomodarea lui Victor la cresa peste o luna, am zis sa am timp sa ma obisnuiesc cu gandul ca ii e bine acolo, sa vad cum evolueaza si in caz ca sunt probleme sa o schimb.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mihaela voinic rau chipandelul tau.

Ioana si eu ii dau iaurt Adelisei si manaca cu placere, si simplu si cu fructe.

Timi imi pare rau sa aud ca iti scoate gradinita peri albi. Nu ai cum sa o muti? ce probleme iti fac? Si acolo este la fel de scump ca si aici? Ca aici te ustura rau la buzunar.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Diana am mai vazut pozici cu Victor ce repede creste si ce mare s-a facut. E haios rau si sa nu-i spui lui tati dar Victor e leit mami.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput