Strumfi de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Ametyst, trimite pe mailu comun. un om informat e un om puternic
ia priviti un cipandels proaspat imbaiat si uns cu ulei!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

mychy fain cipandelsul, s-a facut baiat mare

Vivela, chiar m-ar speria asa o situatie cu copilul.
Eu cred ca e bine la copii care au ore aproximative de facut kk sa fie pusi pe olita, sau cand dau semne ca vor sa faca. La Dragos a fost usor pentru ca facea in fiecare dimineata si s-a obisnuit repede cu olita iar apoi o cerea singur. Asa ca Vivela sunteti pe drumul cel bun.

Corina bine ca i-a mai trecut lui Deni boala, iar cu moftureala sper cu timpul sa uite. Iti urez si tie sanatate multa

Ame cam asa e si programul nostru,poti sa-mi spui din ce ii mai faci pireul de legume? Ii bagi carnita in curand sau ai inceput sa-i dai deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Ametyst, trimite pe mailu comun. un om informat e un om puternic
ia priviti un cipandels proaspat imbaiat si uns cu ulei!

*mihaela*

Waw, zice Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si noi se pare ca ne revenim dupa viroza, Saby mai repede decat toti. Acum, la sfarsit, s-a obisnuit si ea sa-i punem picaturi in nas si sa-i aspiram secretiile cu batista bebelusului. Pentru noi asta a fost salvarea, nu putea respira, ii curgeau mucozitatile in gat si se ineca, nu puteam sa-i scot cu nimic.
Rezultatul este ca i-au mai scazut falcutzele dar de 2 zile papa de rupe, abia fac fatza la cat de mult si de des vrea sa pape si mancare normala si san, plus ca vrea foarte mult in brate si acolo fiind se agata de toate obiectele din jur si urla daca nu o las sa le strice.

Amethyst, Ioana, multumim

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Si noi se pare ca ne revenim dupa viroza, Saby mai repede decat toti. Acum, la sfarsit, s-a obisnuit si ea sa-i punem picaturi in nas si sa-i aspiram secretiile cu batista bebelusului. Pentru noi asta a fost salvarea, nu putea respira, ii curgeau mucozitatile in gat si se ineca, nu puteam sa-i scot cu nimic.
Rezultatul este ca i-au mai scazut falcutzele dar de 2 zile papa de rupe, abia fac fatza la cat de mult si de des vrea sa pape si mancare normala si san, plus ca vrea foarte mult in brate si acolo fiind se agata de toate obiectele din jur si urla daca nu o las sa le strice.

Amethyst, Ioana, multumim

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Ma bucur sa aflu ca e spre bine starea Sabinei. Sa o urmati voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, asa sper si eu, maine o sa ma intorc la serviciu, sper sa reusesc sa-mi fac treaba.

Am pus poze noi cu Saby intre 6 si 7 luni:
http://sabina.geneza.ro/sabina/poze/?level=album&id=14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Raspund si eu la subiectele zilei:

Cu olita sunt de acord cu fetele ca nu trebuiesc fortati si ca trebuie sa fie pregatiti sa stea pe olita insa cred in acelasi timp ca pregatirea este intarziata de calitatile pampersului purtat care retin toata umezeala si nu creeaza discomfort astfel incat bebe nici nu stie ce are in pantaloni (ma refer la pipi). Eu zic ca atat timp cat nu se face din facutul la olita/wc un target si nu se bate copilul in cuie sa faca cand este pus este ok sa fie macar familiarizat cu olita. Apoi isi va alege singur cand e pregatit fizic sa ne anunte si sa ceara.

Apropos de mersul la olita/wc in afara casei la mothercare exista olita portabila cu pungulite care se ataseaza de unica folosinta si oriunde merg aici sigur gasesc macar un magazin cu camera speciala (baby changing room, family room) unde poti intra si pune copilul la olita apoi arunca "incarcatura". Asta zic asa ca macar sa invete a mea la olita ca loc unde sa o pun gasesc eu. Dar nicio graba, clar ca nu vor cere la olita pana nu vor fi pregatiti fizic sa o faca.

Apa eu ii dau dupa fiecare masa a mea bea si direct din paharul meu asta pentru ca ii place sa roada marginea la pahar si inghite si apa. Apa plata nu se fierbe. De acea eu ii dau de la chiuveta fiarta si racita pentru ca aici a fost un reportaj la tv in care aratau cum ca apa plata nu poate fi analizata sticla cu sticla ci se iau mostre din cand in cand insa apa de la chiuveta trece prin filtru toata care semnealizeaza orice eventuala problema. Si faptul ca pot sa o fierb ma linisteste psihic.

Incaltaminea: sunt sigura ca exista si in Romania noi avem aici un magazin de incaltaminte unde mergi la orice varsta, masoara piciorul intr-un aparat pentru a determina marimea atat in lungime cat si in latime si abia apoi ti se vad pantofii doriti. Probabil acolo voi merge pentru primii pantofi ai piciulinei.

Eu trec printr-o perioada de refuz total al mancarii de ieri refuza orice, fructe, legume etc. Pana si suzeta a inceput sa o refuze. Ma gandesc ca poate fi de la dinti dar sincer m-am saturat sa tot dau vina pe ei. I-am dat banana fructul preferat l-a refuzat, i-am facut paste cu branzica facuta de mine a refuzat, i-am facut legume le refuza, practic tot ce ii dau. Iar laptele il bea doar la orele de maxima importanta, adica la trezire, pranz (caci i-l dau dupa ce imi refuza mancarea) si la culcare. Am ai patit cineva asa? Ce sa-i fac?

Acum o sa caut o reteta pentru cina.

Ma duc la ea ca ma striga.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Vivela no more mercy, stii de cand astept eu o noapte in care sa dorm de la 11 la 6??

ioanaiub nici la noi J nu bea ceai si apa foaaaaarte greu si trebuie incercate toate variantele, cu lingurita, cana cu cioc, cana normala, cel mai mare succes l-a avut cana normala. De baut altceva decat lapte din biberon nu poate fi vorba. Din moment ce incep diversificarea eu cred ca trebuie sa bea lichide fiindca scade cantitatea de lapte si nu se mai hidrateaza cum trebuie. Si cum la noi nici suc nu bea... incerc cu apa intre mese de fiecare data. Pana la urma s-o da ea pe brazda.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Fiica-mea bea doar apa din cana cu cioc. Lapte vrea doar de la sursa, mai accepta din biberon de la taica-su dar la cresa e in greva biberonului.

Fetele care vreti sa va intoarceti la munca sper sa nu patiti ca mine. Sunt mai tensionata si mai obosita acum decat inainte. La lucru e ok dar cresa ma termina. Zilnic am venit acasa plina de nervi, azi sunt ca o bomba care sta sa explodeze. Toate sunteti departe asa ca sunteti in siguranta. Imi vine sa urlu, nimic nu-mi convine la cresa.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Timi, imi pare tare rau.
Multa rabdare si o treceti peste asta.
Pupici

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla vad ca si la voi e ca si la noi. Saracutele simt si ele nevoia de rasfat dupa cat de rau s-au simtit.

Ii spuneam ieri pediatrei ca tipa fata si e agitata si mi-a spus ca si ea se simte cam cum ma simt si eu..adica are dureri de cap, de ochi, de muschi, etc. si nu are cum sa se manifeste altfel decat asa. Abia astept sa scape de raceala asta.

Olita nici nu mi-a trecut prin cap sa iau inca si nici nu o sa iau prea curand. Nu are nici un fel de program de kk si e mult prea mica sa ma astept sa o "educ" cand sa faca kk. Are destul timp.

As fi vrut sa cumpar walker dar mi se pare ca e cam devreme, si tare ma tem ca o sa il iau degeaba, ca daca pleaca in picioare nu imi fac iluzii ca o sa stea sa se tina de un walker. La cat e ea de nebunatica nu ar avea rabdare sa se tina de ala. Am vazut unul TOMY(nu mai scriu unde ca e reclama), care se transforma in tricicleta si parca ar fi mai util dar inca nu ne-am hotarat daca luam sau nu. Cel putin 2 luni mai asteptam pana luam mai ales ca medicul de familie ne-a tinut o teorie ca e bine sa plece in picioare cat mai tarziu fata ca sa nu "faca picioarele strambe". Si tati are acum grija de picioarele fiica-sii. O sa isi dea el pumni in cap mai incolo cand o iesi din casa in fusta mini!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput