Strumfi de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In sfarsit am reusit sa mai intru si eu. Se pare ca din fericire Deni este mai bine si a scapat de febra, desi inca mai tuseste. Eu nici vorba sa scap, ma simt terminata de raceala in continuare, dar ma bucur ca macar ea e mai bine.

Urmarile episodului de raceala sunt ca Deni a devenit o mare plangacioasa. E putin spus ca plange. Urla, tipa, se inroseste toata si asta cam toata ziua. In principiu face asta ca sa fie tinuta in picioare. Numai asa se linisteste. Si in brate evident. Offf sper sa fie doar o etapa si sa nu ramana asa maraita.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Despre consumul de lichide tocmai am intrebat-o ieri pe pediatra si mi-a spus ca nu exista o cantitate exacta pentru bebelusi. Ca ei oricum isi asigura din alimentatie lichidele. Eu ma ingrijorasem ca fii-mea nu vrea apa de nici o culoare. In orice ii dau sufla in ea in loc sa bea, si ne stropeste pe toti. Ei i se pare nostim.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Pe mine m-a cam speritat cumnata-mea, care acum are un copil de 8 ani care a facut in pampers pana la 7 ani cand a mers la scoala si acum ii e frica sa intre singur in baie si intra numai cu maica-sa , plus ca inca mai bea din biberon . Oare copilul asta n-a fost pregatit pana la varsta asta?
Cred ca orice exces dauneaza, asa ca trebuie moderatie.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

hmmm...sigur aici este o mare problema. eu m-as ingrijora. nu are legatura cu faptul ca nu este pregatit. mecanismele sunt cred de alta natura. ar fi bine sa-l vada un psihiatru de copii.

quote:
Originally posted by Amethyst

Cand vor invata sa puna primii pasi pe afara, trebuie sa le luam ghetute sau e ok cu sandale, adidasi?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”[/b]

pentru primii pasi sunt necesare incaltari cu talpa tare, care sa fie inalte pe glezna, sa o sustina, eventual cu sustinator plantar, care sa fie relativ fixe (cu putin mai mari decat piciorusul, cam 0,5 cm - se masoara prin introducerea degetului in spatele piciorului, cand copilul este incaltat; spatiul ramas trebuie sa fie cat sa incapa indexul). pot fi sandalute/pantofiori sau cizmulite, in functie de anotimp. ortopezii recomanda cu succes incaltamintea "ortopedi" de la andi kids (la noi se gasesc in magazinul unirea si obor...or mai fi si in alte parti si nu stiu eu). sunt din piele, bine lucrate, accesibile ca pret, rezistente. nu au un "look" spectaculor intotdeauna, dar se gasesc la ei si modele mai reusite dpdv estetic.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anya multumim de informatii. nu m-as fi gandit ca primii papucei trebuie sa fie inalti pe picioare si cu talpa tare....e bine de retinut.
Andrei e mare bautor de apa. nu i-am luat inka canitza si nici din bibe nu stie sa suga asa ca eu ii pun apa in biberon si strang de cauciuc si-i tzasneste apa in gura. ii face mare placere!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna ziua!
Am avut viroza cu totii! Eu, dupa aia Dragos, tata, sotul si acum Horia. Forma urata, cu febra mare si tot tacamul.
Nu va suparati, nu am citit nimic, decat ultimul mesaj, cel al anyei, pe care il intaresc si eu daca mi se permite.
Cu Dragos am facut marea prostie sa ma bucur de chestii super estetice si ieftinute exact in perioada primilor pasi. Dupa 2 luni de mers mergea urat cu un picior de am ajuns la neurologi, ortopezi si in final la fizioterapie. Si fizioterapeuta ne intarea acelasi lucru; incaltaminte ORTOPEDIA(exact cea de care zice si Anya). Modele mai multe gasiti in Obor si daca vreti sa fie cele mai ok, alegeti modelele cu siret, nu cu arici, chiar daca nu sunt atat de frumusele. NOi ne-am corectat mersul si Ortopedia a devenit un "must have". Nu sunt cele mai ieftine, dar sunt sanatoase.
Va pup!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anya, multumim ptr informatii .

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

quote:
Originally posted by Vivela

Pe mine m-a cam speritat cumnata-mea, care acum are un copil de 8 ani care a facut in pampers pana la 7 ani cand a mers la scoala si acum ii e frica sa intre singur in baie si intra numai cu maica-sa , plus ca inca mai bea din biberon . Oare copilul asta n-a fost pregatit pana la varsta asta?
Cred ca orice exces dauneaza, asa ca trebuie moderatie.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

hmmm...sigur aici este o mare problema. eu m-as ingrijora. nu are legatura cu faptul ca nu este pregatit. mecanismele sunt cred de alta natura. ar fi bine sa-l vada un psihiatru de copii.

Noi avem un priten de familie al carui frate are o fata care ca si nepottica ta ii punea sticluta cu lapte sa o aiba la scoala cu ea (asa vroia fata). Acum are 18 ani si a fost acceptata in una din cele mai faimoase facultati din lume cu bursa. Copilul ala e un geniu din cate am inteles eu. Oooo, nu mai bea lapte din sticluta acum
Am mai slabit un pic am 60kg exact

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

BUna ziua!
Am avut viroza cu totii! Eu, dupa aia Dragos, tata, sotul si acum Horia. Forma urata, cu febra mare si tot tacamul.
Nu va suparati, nu am citit nimic, decat ultimul mesaj, cel al anyei, pe care il intaresc si eu daca mi se permite.
Cu Dragos am facut marea prostie sa ma bucur de chestii super estetice si ieftinute exact in perioada primilor pasi. Dupa 2 luni de mers mergea urat cu un picior de am ajuns la neurologi, ortopezi si in final la fizioterapie. Si fizioterapeuta ne intarea acelasi lucru; incaltaminte ORTOPEDIA(exact cea de care zice si Anya). Modele mai multe gasiti in Obor si daca vreti sa fie cele mai ok, alegeti modelele cu siret, nu cu arici, chiar daca nu sunt atat de frumusele. NOi ne-am corectat mersul si Ortopedia a devenit un "must have". Nu sunt cele mai ieftine, dar sunt sanatoase.
Va pup!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

multa sanatate pt voi toti!

ma bucur ca si voi sunteti incantati de pantofiori.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Anya multumim foarte mult de informatii.

brazuca ma bucur ca sunteti mai bine si cred ca pot sa-ti confirm ca e o stare trecatoare, din cauza bolii. Cand se va insanatosi pe deplin va redeveni copilul vesel si fericit... nu numai in picioare :).

Am gasit un site care pare foarte bun pentru incaltaminte ortopedica dar nu cred ca pot da linkul fiindca s-ar considera reclama. Eu le-am cerut o oferta de pret fiindca de obicei vand en-gros. Daca mai intereseaza pe cineva sa-mi spuna, as putea trimite pe mailul comun poate.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

multumim de urari. Am fost la vaccin, a urlat putin la picaturi si mai putin la injectie iar acum sa vad daca face urat pana deseara. Are 7,100kg si 66cm, e bine zic eu.

fug ca s-a trezit si striga tare dupa mine

Mergi la inceput