Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
ramomar spune:
Buna dimi,
of, imi pare rau sa aud ca atatea bucurii sunt bolnavioare si au febra. Multa multa ....sanatate si sa scape cat mai repede de boala!
am vazut poze cu frumoasa Ruxa, pupacioasa rau, pe Matteo acrobatul si pe Mathias tunsulica, cu ochisorii lui minunati!
Gety, scuze ca am uitat sa-ti raspund, dar uite o fac acuma: la Patricia s-a vazut o imbunatatire vizibila a podoabei capilare dupa ce am tuns-o. Daca inainte avea firul de par subtire si slabut, acum e mai gros, mai uniform si mai bogat!
eloise si floricel am priceput cum sta treaba cu recoltarea urinei datorita raspunsurilor voastre . Sper sa si reusesc...
alexutza ma bucur ca grasanul e pe drumul cel bun!
lili, destinatia aleasa de mine ar fi Insulele Canare: Lanzarote sau Tenerife!!!
ghongy bine ai revenit! imi pare tare rau ca ai parte de atatea suparari, sper sa treca cat mai repede.
pufymic chiar asa, nu mai vrei sa vorbesti cu noi??? hai mai spune-ne ceva despre pufisorii tai minunati.
Mira, voi cum sunteti??
EDIT(sunt batrana rau, cred ca va trebui sa-mi iau notite ca sa nu uit ): l-am admirat si pe Vladone cu etalonul lui de masura, ramas in urma
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
gonghy spune:
Ceao gagicele!
Am promis ieri ca o sa intru mai pe seara dar am uitat de ce sunt ca trebuia dupa ce venim din oras sa chemam pe mama sa stea cu bubulina si noi la ora 20 sa fim la restaurant la ziua nasului Mayei.
Asa ca am venit de la porumbeii din centru direct la soacra dupa care fuga home,venit mama mea stat cu iar noi echipat si dusi la restaurant unde a fost suuuuper fain,am halit la greu si mi-a prins tare bine iesirea asta.
Da uite ca acum iar nu am mult timp pentru ca ii dau la Maa fructele dupa care afara...ca e o vreme superba,la noi anuntau pentru azi 19 grade.
Va pun ceva pozici cu bubulina mea.
1.Ian 2008 la zapada cu Maya
2.Filmuletze
3.La porumbei
Va fetelor si o zi superba de PRIMAVARA va doresc!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
MamiLili spune:
Lilina, si pan' la urma cine merge la Euro, numai el?
Gety, am tinut cu...arbitrul.
Gonghy, frumoase poze!
Ma bucur sa aud ca Bucuriile se simt mai bine. Sper ca si Vladut e ok.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
lilina spune:
MamiLili, nu merge nimeni la campionat, suntem in colaps....si chiar de-am fi mers, nu mergeam cu el pe stadion, mergeam cu pitic la shopping.
Gety, ce sa zic, eu ma plang non-stop din cauza meciurilor, ca tot timpul e cate un capionat intern sau international, of of mai mai
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
am vazut pozele cu Maya....vai cat e de frumushica si cu ochisorii aia superbi. in filmuletzul in care face baie, mi se pare ca are parul negru !!! sau era ud ?
GETY spune:
Am fost si noi afara, dupa 2 zile de stat in casa.
Am vazut si pozicile si filmuletzele cu Maya, ce par lungutz are si cate stie sa faca, mai ales sa danseze.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
floricel79 spune:
Sambata febra 38.1, duminica 39.3, nu mananca nimic, roade tot, e suparata nevoie mare, un canin e aproape iesit, altul umflat tare si ceilati rosii, rosii; am vazut ca are si doua masele sus, nush' cand o fi iesit si alea...
Intrebarea e: chiar se face febra de la canini? Cat de mare? Cat dureaza? Voi cum ati fost cu caninii???
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
lilina spune:
floricel, ce rau imi pare. Vladone a facut febra cand i-au dat caninii, dar nu asa de mare, mai mult a fost nervos si agitat si nu a mancat bine deloc, mai mult lapte....vezi daca nu mananca da-i lapte. si da-i antitermice. Multa sanatate.
Mirabelac spune:
Uite ca veni si primavara si-mi revenii si io! Am o stare de fericire inexplicabila cand vine caldura si e lumina multa, abia astept sa-mi petrec cat mai mult timp afara cu David.
Cica ne trecura mucii, de data asta au fost galbeni si nu aposi ca data trecuta, ne-a dat dr. niste picaturi cu antibiotic si e mai bine. Am fost si la alergolog care ne-a dat singulaire si ketof, inca nu le-am luat, mai este cineva care le foloseste sau le-a folosit? Daca da, pt. ce v-a dat?
Stand la rand vreo 2 ore sa intru la alergolog ma intalnesc cu Paula alipiticot cu tot cu piticii ei superbi, suntem la acelasi dr. din intamplare, pe ea n-o mai stiam dar am recunoscut-o pe Raisa, fetita ei mai mare. Poate isi face mai mult timp sa ne mai spuna despre ei.
Mi-am facut si eu analizele si am lipsa mare de calciu si magneziu, stiti ca ma plangeam demult de niste stari nasoale, oboseala si dureri de cap. Acu is pe tratament si sper sa ma refac repede.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
Mirabelac spune:
alex si noi avem nervishori in partea dorsala, de la o vreme este tare ambitios, incepe sa urle si se tranteste pe jos cand vrea ceva si incerc sa-i fac fata cu calm. A descoperit mai nou ca se poate arunca peste perne si nu stiu cum sa fac sa-l opresc, s-a lovit de mai multe ori.
La noi s-a asociat iesirea caninilor cu laringita, asa ca febra n-a fost de la dinti, insa am citit la alte mamici ca f des se asociaza iesirea dintilor cu vreo viroza si de asta apare febra.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.