Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutza_26 spune:
Mira - noua ne-a dat Ketof cand am fost raciti pt secretiile din gat cate 2,5 ml seara la culcare...singulaire nu stiu...
Era clar ca ai si tu organismul slabit, prin cate ai trecut - normal!lasa ca daca te tii de medicamente, iti vei recapata puterile
Daaa, asa face si grasu, se da cu capu de ce apuca, mai rau cand il apuca pe gresie si asta numai de incapatanat ce e ...dar vad ca totusi se da pe brazda, macar cu mine sa nu faca faze din astea, caci pe taxu ff repede il manipuleaza
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
eloise spune:
Am fost la dr, e vorba de rinofaringita. Tratam in continuare numai cu antitermice, Sinupret, puf cu Sterimar, aspirat cu batista bebelusului. A avut febra tot peste 39 si asta noapte, nenumarate treziri... ce mai... stiti si voi cum e sa ai copil racit. Sunt obosita rupta si el la fel... nici macar ziua nu doarme mititelul din cauza mucilor. Macar in timpul zilei temperatura scade la 38 sau un pic peste, dupa Nurofen chiar ajunge la normal.
Multumesc pentru gandurile bune! Sanatate si celorlalti puiuti bolnavi!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
lilina spune:
of, cate Bucurii bolnavioare !!! multa sanatate
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
beatrix spune:
salutare!
uff, ce de bucurii bolnave! insanatosire grabnica si multa santate tuturor! recunosc ca am citit un pic pe diagonala tot ce ati scris! dar pozele si filmuletzele cu bucurii le-am vazut pe toate! nu enumar ca sa nu sar pe cineva! ce pot sa va mai spun, avem niste copii minunati!
tre sa fug!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
alexutza_26 spune:
Andra - uufff, imi pare rau sa aud asa...stiu cum e sa te perpelesti la propriu langa puiul bolnavior...hai ca in vreo cateva zile va reveni la normal....e greu sa-i vezi asa fara pofta de viata!!!Multa sanatate...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
tasia spune:
Buna fetelor
Citesc in viteza mare ce scrieti pentru ca ma inceput orele la facultate
Mirabelac WSi noi am luat Ketoff, timp de aproape 3 luni in fiecare seara inainte de culcare. Noi am luat pentru ca Mario nu tolera proteina din lapte de vaca, vomita tot ce era lactat si chiar si laptele praf. Acuma am scapat definitiv de alergie, iar Mario devoreaza tot ce este lactat.
Sanatate si bucuriilor bolnavioare
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
floricel79 spune:
Noi am fost la medic ca si azi a facut febra 38.6 si are si rosu in gat. Poate e ceva viroza, nu se stie; in Cluj circula ceva enteroviroza dar speram ca nu e asta la noi ca scaunele sunt ok. Maine ducem urina la analize si speram sa nu fie nevoie de antibiotic.
In seara asta a facut cea mai urata criza de plans din viata ei: plangea, striga mama mama si isi dadea cu palmutele peste gurita din cauza durerii. Vreo 20 de minute a fost groaznic pana si-a facut efectul nurofenul si i-am pus si un supoz din plante si i-am dat si cu glicerina cu anestezina (care nu stiu daca intr-adevar are vreun efect).
Cam atat despre noi. Il pupam si pe Vladut si pe toti puisorii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am intrat sava spun ca noi suntem bine sanatosi,sambata am facut Havrixul asa ca am scapat de toate.
Copilul a inceput sa doarma de la 21.30 maxim 22.30,am reusit sa-l dau pe brazda.
Nu am citit de la pag 8 nik dar promit ca recuperz.
Am vazut ca sunt multe bucurii bolnavioare,sanatate maxima si insanatosire rapida.
Am f mult de lucru si nu prea am timp sa mai calaresc DC,dar ma straduiesc.A inceput sezonul nuntilor asa ca lucrez la domiciliu.
GETY spune:
Of, of, of....
Mirabelac si noua ne-a prescris Ketof, dar nu i-am dat inca, am citit prospectul si mi s-a parut ca-i asemanator cu Peritolul.
Maria nu a facut muci, in schimb are niste secretii care se aud undeva mai jos, nu ajung in nasuc. Nu stiu cum sa le scot, i-am pus niste Colargol. Ajuta Sinupret-ul, care este "secretolitic", daca deja sunt secretiile formate?
Multa sanatate tuturor Bucuriilor bolnavioare!
Sa auzim vesti bune maine dimineata si somn usor!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
Floricel79, am incercat eu anestezina cu glicerina pe buza mea, si amorteste un pic locul respectiv.
Sephora, spor la lucru!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.