Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Multa sanatate micilor Bucurii bolnavioare!
Multumim!
quote:
Vorbeam cu fetele zilele trecute pe subiectul asta si ma gandeam ca daca tot e uichend, ia sa va dau tema ca sa va ademenesc pe forum. Asadar,
tema de week-end:
daca ai avea posibilitatea sa pleci in clipa asta spre orice destinatie, care ar fi aceea? Unde visezi sa calatoresti?[/font=Arial][/limegreen]
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Prima si prima oara Anglia, apoi tarile nordice.[/b]
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
microbu spune:
daca ai avea posibilitatea sa pleci in clipa asta spre orice destinatie, care ar fi aceea? Unde visezi sa calatoresti?
Momentan, as da o fuga la Paris .
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
GETY spune:
MamiLili, macar acum te-ai obisnuit cu mai putin noul look al lui M?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Haideti la o cana de ceai cu tei si menta, daca la cafea nu ati facut prezenta!
Asa creste Maria Diana
MamiLili spune:
New York
e raspunsul meu la tema saptamanii.
Gety, da, m-am obisnuit de-acum, mai ales ca e destul de "impadurit" capul lui. 1 cm de par in 2 sapt e ceva, isn't it? Acum M arata a baietzel poznash.
Daca aveti chef de muzica anilor '90, pe VH1 sa va uitati w-endu' asta.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
CristinaGoji spune:
Io m-as duce oriunde, numai sa ma tot duc!!!
Xandrutza - cum ii Narci?
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
floricel79 spune:
Microbu,
eu intrebam de tricicleta, multumesc. Mi se pare tare fain ca are centura si pare ok. E grea? Oricum o sa trec si eu pe la Miniblue sa vad ce modele mai au.
Foarte dragutza Ruxa, mi-a placut mult cum isi tinea ea biberonul cu dintii, in mai multe poze am vazut ca facea asta Si ce cocheta e ea in rochite; numai bine se asorteaza cu pudra si ruj. Roxana i-ar putea arata cum sta treaba cu margelele, bratarile si, mai nou, inelele mele
Si cum ii dadea ea apa la Matti, super draguti amandoi.
Intotdeauna cand vad doi copilasi ca se joaca asa frumos, ma gandesc la norocoasa de AdinaF
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
gonghy spune:
Buna dimi fetelor!
Mi atata de ca nu am mai dat p'acilea de-mi vine sa intru in pamant. Vad ca unele aveti copilasii bolnaviori,altele se distreaza....copilasi tunsulici.....io ce mai caut p'acilea printre voi dup'atata timp....am pierdut atatea cu voi....adica "am pierdut atatea cu voi" in sensul ca nu mai stiu asa in mare mai nimic despre bucurii si despre voi dragelor.
Nu am mai apucat sa intru decat la mine la Timisoara, am avut din nou un deces in familie,soacra-mea o paralizat......mis vai de steaua mea. Da nu vreau eu sa va intristeaz pe voi cu nebunelile mele.
quote:
GETY
membru senior
Gonghyyyy!
Aici mis Geta da am avut atatea probleme ca nu mai mi-o ars de calculatoare.Am vazut ca Maria a fost bolnavioara sper ca e mai bine acum.
Fetelor promit sa intru diseara sa va spun mai multe despre noi,da acum merg sa fac lapticul la bubulina apoi ma pun sa fac de mancare,dupa care mergem la socrii,sa vedem ce mai face soacra-mea.
Cred ca o sa ajungem dupa ora 17.
Va pup pe toate fara exceptziuni
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
Si cum vad eu ca inca nu v-ati trezit dau muuuulta cafea, o cioco calda si un ceai pentru -utze.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
lilina spune:
MamiLili, ce ochi superbi are M.....daca mai ajungi prin Bucuresti, promit sa nu ma mai imbolnavesc
Raspunsul la intrebarea de we: ATHENA
Gonghy, 20 de de ce n-ai mai trecut p-aici
am vazut poze cu pupaciosii
noi am fost pe-afara, ieri am stat foaaarte mult in parc, azi repetam figura
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe