Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Of, Xandrutza, si Narcisuca? Mie de asta mi-e ciuda: cand erau 0 grade afara si ieseam la plimbare, nu avea nimic, acum de cand s-a incalzit au aparut problemele.
Maria inca doarme. Astept sa se trezeasca sa-i dau medicatia.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
microbu spune:
Salutare si de la noi!
Pupam toate bucuriile bolnavioare, sa se faca bine si sa iasa afara ca e tare frumos.
Gety un pupic special pt Maria sa-i treaca febra si boticul.
Itzy, ce bine o duci...la distractie, ce-ti pasa?!
Andra te simti mai bine? Tare interesant hobby ai si o colectie impresionanta.
Beatrix, multa sanatate micului strumf.
Ramo, e dulce foc Patricia .
Cristina, eu nu i-am dat gulie.
Lilina, daca fumezi asa putin mai bine le lasi de tot .
Ioana, mi-a placut mult ultima poza (ti-am spus deja parerea personala ) dar m-a emotionat tare textul scris pe felicitare. Intrebare: din ce era tortul ala minunat?
Lili, nu te mai induri si de noi cu o poza cu Mathias? Cred ca deja e "periuta". Cand mai vii in Buk? Tin minte sa adun pliculete de zahar .
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
GETY spune:
Unde-i toata lumea???
Noi am stat in casa azi.
Asa creste Maria Diana
microbu spune:
Nu mai stiu cine intrebase de www.flickr.com/photos/9979905@N08/2286097238/" target="_blank">tricicleta, a noastra este luata de la Miniblu.
GETY spune:
Sandra, ce-mi vazura ochii, c-am vizionat mai multe pozeeee! Pupaceala in toata regula!
Maria doarme. Cu toata starea de rau pe care o are, mananca la fel de bine. A inceput sa ma doara si pe mine gatul, de azi noapte.
Edit: noi inca nu i-am cumparat tricicleta si cand o sa-i cumpar una o sa ma orientez sa fie una cat mai usoara, ca sa o pot urca usor pana la et. 4.
Asa creste Maria Diana
microbu spune:
Si acum poza mea preferata, macar in poze sa am si eu www.flickr.com/photos/9979905@N08/2285319667/in/set-72157603969809143/" target="_blank">2copii .
www.flickr.com/photos/9979905@N08/2285320561/in/set-72157603969809143/" target="_blank">Matti botos mic
www.flickr.com/photos/9979905@N08/2286109596/in/set-72157603969809143/" target="_blank">Ruxa pupacioasa
si
www.flickr.com/photos/9979905@N08/2286097932/in/set-72157603969809143/" target="_blank">acrobatii si pufuleti
microbu spune:
quote:
Originally posted by GETY
Sandra, ce-mi vazura ochii, c-am vizionat mai multe pozeeee! Pupaceala in toata regula!
Maria doarme. Cu toata starea de rau pe care o are, mananca la fel de bine. A inceput sa ma doara si pe mine gatul, de azi noapte.
Edit: noi inca nu i-am cumparat tricicleta si cand o sa-i cumpar una o sa ma orientez sa fie una cat mai usoara, ca sa o pot urca usor pana la et. 4.
te-ai uitat pe sub usa in timp ce eu treceam silitoare link-urile...
Tricicleta pare masiva dar e f usoara, cu 2degete o tin pe scari.
Bine ca are pofta de mancare Maria. Este f ciudata vremea, tare schimbatoare si periculoasa.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by microbu
Lili, nu te mai induri si de noi cu o poza cu Mathias? Cred ca deja e "periuta".
"Si ce cap frumos rasare! / Nu-i al meu? Al meu e oare?" (G. Cosbuc, La oglinda)
Multa sanatate micilor Bucurii bolnavioare!
SAndra, nu stiu cand mai vin la Buk dar va anunt. Daca n-o sa vrea nimeni sa ne intalneasca de data asta...? Ce super poze! Maaai da' Ruxa-i pupacioasa tare! Poate ma insel, dar am senzatia ca tu si Sephora v-ati apropiat de cand ne-am intalnit la Bucuresti acum o luna. Practic de-atunci v-ati incuscrit, nu? Asta inseamna ca eu sunt nasha tanarului cuplu!
Lilina, v-am admirat in poze, foarte faine! Vladone seamana cu taxu bine de tot (ti-am stricat ziua? )
Vorbeam cu fetele zilele trecute pe subiectul asta si ma gandeam ca daca tot e uichend, ia sa va dau tema ca sa va ademenesc pe forum. Asadar,
tema de week-end:
daca ai avea posibilitatea sa pleci in clipa asta spre orice destinatie, care ar fi aceea? Unde visezi sa calatoresti?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
microbu spune:
Lili, e frumusel tare tunsulica Mathias . Mi-era dor de ochisorii astia mari. Abia astept sa ne vedem iar, cuscrele vor vrea cu siguranta sa-si intalneasca nasha . Buna idee!
Mda, in privinta nosatra nu te-ai inselat .
Pacat ca nu ne-am intalnt si cu Ana-Maria lui Itzy pana acuma, dar e mami lucratoare.