Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by papanash
Luy , chiar atat am, douazecisiceva...ce-ai crezut, fata draga ?

Pai eu cred ca am citit altceva in postarea ta in care incheiai cu faptul ca ai iesit din spital chiar de ziua ta
Am citit bine sau a fost o gluma sau sunt eu "dusa" ?
Nu mai inteleg nimic, poate ti se face mila de mine si ma scoti din ceatza

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetele dragutele, cine a fost in Ansterdam, ma intereseaza un hotel bun si rezonabil la pret, ne-am luat bilete avion pt. la vara si acum suntem in cautare de hotel.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Luy, este posibil sa fie de la scutec. Eu am trecut la Libero si nu mai avem nicio problema, nu s-a mai iritat si nici afara din scutec n-a mai iesit...

Eu ii dau mar ras Raisei de ceva timp... Asta pentru ca am razatoare si ii place foarte mult. Dar lapte mananca la fel de mult.
Raisa e tot o rasucire si mai nou vrea s-o tin in picioare, sa simta ea ceva la talpi. Dintisorii cred ca mai asteapta, dar roade tot.
Felicitari primilor iepurasi!

Gabriela, mi-au dat si mie lacrimile cand am citit ce a patimit Sara, draga de ea!

Piciulika, felicitari pentru botezul lui Michel si ramasesm datoare cu niste multumiri, ca n-am apucat sa mai scriu demult.

Sabina, tot Tefal iti recomand si eu. Sunt singurii specializati pe fiare de calcat. Desi eu am un Philips de care sunt f multumita (n-am ales, e cadou de la fratiorul meu).

Kriss,

Roxana, stiu ca esti plecata, dar poate citesti la intoarcere... cu siguranta vor mai fi ocazii sa ne vedem la Brasov, cu atat mai mult cu cat vine caldura, bb-ii mai cresc si ne descurcam mai usor cu ei.

Danielle, eu as lua carut de acolo, cu marsupiu te cam inclzesti, nu poti sa stai jos... Poate bb vrea sa doarma, ii dai sa pape mai usor...

Cam atat am stiut sa raspund si eu... am citit foarte mult din urma.

La multi ani, Prisi, dulcetelor Karina si Sabina (cu felicitari unor parinti minunati!)!!!

Poze

Mergi la inceput

Andriesule, succes cu reacomodarea ! Lasa ca dupa o saptamana cred ca nici n-o sa mai simti ca ai lipsit atat... M-au impresionat randurile in care descriai cum se agata de tine Mirciulica, atunci cand te intorci acasa. Mititeii, ei au atata nevoie de afectiunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by luy

Am inteles, Andreea, cam asa e si la noi. Ti-am zis, eu incerc sa-mi pastrez calmul si optimismul . Saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem cat a mai luat in greutate luna asta. Ma bucur tare ca i-au trecut petele alea de pe corp, s-a mai curatat si pielea de brobonelele alea, ii dau in continuare cu Trixera seara, dupa baie. In schimb de ieri s-a inrosit din ce in ce mai rau la fundulet si pasarica, desi am schimbat-o mai des si am cremuit-o cu Bepanthen. Acu' a ajuns ca plange cand o schimb, mi-e teama ca deja o ustura, saraca, umblu taaare usor, dar si asa... Am incercat sa o tin fara scutec, dar imi trege cate un pipilic... si iar trebuie s-o iau de la capat cu spalatul, iar plansete... Oricum, o s-o mai las cu funduletul gol... Mititica, mi-e asa mila de ea ...

luy si eu am avut problema asta si i-am schimbat pempersii si servetelele umede si mereu spalata si am dat-o cu ulei fiert si racit.curuletu si putica sunt din nou numai bune de pupici ----si eu i-am dat bibe ptr ca nu se satura numai cu titi.Noaptea pina dimineata papa titi iar de dimineata pina seara bibe.Asa si-a facut program pot sa ma lupt cu ea cat vreau numai asa vrea titi dar acum numai urla cum urla inainte.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Am inteles, Andreea, cam asa e si la noi. Ti-am zis, eu incerc sa-mi pastrez calmul si optimismul . Saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem cat a mai luat in greutate luna asta. Ma bucur tare ca i-au trecut petele alea de pe corp, s-a mai curatat si pielea de brobonelele alea, ii dau in continuare cu Trixera seara, dupa baie. In schimb de ieri s-a inrosit din ce in ce mai rau la fundulet si pasarica, desi am schimbat-o mai des si am cremuit-o cu Bepanthen. Acu' a ajuns ca plange cand o schimb, mi-e teama ca deja o ustura, saraca, umblu taaare usor, dar si asa... Am incercat sa o tin fara scutec, dar imi trege cate un pipilic... si iar trebuie s-o iau de la capat cu spalatul, iar plansete... Oricum, o s-o mai las cu funduletul gol... Mititica, mi-e asa mila de ea ...

Lasa puiul in funduletul gol, pune o musama sub paturica si sa faca pipi cat vrea ea, e important sa se vindece zona.Noi, mamele de baieti avem ceva probleme, ca imprastie pp prin tot patul, dar printzesele sunt mai delicate, nu ? Poate-ar trebui sa schimbi marca de scutece, poate are o intoleranta la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Gabriela, va pupam pe amandoua, Mamica si Sara nacajita! Offf-offff...

Luy, si eu il las pe dl Arteziana golutz la popo, cam 1/2h, asa, de aerisire. Il pun pe un prosop maaare de plaja, impaturat in 4 si cu o punga bagata intre straturi. Ca mi-a mai botezat si stampilat cearceaful si prin prosop. Dar asa-i placeee...

Va pup si ma ba la o ora mica de somn - s-a cam acumulat oboseala, acum, in prag de intors la servici

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

papanash, incearca Ibis. uite, sunt mai multe, le gasesti aici :
http://www.ibishotel.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

quote:
Originally posted by papanash
Luy , chiar atat am, douazecisiceva...ce-ai crezut, fata draga ?

Pai eu cred ca am citit altceva in postarea ta in care incheiai cu faptul ca ai iesit din spital chiar de ziua ta
Am citit bine sau a fost o gluma sau sunt eu "dusa" ?
Nu mai inteleg nimic, poate ti se face mila de mine si ma scoti din ceatza

pai si inca 21, ei, ai iesit la lumina printzesa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sa nu uit:
La multi ani! lui
Prisi
si dulcetzelelor sarbatorite: Karina si Sabina

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput