Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
betty78 spune:
Eu fug acum la doctor sa imi interpreteze analizele si sa fac si o eco; se pare ca m-am ales in urma sarcinii cu un fibrom asa ca fac niste investigatii.
Azi Mario mi-a oferit o noua surpriza: a adormit mancand marul... Era asa de haios cum mai inghitea putin si i se inchideau ochii, iar apoi iar se trezea si tot asa pana a adormit.
Va doresc o zi buna
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bebeka spune:
Neata,fetele!
Fata doarme,eu am bagat un pag,acu imbuc ceva.Abia astept sa se trezeasca asta mica si sa iesim afara.
Luy e mortala Maria cu leaganul ei!
Si eu am gasit-o ieri pe a mea de-a curmezisul patului si se impingea cu piciorul in margine ca sa se legene(am patut pliant si se leagana).
Pupam toti bebeii care sufera de dintisori,pe dulcea Sara cu ochisorul ei si pe cei bolnaviori!
Sabina eu am un Tefal dar iti spun cu mana pe inima ca cel de la Gorenje e cu o clasa peste.
Oare ce-o face Roxana?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
andreea1002 spune:
Luy, da , am impresia ca nu se mai satura, adica sta cat sta la tzitzi si la un moment dat se enerveaza si trage de ele... Apoi, am observat ca nu mai inghite ca inainte (inainte tragea odata si inghitea, nu stiu cum sa explic, dar se simtea cum se umplea gurita din prima), acum trage de mai multe ori pana sa ajunga sa inghita o data. Si in ultimul rand, eu ma schimbam de mai multe ori pe zi de tricouri, pe cand acum nu se mai uda deloc de laptic.
Sper ca am fost coerenta.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
luy spune:
Ana, pentru tine un buchet de , mamica exploatata de dl Maraila !
mami25_7, subscriu si eu la parerea ca ar trebui sa amani vaccinul. Nu poti merge din nou la pediatru, sa vezi daca e totul ok ?
Devylla, cat esti tu la serviciu cu cine sta Erikuta ? ( daca ai zis deja, iarta-ma, nu am retinut ). Hai ca mai ai f.putin de asteptat cu diversificarea... Ca si noi de altfel...
danielle, ma bucur mult ca azi ai timp pt tine. Stiu ca trebuie sa mergi la cursuri, dar oricum, nu mai mergi la job si poti sta mai mult cu smecheroaica ta
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bebeka spune:
Oare sunt singura care nu asteapta deloc diversificarea?
Cand ma gandesc la oale,razatoare,blendere,curatat,spalat,ma ia cu fiori.
Mai ales ca probabil,de fapt sigur,nu mai pot dormi cat vreau.
Zau, eu nu vreau sa trec prin etapa asta.Vreau sa vina direct ziua cand ii pun farfuria cu mancare in fata si mananca....
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by devylla
e foarte bun,ce are?
eu am unul si mai antic...si imi fac treaba cu el f bine.
Cat stai pe aeroport?
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
plec de aici din Newcastle si am escala in Amsterdam,cred ca va fi o ora de stat prin aeroport,dar in Bucuresti cand ajung?cat am de stat pana prind un avion spre Suceava?
luy plec spre Suceava,o sa stau prin Bucuresti foarte putin,
pozici
Ebonee(02/10/`07)
luy spune:
Am inteles, Andreea, cam asa e si la noi. Ti-am zis, eu incerc sa-mi pastrez calmul si optimismul . Saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem cat a mai luat in greutate luna asta. Ma bucur tare ca i-au trecut petele alea de pe corp, s-a mai curatat si pielea de brobonelele alea, ii dau in continuare cu Trixera seara, dupa baie. In schimb de ieri s-a inrosit din ce in ce mai rau la fundulet si pasarica, desi am schimbat-o mai des si am cremuit-o cu Bepanthen. Acu' a ajuns ca plange cand o schimb, mi-e teama ca deja o ustura, saraca, umblu taaare usor, dar si asa... Am incercat sa o tin fara scutec, dar imi trege cate un pipilic... si iar trebuie s-o iau de la capat cu spalatul, iar plansete... Oricum, o s-o mai las cu funduletul gol... Mititica, mi-e asa mila de ea ...
papanash spune:
Buna dimineata !
La multi ani si lunite pentru toti sarbatoritii de astazi, sa aveti o viata insorita cum e ziua de astazi . ( asa e in Bucuresti-cel putin).
Sabina, eu am vreo 3 bucati dar m-am invatat minte sa nu ma duc cu sacu la pomu laudat, m-am 'fript' ( figurat ) cu niste fitzosenii de firma si acum am no name, le folosesc prin rotatie si-s ok. Pentru camasi,lenjerie, perdele, ca sacourile si altele mai mari le duc la curatatorie.
Gabriela, eu daca aud copilul plangand simt ca innebunesc, nu stiu cum ai rezistat tu de-afara sa auzi plansete. Esti o mamica tare, multi pentru voi.
Carpatina, auzi ce zice Andrei: iiii-oooooo-aaaaaa- cam asa ceva. Ce mai face puiul scump Ioana ?
Luy , chiar atat am, douazecisiceva...ce-ai crezut, fata draga ?
Betty, sanatate , ai grija de tine !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
angipangi spune:
la multi ani sarbatoritilor
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
luy spune:
Piciulika, tare !
Asteptam cu mare nerabdare pozele de la botez si va tinem pumnii sa treceti usor de vaccin si de etapa transformarii ursuletzului in iepurash
Celia, va sa zica Andreea a prins si ea smecheria cu leaganul... Dar tu aveai curaj sa o lasi singura fara curele ? Eu stau langa ea cand o pun in leagan, uneori ii mai pun si curelele dar doar la mijloc ( nu i le mai trec si peste maini ).
Filmuletul il poti incarca pe webshots, iti faci cont acolo si il uploadezi. Sau poti folosi contul comun de pe webshots...
Chiar asa, cine imi trimite si mie PM cu userul si parola, ca le-am uitat Si vreau sa dau curs invitatiei Rodicai si sa pun poze, altfel mi-a promis bataita