Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
quote:
Originally posted by luy
papanash, incearca Ibis. uite, sunt mai multe, le gasesti aici :
http://www.ibishotel.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
nu iubita, eu intrebam din experienta personala , asa gasesc o gramada pe net dar nu totdeauna ce scrie-n prezentare e si in realitate
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
greyeras spune:
Salutam si noi cele doua sarbatorite de azi.
Mai tarziu , dar cum fata mea a adormit iar pe la 10, am profitat si eu si am facut curatenie prin casa.
Gabriela imi pare rau sa vad prin ce a trecut fetita ta, mai ales ca si noi avem probleme cu ambii ochisiori, curg mereu.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
papanash spune:
Roxana, daca citesti sa stii ca mie-mi lipsesti, da' nu conteaza, tu baga mare la shoppingareala, sa ramana aia cu rafturile goale, asa merita !
ANDREEA11 spune:
gabriela eu i-am facut lui cris interventia pe 7 ianuarie, dar cu anestezie, voiam sa-ti recomand dr mea dar vedeam ca esti impotriva. Lui nu i-a mai curs deloc apoi ochisorul, insa dr mi-a zis ca e posibil sa-i curga inca 2-3 zile, si ca dc curge si un pic sange e normal.Deci nu te speria. Exista si posibilitatea de reinfundare a canalului, asa ca mult succes!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
devylla spune:
daniela pai o ora pe Schiphol trece imediat.Pana cauti poarta,mai arunci un ochi printr-o vitrina si a trecut timpul.Ai sa vezi.Acum daca ti-e teama,ia-ti un carut.
luy unde lucrez am foarte multe flexibilitate,firma este langa casa.Si le fac pe amandoua,stau si cu bebelina,cat doarme ea mai lucrez,cat nu sunt eu sta soacra mea.Imi mai aduc si acasa de lucru...si cam asa.Ma cam agit,intre munca si casa.Insa decat sa o dau asa mica la cresa...prefer sa continui asa pana o mai creste.
papanash ti-as recomanda hotel.Eu am fost numai pe aeroportul din amstrerdam.Daca veniti si in Japonia,aveti cazare gratis
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by riceaquote:luy si eu am avut problema asta si i-am schimbat pempersii si servetelele umede si mereu spalata si am dat-o cu ulei fiert si racit.curuletu si putica sunt din nou numai bune de pupici
Originally posted by luy
Am inteles, Andreea, cam asa e si la noi. Ti-am zis, eu incerc sa-mi pastrez calmul si optimismul . Saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem cat a mai luat in greutate luna asta. Ma bucur tare ca i-au trecut petele alea de pe corp, s-a mai curatat si pielea de brobonelele alea, ii dau in continuare cu Trixera seara, dupa baie. In schimb de ieri s-a inrosit din ce in ce mai rau la fundulet si pasarica, desi am schimbat-o mai des si am cremuit-o cu Bepanthen. Acu' a ajuns ca plange cand o schimb, mi-e teama ca deja o ustura, saraca, umblu taaare usor, dar si asa... Am incercat sa o tin fara scutec, dar imi trege cate un pipilic... si iar trebuie s-o iau de la capat cu spalatul, iar plansete... Oricum, o s-o mai las cu funduletul gol... Mititica, mi-e asa mila de ea ...
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
pasaj nerecomandat minorilor !
luy spune:
Maria, sanatate multa !
Bee, foarte frumoase pozele, iar protagonistii Zau ca tu nu pareai deloc obosita la botez, tare bine aratai. Imi place tare-tare poza aceea cu tine si Razvanel. Multa sanatate, sa nu fie decat o alarma falsa cu raceala !
luy spune:
Multumesc de raspunsuri, fetelor, o sa trec si eu pe Libero si o s-o tin dezbracata azi mai mult, sper sa treaca, mi-e mila de ea. Parca si bernix patise la fel...
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by luy
Am inteles, Andreea, cam asa e si la noi. Ti-am zis, eu incerc sa-mi pastrez calmul si optimismul . Saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem cat a mai luat in greutate luna asta. Ma bucur tare ca i-au trecut petele alea de pe corp, s-a mai curatat si pielea de brobonelele alea, ii dau in continuare cu Trixera seara, dupa baie. In schimb de ieri s-a inrosit din ce in ce mai rau la fundulet si pasarica, desi am schimbat-o mai des si am cremuit-o cu Bepanthen. Acu' a ajuns ca plange cand o schimb, mi-e teama ca deja o ustura, saraca, umblu taaare usor, dar si asa... Am incercat sa o tin fara scutec, dar imi trege cate un pipilic... si iar trebuie s-o iau de la capat cu spalatul, iar plansete... Oricum, o s-o mai las cu funduletul gol... Mititica, mi-e asa mila de ea ...
Eee, nu ma lasa eu asa usor, oricum o pun mereu sa traga din tzitzi, poate poate isi revin (cred ca m-am relaxat prea tare in saptamana asta de "concediu" .
Fetelor, eu plec acum iar la dentist, tineti-mi pumnii.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
papanash spune:
Devylla, te rog nu mai repeta invitatia !
Insist, chiar te rog sa stergi mesajul, ca eu nu rezist prea mult la chestii de-astea !!!!!