Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LAVI, condoleante si sa va dea Dumnezeu putere, tie si surorii tale, sa treceti prin viata alaturi, asa cum parintii vostri sigur si-au dorit... nu pot sa imi imginez cat iti e de greu, dar te imbratisez si iti doresc sa reusesti sa iti alini dorul de parinti...
GANDACEL,
Va dorim sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Catuza botezul de duminica e la Targoviste in urbea mea natala, inconjurata de toate rudele mele pe care le iubesc la nemurire.....Sper ca s-a inteles.
Noki draga mea asa cum ne stii tu atat de bine, desigur ca am uitat robinetul deschis la baie iar pe la 3 visam ca dorm intr-un bungalow pe langa Niagara si auzeam cascada.....recte robinetul de la baie....Pe langa zgomot s-a declansat subliminal o senzatie acuta de pipi de la zgomotul facut de robinetul curgand, intru-cat asa cum am spus, am avut interdictie sa folosim closetul pana nu vine apa, cu exceptia unor situatii extreme si urgente care nu s-au produs.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

M-am gandit sa mai dau o data pe aici astazi, ca la 3 jumate merg iar la dentist si, daca pun capul la nani acum, nu ma mai scol decat cu ochii umflati. Asa ca am citit postarile Mihaelutzei si m-am pus pe picioare rapid. Are un stil de a scrie aceasta doamna, de se vede clar ca este intre doua comunicari oficiale, iar eu ma tin cu mainile de burta din cauza rasului. Intr-o vreme, cand lucram si eu la o institutie de stat din asta tepoasa asa, trimiteam colegilor care imi erau dragi felicitari de ziua lor, cu urari in forma de legi si regulamente!

Si ca tot m-am binedispus datorita voua, sa va zic o semi-perla de-a lui Bogdan. Se tot ascunde el sa se joace in spatele mesei mari din sufragerie, in zona unde am ghivece de flori si zice ca acolo se duce la padure (puduie). Si azi foarte serios ca de obicei zice "mergem a puduie... aci ia o pauza"! AM ramas cu gura cascata! Ma uit la el stupefiata si rad, intreb ce-ai zis, mami? Bogdan rade si repeta cu alta intonatie acelasi lucru!!! Si de data asta imi vine in minte rima: mergem la padure sa culegem fragi si mure! Doaaamne!

Fetele care v-ati intors la serviciu in acelasi loc ca inainte de intrarea in CIC, ati avut surpriza sa aveti salariul de acum doi ani si ceva? Adica fara indexari, fara mariri ca sa fiti in rand cu ceilalti?

Revin pe seara, sa termin mancarea si plec spre tortura care va mai dura inca cel putin o luna... dupa care o sa am niste superbi dinti de portelan. Imbatranesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel, spor la indintosare! Io am primit salariul actualizat, nu la nivelul de acum 2 ani.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Uitam: Roxi, pe ce maini bune zici ca sunt copiii?! Ai soacrei?! Pai, sa-ti spun ca vineri i-a lasat o ora inchisi cu cheia in sufragerie, cu geamul deschis, iar afara era un frig criminal, nu ca in zilele care au urmat? Iar ea era afara si spala treptele din fata casei, apoi s-a dus sa intinda rufele la etaj si... am picat eu pe nepusa masa! Sa lesin, nu alta! Si zic: nu v-am rugat sa nu faceti treaba decat cand sunt eu acasa, sa am grija de copii?! Si imi raspunde: nu mi-ai zis tu ca daca am ceva de facut, sa-i incui in camera, ca sa nu urce singuri pe scari? Pardon, i-am specificat clar ca daca are nevoie la toaleta ori o alta nevoie urgenta solutia este incuiatul pentru cate minute ia operatiunea, nu lasatul copiiilor aiurea, ca sa faca treaba!!! Si in frigul ala, imbracati ca pentru 25 de grade! Mai bine mi-i scotea afara, imbracati!
Si apoi, mai e o problema care ma doare pe mine foarte tare, tare de tot! Anume limbajul si tonul rastit, pe care asa le are, nu le poate drege. Zice chestii de genul "nu da cu ele de-azvarlita" in loc de "nu arunca", "aci", "acisilea", "acolosea", "coleasa", "stai oleaca" si altele, nu-mi vin acum. Bogdan repeta ca papagalul si cand il corectez repeta cu incapatanare cum zice ea! O sa-l duc la gradinita si o sa vorbeasca ca un taran si o sa fie tratat ca atare acolo! De asta imi e teama.
Sa mai zic? Las mancare pentru copii pregatita, frumos si cand ajung acasa imi zice "sa nu te superi, dar lui Bogdan i-am dat musaca facuta de mine". CU ce carne? De porc! Pai ne-a zis doctora ca pana la 3 ani nu are voie, iar atunci o sa aiba voie carne slaba de porc. Hai, mama, ca Gabi a mancat de la cateva luni sarmale cu carne de porc!!! In gandul meu: de asta are stomacul varza de sensibil si se vaita de rau zilnic!

M-am descarcat partial. Ca daca zic si cum ma inteleg eu cu ea, va luati cu mainile de cap! Dar bona nu gasesc sub 16 milioane la 8 ore!!!! AU innebunit. SI nu le ofera dragostea pe care le-o ofera bunica...

Mergi la inceput

Gandacel ma bucur ca te-am mai inveselit. Si eu am primit salariul cu toate indexarile, adica actualizat. Nu stiu cum e la privat, dar la stat se dau indexarile anuale, in 2 transe, care se aplica la toti, precum si majorari ale salariului de baza prin modificari legislative in domeniu in care functionezi. De exemplu baza consilierului diplomatic a fost majorata prin lege, deci mi s-a majorat automat si mie baza ca sunt asimilata acestuia. In schimb in privat nu functioneaza faza cu indexarile anuale, pentru ca ordonantele in cauza se refera stric la salarizarea personalului bugetar, din cate mai stiu angajatorii privati sunt tinuti de limitele salariului minim pe economie diferentiat de categoriile de angajati, adica studii medii si superioare. acum mai depinde cred de ce ai stipulat in contractul de munca si de puterea de negociere.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

16 milioane pentru 8 ore.....bai e clar ca au luat-o razna cu toatele. Si realitatea crunta e ca sunt agramate si nesimtite, mare majoritate, si cer bani parca ar fi facut scoala de fete din Elvetia si vreo 2 ani de pension la Paris.
Da' nici cu soacra nu mie jena....Draga Gandacel nu iti pot ura decat nervi de otel si daca tot te duci la dentist si ai dureri mai ia si o gura de ceva ca sa iti amortesti simturile si sa poti sa ignori mai usor. Eu daca as sta cu soacra'mea cred ca as fi matol toata ziua.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

gandacel, am spus asta pentru ca asa spuneai tu saptamana trecuta, ca le este foarte bine cu bunica si ca mai ai rabdare cu ea pana in toamna.Imi pare rau sa aud ca se poarta asa, si eu am nemultumirile mele in ceea ce o priveste pe mama....am solutie: cresa sau o accept asa ( tot pana in toamna, daca nu ma lasa dupa cum mi-a promis)Si la gradinita sunt tinuti cu geamurile deschise
Crezi ca exista cineva care sa ii creasca mai bine ca mama?
E greu la tine pentru ca sunt doi copii si de acolo suma mare de bani.
Succes azi la dentist si un
Si eu am negociat salariul la intoarcere.

anda un gand bun pentru tine si tinem pumnii satnsi pentru maine.

ina asteptam sa te vedem cu extensii.

meems, rianei sa treaca raceala.

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sincere condoleante si multa putere sa mergeti mai departe!

Noi suntem tare prinsi zilele astea cu amenajarile, e tati in concediu si profit sa facem toate aranjamentele pentru venirea bebelinei. Si sa ma mai si odihnesc cate putin...
Inca n-am programare pentru cezariana, tineti-mi pumnii pentru urmatoare intrevedere, maine, va rog!
Si am reusit sa racesc . Destul de urat, din fericire fara febra mare si deocamdata si fara sa-l molipsesc pe pui. Cam asta e telegrama noastra, sunt fff stresata deocamdata

Pupici colectiei

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

In urma experientei personale cu bone versus mame/soacre am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. De regula e mai usor de supravituit cu bona ca e o straina pe care daca te calca foarte tare pe bataturi o poti da afara. Pe mama/soacra nu o poti trimite foarte usor la plimbare ca daca e mama totusi o iubesti deci iti e jena, daca e soacra, mai raut cu iubitul de catre tine, dar o iubeste consortul deci nu o poti trimite la plimbare ca se imbufneaza fiul ei, deci motiv de scandal.
2. De regula mama/soacra, adica bunica il iubeste pe copil neconditionat deci greselile sunt mai usor de iertat facute din dragoste.
3. Daca bonele asculta si isi insusesc fisa postului se inregistreaza rare deraieri flagrante de la porgram, deci nu te calca prea rau pe bataturi. Din experienta pesonala bonele respecta fisa postului pe o perioada determinata, de regula vreo 3-6 luni, dupa care cred ca ele iti cresc copilul si stiu mai bine, deci se ajunge inevitabil la stare de discomfort, pe care fie o accepti fie o dai afara.
4. Bona costa, de regula mama/soacra e moca, asta daca nu pui pret pe sanatatea ta mintala. Spun de regula pentru ca am intalnit si mame/soacre care cer bani propriilor copii pentru ingrifira propriilor nepoti.
Concluzie la concluzie: eu sunt in ceata, nu stiu cum e mai bine, am inteles ca e o chestiune de noroc si de nervi tari si esti in permanenta in dilema. Eu am fost scoasa din dilema prin simplu fapt ca mi s-a comunicat de catre mama si soacra ca nu ma ajuta decat ocazional, din varii motive, deci nu am decat solutia bona pe termen lung. Asa ca dilema mea s-a sfarsit si acum scot banul din buzunar si imi rod unghiile de mervi, bine ca sunt false si se pun usor la loc.
Acestea finnd spuse ma retrag sa cuget la varianta opitma de crestere si ingrijire a copiilor.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput