Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel, eu cand m-am intors la job am primit si indexarile din perioada in care am lipsit.Eu lucrez la privat, dar la noi asa este. Nu stiu cum e in alte parti. Legat de bona...mie mi se pare suma de 16 mil, o suma astronomica.
Cami, multumesc de urari. Kriszti ieri nu a mai facut febra asa de mare. Sper sa isi revine cat mai repede, sunt sigura ca vremea asta e de vina.Cand cald, cand rece, nici nu stii cu ce sa ii mai imbraci.
Maria-Alexia, sper sa rezolvi cat mai curand cu programarea cezarienei, sincera sa fiu nici eu nu as risca in locul tau o nastere naturala. Mi-ar fi prea frica sa nu pateasca ceva bb.
Noki, eu zic ca te poti duce cu un buchet mare de flori. Ca apoi in septembrie oricum iti vei face o mare gaura in buget.
Apropo de faptul ca iti cauti deja destinatia de vacanta...si eu vrea sa caut ceva de Paste, macar cateva zile sa mergem undeva, in tara. Noi avem Pastele in mai putin de o luna, inainte de Florii am o confirmare a unui nepot...unde trebuie sa merg ca la o nunta. Am deja gaura in buget asigurata.

Hai ca trebuie sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Daca ma puteti ajuta cu un sfat...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116946

Va multumesc!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Schimb scutecul!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Scutec nou

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput