Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai mai fetelor asa rusine sa patim sa ajungem pe pagina 2?!!@! Nu se face.... Pe unde umblati? Si cand te gandesti ce scriitoare mari are colectia noastra.
Noki ce patirati frate aseara cu cheile? Ati avut apa aseara? Ca la noi nu a fost de nici un fel, rezerve de apa nu aveam, pe cale de consecinta ne-am spalat cu apa plata disponibila aseara, asa ca pisicile, azi trebuie sa ma duc sa refac stocul. zau ca ma scot din sarite cu apa lor. in ultima luna a fost oprita de vreo 5-7 ori si fara sa te anunte sa iti faci ceva rezerve pentru closet macar. Aseara am zis ca facem blocaj renal ca nu aveam ce sa punem in wc si s-a luat decizia unanima de a ne abitine pana la revenirea apei sau la busirea vezicii...Apa a venit la 3.00 si noi ne-am bulucit la usa budei si jucam o sarba de control....
Ma duc la o tigara si revin sa va contorizez la scris.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

M-a impresionat foarte tare povestea lui Soanso...superba!!!

Catutza...si Stefan numara dar numai cand are chef. Si poezii sau cantecele spune doar cand are chef...si nu se intampla prea des. Iar...7..8 este un joc cu litere-magneti ce se lipesc pe o tablita. Acel joc l-a denumit el Sapte-opt!

Ieri...perla de la Stefan: Mami....veau chinezoy (kinder-joy = ou kinder Adica la ou kinder ii zice kinder-joy adica chinezoy). la care eu..." Stefan cum se spune cand ceri ceva cuiva?" (asteptand cu inima la gura un "Te og mumos mami") Stefan: " Da-mi mie Chinezoy, mai Mami mai..." Asa ca...greu cu invatatul bunelor maniere la noi.
Bineinteles ca nu a primit nik si s-a suparat, s-a trantit pe jos si nu am vb cu el pana ce nu a venit spasit la noi. Stia ca a greist trantindu-se si si-a cerut scuze si apoi ne-am jucat frumos toti trei.

Gata ca...ma duc in varful patului!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mihaelutza, suntem in greva, aceasta este explicatia absenteismului. deoarece nu pui poza din elvetia. doar ne vanturi asa pe la nas niste crampeie de rai, sa ne pierdem mintile pt fata morgana fara sa avem o imagine clara de focusat. acestea au fost ultimele mele cuvinte pana la postarea unor poze albe, opulente, elvetiene.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

sanatate multa bolnaviorilor.

Si eu am inimia foarte stransa, am vista aseara ca mi-a cazut o masea asa din senin si fara durere....
De aproape 2 saptamani nu am internet acasa, nu va spun cat de frustrant este..parca sunt leu in cusca, abia astept sa fac contract cu alta firma.

anda, m-a impresionat foarte mult ce ai spus, este formidabil...primul cadou pentru mami .Abia astept sa vad imagini.

gandacel un gand bun pentru tine, o sa fie bine ai sa vezi. Oricum tu nu ajungi foarte tarziu acasa iar copii sunt pe maini bune, sunt sigura ca pentru tine va fi numai de bine.

Va doresc o zi faina si sper sa mai pot sa intra de la serviciu.

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Anda mea culpa....dorinta ta e porunca pentru mine dar mai greu cu adusul la indeplinire intru-cat asa cum ne este deja clasic nou membrilor adulti si responsbili ai familiei Toader, in speta eu si printul consort, am uitat acasa pe cuier, camera video si aparatul foto. Pe cale de consecinta am fost la mila companionilor de drum sa ne traga si pe noi in poze iar acum suntem la mila si bunavointa lor in ceea ce priveste punerea lor pe un cd si donarea catre noi. Insa voi depune toate diligentele pentru recupera frumoasele imagini si oferirea lor publicului larg.
pe aceasta cale va asigur inca o data de deplina mea afectiune si regretul ca nu va pot indeplini dorintele mai repede.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , macar poze de la botez eu abia astept sa-ti vad rochia faimoasa.Apropo ai mai luat alta rochie pentru botezul de saptamana asta?
Ai ajuns cu telefonul la reparat?

Noki , unde erau cheile voastre pana la urma? Ce face Sarah ca nu ai mai scris nimic de ea, sa cumintit

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catuza acum astept pe cineva cu pozele de la botez, macar sa mai spal din pacate daca nu pe toate. Pentru botezul de duminica nu am mai luat nimic pentru ca sunt aptoape leftera asa ca incropesc din ce am si gata. In ceea ce priveste telefonul este in aceeasi stare deplorabila, ma mir ca mai sun si se aude, daca nu ii gasesc carcasa la u pret de bun simt imi voi lua unul de 2 lei ca e calr ca e consumabil la mine si nu mai are rost sa fac investitii din astea.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela deci azi vedem poze de la botez abia astept.
Unde este botezul de duminica asta? Mie i-mi place de voi ca va distrati si va plimbati mult

Mada , cum se mai simte Mirunici arici?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...intre 2 cautari de hoteluri pentru vacanta de vara, bag o postare:

Vecina, apa n-am avut nici noi. Io stiam ca a venit la 3 noaptea sau mai devreme, pentru ca dehm, noiavem program de alaptare noaptea. Da' voi??????

Catutza, cheile mele stateau cuminti in buzunarul extern al unei genti, iar ale lui Adila la Sarah in pat!!!!! (norocul meu a fost ca dupa ce le-am cautat vreo 15 minute, a trebuit sa bag copilul la nani, dupa ce normal ca declarasem in prealabil ca Adila e un habauc notoriu si ca le-a pierdut. Si cand am ridicat pilota din patul bufnitei...voila!!!)

Bufnita e bine, vorbeste mult, e infinit mai cuminte decat era, deh, efectul benefic al domanie Flori, intruchiparea calmului.Ne intelegem bine acuma, cu mici incidente in care daca-mi controlez io nervii e ok.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by catutza

Camy , am ramas ca la dentist ca am vazut filmuletul vostru! Felicitari a mea nu vrea sa numere nici pana la 10, iar cand o intrebi cati ani are spune 7...8

vlad pana acum o luna zicea doi, doio... acum zice tei ani!

lavi, condoleante, imi pare sincer rau...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput