Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 18
tania-z spune:
LAVI Dumnezeu sa-l odihneasca!
Aveam, asa, o speranta nebuna (am si evitat sa te intreb de starea lui) si vestea pe care ai dat-o a destramat-o...nu stiu de ce vroiam sa cred ca va mai dura, poate ca mi s-a parut nedrept sa iti pierzi ambii parinti atat de repede. Sunt alaturi de tine, cu tot sufletul!
Buluci spune:
Lavi, Dumnezeu sa-l odihneasca!Imi pare foarte rau si-ti doresc sa treci usor peste aceste momente.
camelia_daniela spune:
Soso, super poveste! M-a emotionat profund!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Camy , am ramas ca la dentist ca am vazut filmuletul vostru! Felicitari a mea nu vrea sa numere nici pana la 10, iar cand o intrebi cati ani are spune 7...8
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Buluci spune:
Cami, adorabila Daria!Cit timp ai exersat cu ea?
Nu-ti spun, ca dupa ce am vazut filmuletzul am zis sa-l invatz si eu pe simon si zice cam asa: do, mi , fasole(a impreunat notele fa, sol, la si i-a iesit fasole)
Soso, ai reusit sa ma faci sa pling, cu topicul deschis si povestioara!
Madutza, Mandysch,Mada, sanatate puilor vostri!
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
meems spune:
Lavi, condoleante
Ina, sa stii ca si eu am visat o mireasa azi-noapte... asta parca inseamna ca aflii de moartea cuiva, nu?
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Si noi ne inscriem pe lista, cu tuse si muci, dar fara febra.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Mandy, sanatate multa lui Kristi !!
Madutza, sanatate multa si lui Orlando! -ici!
Cata, Buluci Sa stiti ca nu am exersat cine-stie-ce; doar ne jucam cu pianul si cantam do-re-mi-fa-sol-la si-do/ do-si-la-sol-fa -sol-fa!" Invers nu prea ne iese!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Mneatza...
Sa va povestesc cum ne-am plimbat noi, tot familionul adica aseara 2 ore dupa cheile de la casa????...ca io credeam ca le are Adi, el ca le am io, apoi am crezut amandoi ca sunt la el la sediul aflat la 35 de minute cu masina de casa noastra, apoi ne-am dat seama ca NU erau...apoi am sunat bona si misunat pana prin Crangasi dupa ele. Rezultatul: dupa 2 ore de cautari ale cheii, la 10 seara ne-am strans si noi de pe drumuri.
Catutza- saru-mana de intrebare. Am facut bine la examene, sunt multumita. Acum astept notele la inca 3 examene.
Intrebare off-topic - merg la nunta prietenei mele cm bune sambata asta. Dar face doar cununie civila, iar nunta e in septembrie. Acuma nu face nimik-nimikdupa, adica face ceva, dar STRICT familia, deci me excluded.
Sa ma duc doar cu un buchet mare de flori sau trebuie sa-i iau si un cadou?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Lavi, imi pare foarte rau pentru voi, Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau! Nu ma asteptam la asa veste, sincer am crezut ca o sa fie bine.
Buna dimineata tuturor!
Vad ca tocmai acum, cand se incalzeste, incep problemele de sanatate. Aveti grija de voi si de copii.
Noki, eu as face cu simt, nu cum imi imi dicteaza datoria ori cine stie ce conventii facute de oarecine... Daca simti sa-i iei ceva, ii iei, daca nu, nu.
Despre vise... parerea mea este ca cele care iti prevestesc ceva nu sunt cele "cu semnificatie", ci cele care iti transmit anumite trairi, senzatii, ideea clara ca se va intampla ceva anume. Pe mine in loc de multa dragoste m-a apucat enorm de multa tristete. Nu prea am cum sa am inima plina de dragoste, cand ea da pe dinafara de dor de parintii mei care s-au dus inainte de a fi pregatita sa nu-i mai am... am atatea intrebari pentru ei, imi este atat de dor de sfaturile lor mereu bune, mereu date cu drag. Ma uit la lumea din jurul meu si parca nu vad decat rautate si multa, multa graba, totul facut in mare viteza si fara grija fata de cei din jur, fata de propriii copii.
Eu am fost ieri si am primit semnaturile ca sa reincep serviciul de luni. Sunt foarte trista ca altcineva imi va creste copiii, mai ales pe Stefania, cand vad ca totul va fi diferit de cum as face eu. Cand stiu ca nu am de ales, pur si simplu mi s-a zis clar in fata ca, daca nu incep acum, nu mai am unde sa revin, ca am o datorie morala fata de ei... Si imi vine sa las totul balta si sa raman acasa cu copiii mei. Ca sa creasca si ei cu grija cu care am fost eu crescuta de parintii mei, macar in primii ani de viata, cand inca nu si-au afirmat pe deplin independenta. Sa-i ajut sa si-o capete pentru mai tarziu, sa poata lua singuri decizii bune in viata, dupa ce le-am indus felul de a fi al invingatorului si al omului cu bun simt, specii pe cale de disparitie. Poate va intrebati cum e posibil in ziua de azi sa mai crestem copiii noi insine, in conditiile in care serviciul ne ocupa tot timpul. Cand am fost noi mici, parintii erau acasa devreme, aveau timp si de noi. Acum, noi facem bani, ca copiii sa creasca in spiritul dat de alti oameni. Nu avem timp acum de ei, nici mai tarziu nu o sa avem! Deci solutia simpla este ca unul dintre parinti sa se "sacrifice", de fapt unul dintre ei sa aiba grija de copii, fie sa aiba serviciu care sa-i permita sa fie acasa mai devreme, fie chiar sa stea acasa. Iar celalalt sa se "sacrifice" si el pe altarul muncii. Criteriul nu ar trebui sa fie banii, ci pofta de a face una sau cealalta. Ca pana la urma nu stiu ce le transmitem copiilor in afara de ideea ca munca este principala noastra preocupare in viata. La mine in cartier, tot mai multe mamici au ales sa stea acasa cu copiii pana la 3 ani, in conditiile in care tatal este prezent langa ei cateva minute pe zi, inainte de culcare. Cred ca sunt niste curajoase.
Si uite acum, eu care sunt o invingatoare, stau si plang moartea tatalui lui Lavi, ca stiu ce e in sufletul ei, un mare gol care nu mai poate fi umplut de nimeni si nimic. Astept aceeasi veste din partea unei prietene foarte dragi... a carei mama are 55 de ani si este tinuta in viata e aparate de cateva saptamani, iar vineri le-o dau acasa... nu mai au de ce s-o tina!!! Multa lipsa de omenie in spitalele noastre.
Imi cer scuze fata de voi, fetele care au soarele de afara si in suflet, simteam nevoia sa va zic ce simt. Am sa revin cand imi revin!
Va pup cu drag pe toate.
Edit: dedicatie speciala pentru mamicile colectiei, mai ales pentru Camelia, o mostra de dezechilibru din partea Gandacelului.
camelia_daniela spune:
Gandacel draga !!! Stiu ca iti este greu, acred ca fiecare dintre noi a trait si simtiti ceea ce simti tu acum! Este omenesc si firesc!!! Mult curaj si ... fruntea sus, mamica draga, o sa fie bine!
Intr-adevar vestile acestea sunt cel putin durereoase, pentru ca ne gandim ca fiecare dintre noi vom trece la un moment dat prin aceste momente ... e cumplit de greu sa iti pierzi parintii , niciodata nu esti pregatit!
Lavi draga, sunt alaturii de tine si te imbratisez cu mult drag!