Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 17
mandyksch spune:
Lavi, sincere condoleante. Imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Sa aveti putere multa sa mergeti mai departe. Sa va hraniti sufletul cu amintiri dragi, chiar daca v-a fost dat sa petreceti putin timp impreuna.
Noi nu suntem bine.Kriszti aseara si azi noapte mi-a facut 39,5-39,8. Azi mi-am luat o zi de concediu sa stau cu el. Din pacate a facut faringita- si eu care speram sa scapam de iarna asta fara nicio raceala. Nici eu nu ma simt prea grozav, pe fond de stres si oboseala mi-au revenit niste probleme digestive mai vechi. Asta cam de o saptamana, si ma indispune rau de tot. Asa ca trebuie sa ma retrag sa nu va stric dispozitia.
soanso spune:
Am gasit o povestioara frumoasa!!!!!!!
A fost odata ca niciodata un om mare care s-a casatorit cu femeia visurilor lui.Din dragostea lor s-a nascut o fetita mica.Era o copila isteata si vesela si omul cel mare tare o iubea pe fetita.
Cand ia era foarte mica ,tatal ei o ridica in brate ,fredona o melodie si dansa cu ia prin toata casa si ii spunea"Te iubesc fetita mica".
cand fetita a crescut omul cel mare o imbratisa si ii spunea"Te iubesc fetita mica" .Fetita se bosumfla si spunea "Nu mai sunt o fetita mica".Atunci omul cel mare radea si ii spunea " Dar pt mine intotdeauna ve-i ramane fetita mea mica"
Fetita mica care nu mai era mica deloc pleaca de acasa in lume.Cu cat invata mai mult despre ia invata mai mult despre oameni isi dadu seama ca este cu adevarat mare,este puternica pt ca isi cunostea puterile.Una dintre puterile ei era dragostea pe care o arata familiei sale.Nu avea importanta unde se ducea sau unde se afla pt ca intotdeauna exista langa ia un om mare care o suna la telefon si ii spunea" Te iubesc ,fetita mica"
Veni ziua in care fetita care nu mai era mica deloc primi un telefon
Onul cel mare e in suferinta.Avusese un atac de apoplexia.Era afizic,explicara ei fetitei.Nu mai putea sa vorbeasca,si nu erau siguri ca intelege ce i se spune.Nu mai putea sa rada sa zambeasca,sa mearga sa imbratiseze,sa danseze si sa-i spuna fetitei lui care nu mai era deloc mica ca o iubeste.
Si astfel merse ia sa fie alaturi de Omul cel mare.Cand intra in camera vazu un om mic si deloc puternic.Se uita la ia ,incerca sa-i vorbeasca dar nu reusi.
Fetita facu singurul lucru pe care putea sa-l faca ,se urca in part si se aseza langa Omul cel mare,din ochii lui incepura sa curga lacrimi si fetita isi petrecu bratele pe langa umerii slabi ai tatalui ei.
Cu capul pe pieptul lui isi aminti de multe lucruri,isi aminti clipele minunate petrecute impreuna si cum se simtea ia protejata si adorata de Omul cel mare.Simti o durere adanca la gandul acelei pierderi uriase.
Si apoi auzi dinauntrul Omului mare bataile inimii lui,Inima unde muzica si cuvintele traisera intotdeauna,inima batea intruma parca indiferenta la suferinta din restul corpului.Si in timp ce fetita se odihnea la pieptul tatalui sau de intampla minunea.Auzi ce isi dorise sa auda.
Inima lui rostea cuvinte pe care el nu le mai putea rosti:
Te iubesc
Te iubesc
Te iubesc
Fetita mica
Fetita mica
Fetita mica
Si se simti din nou mangaiata.
mi-am adus azi de tatal meu(Dumnezeu sa-l odihneasca) si ma regasesc in povestea fetitei!
SOSO (20 dec 2005)
madau spune:
Soanso superb!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
Of, Doamne!!!!
Condoleante Lavi draga, imi pare tare rau pentru pierderea voastra!
asta-noapte am avut un vis care stiam exact ce inseamna (ca o sa aud de-o moarte)si , si incercam sa fiu optimista , sa-mi spun ca a fost doar un vis si nu reprezinta nimic, din pacate, s-a adeverit
.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
soanso spune:
Mada,mersi,nu va suparati ca am scris-o aici ...
eu nu stiu ce am .... o fi astenia de primavara? dar m-a cuprins asa o stare de melancolie,de dor de parinti (de tata -Dumnezeu sa-l odihneasca), sunt plina de sentimente sincere pt parintii mei ,pt familia mea ,pt scumpa mea "mamaruta" care e sufletul si viata mea ,mi-e sufletul plin de dragoste,de iubire....
am deschis aici un subiect pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116792
SOSO (20 dec 2005)
miri__b spune:
Lavi condoleante. eu tot mai speram ca se va face bine
asa cum sper in continuare ca se va inoarce Marius.
anda77 spune:
am vorbit cu lavi, e bine, adica cat de bine poate sa fie o persoana careia i-a murit si cel de-al doilea parinte, bine in sensul ca nu e cazuta pe jos ca de-aia am sunat sa vad ca daca era rau-rau sa ma ofer cumva la ceva de ajutor, tinut copil, something, anything. ea e o tipa puternica.
nichita imi face martisor cu margele la gradinita. lucreaza intens cu lipiciul de 2 zile. pun poza cand l-oi primi.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Siminaf spune:
Lavi, draga de tine altceva nici nu pot scrie... mi se innoada lacrimile in barbie! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
madau spune:
Miri mersi...si eu sper la fel, si am incredere ca va veni si ziua aia cat mai curand
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2