Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am ajuns si eu de la serviciu si mananc o salata facuta din salata iceberg, o conserva de somon in suc propriu, ulei de masline si zeama de lamaie.

Am pus pe foc o supa de pui, din aia pt bolnavi ca ma ia iar durerea de gat vad. Si mai am si niste pulpe de pui la cuptor, pentru maine seara.

Nu v-am zis ce trasnaie am facut: m-am inscris la Prague Corporate Maraton. Sunt echipe de cate 4 care trebuie sa alerge 21km, adica 3x5 si 1x6. Concursul e pe 29 martie, deci am cam o luna sa ma antrenez, sa revin in forma.

Delia, vad ca ai ramas cu gandul la prajitura mea . Ntz Ntz Ntz...
Pedometrul tau iti spune si distanta pe care o parcurgi?

Mamica Dulce, poti sa arzi niste betisoare parfumate sa dispara mirosul ...

Tzuni, !

Cine mai e pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vikinga si liris, felicitari pt slabit!! Io o sa va fac de ras cu stagnarile mele.

Anca, eu cred ca sunt hihi, nu am scos niciodata "atele" de la ficat. Or fi deja scoase la ficatii de p'aci??

Gusta, imi pare rau de necazul cu taxele, stiu ce nasol e. Anul trecut a trebuit sa dam inapoi 4000$ la taxe si a fost f. nasol. Anul asta luam 2000, nu ne-ajunge nici pe o masea, parca suntem o gaura neagra cand vine vorba de bani

Pana acum am mancat dimineata 4 uscatele din alea cu sunca de pui (80 calorii total uscatelele plus cat o mai fi fost in sunca), la pranz am mancat o salata de spanac cu shrimpi la gratar (273 calorii-gasii pe net caloriile de la salata asta). Si acu' mi-e foameeeee... Vedeti ca trebuie sa mananc numa' friptane?? Of... M-am saturat de friptane, sincer. Nu stiu ce halesc diseara. Poate cateva uscatele d'alea plus ceva fructe cu putin zahar, cum ar fi mere si capsuni?? O sa vad. Sper sa nu ma infig in frigider in disperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai mi-e mila rau de mitza ta, pe bune ca ma ingrijorasem citind mesajele anterioare. Sa stii ca unii mitzoi au tupeu nebun. Asta vara sotzu' in living se uita la teveu, ciinele ala mic le dormea si el pe rupte ca un mos veritabil ce e. Si cum usa la living era deschisa spre gradina, a aparut deodata o ditamai pisica la noi in casa, s-a uitat stinga dreapta si fara sa fie impresionata s-a dus pina in bucatarie a mai facut niste ture curioasa si pe urma a plecat. Dar nu in fuga ci asa la pas de promenada. Ciinele normal ca nu a simti nimicSi pe sapt viitoare tot fruntase la slabit sa fimBravo Tamara! Sa te tii acum cu eliptica in ce ritm ai sa slabesti! Deja ai migrat la categoria usoara unde speram cu toateleVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bravo Liris! Acum am vazut, mesajul cu mitza Ancai era inceput de o oraPai grupa noastra se situeaza binisorRuxij nu te lasa mai! Uite deja esti la categoria medie, in noiembrie eu aveam 82kg si acum deja prind sperante ca ajung rapid la 70kg ca mi-am promis un shopping serios ca recompensa(asta da motivatie). Si eu am slabit in salturi, perioadele de stagnare sunt demoralizatoare, stiu. Eu daca nu maninc dupa ora 6 seara(adorm pe la 1-1.30), se vad rezultatele imedait. Pe mine iesirile la resto cu amicele ori sotzul, ma dau peste cap.Meniul azi:D-salata de fructe: ananas proaspat, 1kiwi, 1mar, 2 prunde, capsunele si o lingura de lapte de cocos. M-am lasat de nuca pe moment.P-un file de vita la gratar(in sfirsit) cu o salata mare iceberg+ceapa+morcovC-legume la cuptor: ciuperci, zucchini, ardei gras, rosii cu o lingurita de ulei de maslnie si una de smintina lightCina am luat-o la ora 6 dar mi-a picat cam greu, mai bine era de faceam legumele fierte apoi cu un sos din ulei de masline+lamiie+putin usturoi+sare+piper. Fac miine asa.Miine dimineata salata mea de fructe nelipsita, probabil peste fiert+ sos de mustar, seara legume.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Vikinga, sa vezi ce concert am eu la balcon acum....a venit cotoiul iar si miorlaie sub geam...dar ce miorlaiala Un fel de mauuu-morlauuuu, dar tare rau de tot! Matza mea pe balustrada miauna la el si la mine sa o las afara dar , desi ma doare inima pentru ea, mai tare ma doare pentru mine, ca tot eu trebuie sa o caut prin boscheti maine la 6 In cateva saptamani ne mutam la parter si apoi sa se duca, n-are decat, pana atunci o tin acasa la caldura ca e ger mare.

Ruxij, prin atze ma refer la pielitzele alea de pe ei, pe mine nu ma deranjeaza in fond, copilul nu mananca oricum, dar am zis sa-mi caut de treaba Ori am avut eu ghinion in seara asta si am luat ficat de vaca batrana

Ruxandra, n-am betzisoare parfumate , mi se face mai rau de la ele decat de la ficatNici lumanari parfumate nu aprind vreodata, decat cel mult simple, din an in pasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, mersi pentru reteta, .
Serios, nu i-am gatit niciodata dati prin faina. Fara ou? Cum is, buni?
La ficat de vita nu ma pricep, cumpar doar de pui. Ii spal, le tai pielitzele (alias "atzele", ) si-i gatesc.

Liris, ce scurta esti! Un meniu, o maslina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, cred c-ai dat peste o vaca in etate, .

Ruxandra, bafta la maraton, apuca-te serios de sport, iti trebuie conditie fizica buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Tamara, felicitari pentru eliptica! De unde ai luat-o si cit a costat? Sper ca esti din Bucuresti.

Anky, daca nu vin eu la Cluj poate dai tu o fuga la Bucuresti.

Carmen, ti-am simtit lipsa azi.
Nu stiu ce sa va citesc in seara asta, poate un pasaj din "Satra" dar nu e o carte prea vesela...

Puskin, da, pedometrul meu "spune" distanta, caloriile si timpul.
Bafta la maraton, sa stii ca voi alerga si eu cu tine, virtual bineinteles.

Tzuni, mai traiesti? De cind cu decodoru' asta nu prea ne mai vizitezi.

Gusta, dormi? Chiar, care e diferenta de fus orar intre Olanda si Romania?
Cum e Mara, se simte mai bine?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

maslina? ... am mincat cinnamon buns ... vreo 6 in 2 zile juma. de la IKEA. si un pachet de biscuiti tot de la ei. buna mincare au suedezii astia ...
de aia nu spun ce maninc ... ca ma fac de ris pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mami dulce, grija mare cu matza, fiinca e posibil sa intre in calduri, mai ales ca in perioada asta cam asa se intampla.Eu azi am lasat-o pe a mea pe terasa cat am iesit sa-mi incalzesc oasele la soare si apoi tot statea la usa sa ii dau drumu pe terasa.Si nu am vazut alte pisici prin zona, da nu se stie niciodata.Eu luna viitoare o duc sa o castrez, asa stau fara grija si o pot lasa in voie pe terasa.
Cat de ficatei, nici eu nu am dat de ate de ce zici tu, e posibil sa fi fost o vaca trecuta prin viata mai mult timp.Eu nu ma omor dupa ficat, atunci cand mananc , iau din cel de pui, pe care il oparesc si apoi il prejesc, sau ii mai fac la cuptor cu sunculita.
Delidana,daca ai fi mai aproape, ti-as da crostrainerul meu, ca sta frumos in dormitor pe post de cuier, efectiv de cand m-am mutat si cu munca nu am mai apucat sa ma sui pe ea si acum vreau sa o dau ca imi ocupa spatiul degeaba, prefer sa imi iau un aparat din ala de masaj, ca miscare fac destula in timpul zilei si fara eliptica sau alte aparate.Bine, mai naspa partea cu burta.Am slabit la picioare,dar burta creste,de parca as fi gravida in 4 luni.
Carmen, mercic ca m-ai trecut iara pe lista.
O seara placuta, ma duc sa ma imbaiez si apoi ma indrept usor catre patut ca maine o alta zi de munca.
sper ca maine sa apar si eu la o cafeluta cu voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput