Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,astia ar fi in stare sa ne taxeze si aerul daca s-ar putea , numai ca nu ajuta la nimic sa ne enervam,taxele tot trebuie platite.Singura cale ar fi sa plecam in alta parte, doar ca nici acolo nu v-a fi totul roz,acolo ne vom lovi de alte parti negative.Tara perfecta nu exista,din pacate.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Carina, mai pe la vara.

Gusta, ia mina de pe prajitura!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delia,ar fi super sa vii la Cluj la vara,vin si eu.

Mergi la inceput

Zuzulici,va tin pumnii miine,doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatie.

Felicitari pentru fetele care au slabit si s-au apucat de sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, am ajuns acasa in sfarsit, sunt rupta de oboseala, abia astept sa ma culc, numai ca am pus niste ficat la dezghetat si trebuie sa-l fac. In seara asta mi se intoarce si consortul din Turcia (e plecat de vineri) si nu stiu ce amor nebun l-a palit ca m-a sunat din aeroport sa ma intrebe ce parfum vreau. Mi-a picat fatza, ca el nu e genul cu cadourile. Si daca ma credeti i-am zis ca nu vreau, ca am 3 care inca imi plac (adica nu m-.am plictisit de ele). Mai bine sa-mi dea contravaloarea sa-mi iau tzoale si pantofi de primavara...sau abonamentul la sala pe 2 luniN-am apucat sa-i fac propunerea ca eram la ora, vedem noi cu ce vine in dintzi. pacat ca arat ca naiba chiar azi.

Eu cred ca la matza mea i-a placut aseara ca acum miorlaie pe la usa sa iasa afara, dar nu mai pupa 3 zile Azi a zacut lata vreo 10 ore , nu s-a miscat asa de extenuata era.

Vikinga, vad ca noi suntem cam la fel, si la inaltime si la greutate si din ce-am vazut in poze si la conformatie si mi-am schimbat si eu azi dimineata targetul la 67.

Zuzi-ce operatie? Unde ai scris?

Ma duc sa votez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele! ce faceti?

eu imi astept sotul sa plecam la cumparaturi ca se pune mami sa faca maine prajituri pt Luca si sa cumparam ce ne trebuie!
Azi am fost prin oras, si m-a pus cel cu codita sa merg la yves rocher (de obicei cumpar numai rol de dat sub brat - e singurul ce-mi place acolo, si pudra-crema pt sora-mea) si aveam asa o carte de iei 2 produse la pret de una, si ii luai mamei un deodorant dulce ca ei asa-i place, si m-am facut si eu cu unul...si mama ce pute, e dulce de ametesti, toata ziua m-a durut capul. Mi-am tras azi dimineata 2 jeturi si inca il simt, abia astept sa merg sub dus, si am sa o cadorisesc pe mami cu inca unul!!! Mie nu-mi place numai Emporio de la Armani, e singurul de care nu ma satur, dar culmea e ca cu ala ma dau, si nu-l mai simt apoi!!!!

Zuzi, ma gandesc la voi maine!
Violeta, sper ca esti bine si tu si sorela ta! si sa vii cu vesti bune!

pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mami dulce, deci matza ta s-a indragostit!!! poate iti face niste matzisori acusica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Neata!
70.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

MamicaDulce e vorba de interventia pe care o v-a avea la dantura. O sa-i faca anestezie totala si-i vor lucra toti dintisorii, de aceea am scris operatie.

Si daca tot iti vine sotul cu cadou ce mai astepti? Aranjeaza-te si tu un pic. Un dus rapid si-un machiaj discret schimba multe. Succes!

Felicitari pentru kg. pierdute.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sper sa nu fi omis nici un raport, va rog sa verificati.
V-am innebunit cu voturile astea, dar va multumesc pentru ele, .

ati scris atat de mult, c-am pierdut firul.

Zuzilici, maine o sa fiu cu gandul la voi. Doamne ajuta sa treceti cu bine peste interventie.
Cat despre abandon, nici nu intra in discutie. Vezi si la mine ce greu merge, dar nu cedez. Trebuie sa invingem kg, nu sa fim invinse de ele.

Marilena, am avut treburi prin casa, curatenie si mancare. Am facut conopida pane cu branza sarata si mujdei.
Te-ai calmat?

Tzuni, esti ocupata cu munca? Cu Maria? Hai, fii mai vorbareata!

Eftimie, nici pe tine nu vreau sa te aud ca pomenesti de retragerea din concurs. Mergem inainte, trebuie sa slabim!

Tumpi, esti in lista, mult spor!

Delia, lectura placuta! Ce ne citesti in seara asta?

Claudia, ai dat raportul?

Vikinga, felicitari, ai primit doua floricele. Esti mai cu motz, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuzi, dar ce are fata la dantura???

Ce sa ma aranjez ca duhneste toata casa a ficat prajit, bucataria e pe dos si tot asa. Si eu chiar sunt obosita rau, m-am culcat la 1, m-am trezit la 6 si de aunci mai ca n-am stat jos.

Carmen, eu cred ca tu esti experta in ficatzi zi si mie o metoda de dezatzat...mie imi place de mor si ii fac dupa o reteta din cartea Sandei Marin, adica tatiati bucati potrivite, tinuti in lapte apoi piperati dati prin faina alba si tzac-pac, fara sa-i intep sa nu le iasa zeama. Sare la sfarsit pun, cand ii scot.
Si tocmai sucul ala imi place mie si nu stiu cum sa le scot atzele fara sa-i faramitez. La ficatul de vita mai ales, la ala de pui nici nu le simt...sau oi fi avut noroc?

Mergi la inceput