Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Hopes, ajung eu si pe la Iasi cindva si atunci mergem la o prajitura dar trebuie sa fac loc pentru ea asa ca am de munca.
Crys, bafta la bucatarit. Cu ce te delectezi in seara asta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia daca nu te duci tu la prajitura ma poate scoate Hopes pe mine la o amandina mica.Pot sa merg in locul tau.
Carmen multumin de capitol.Da imi zici ce treaba ai?
Cuscra nu ma supar da uneori numai poti si iti vine sa zici ca asa sunt eu nu pot tine in mine ca cred ca as innebuni.
Tzuni ai zis ca revii si eu tot te astept ca am cerut un pic de par de la tine pana creste al meu.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Delia: la Cluj pe cand?
Zuzi: sper ca ai mei colegi gandesc despre mine in termeni pozitivi. O sa aflu curand, ca tocmai imi fac evaluarea ei dupa ce le-am facut-o eu lor.
Va pup ca fug sa duc prunca la aikido.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Carina, mai pe la vara.
Gusta, ia mina de pe prajitura!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Bine, fie, te las sa pui mina pe prajitura dar apoi mi-o dai mie.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Bine, fie, te las sa pui mina pe prajitura dar apoi mi-o dai mie.
Asa ar trebui sa faci si cu mine, eu pun mana si tu papi.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
vikinga spune:
In sfirsit ajung la raport si eu si am cu ce ma lauda! Am 74.8, cu 1,7kg mai putin.Mamica dulce felicitari pt cit ai slabit si tu! La fel fac si eu daca maninc ceva aiurea, trebuie sa fie inainte de ora 3-4 si dupa nimic, maxim un mar doua.Azi am fost la sala si imi vine mai greu dupa o pauza de 10 zile, eu care zburdam timp de 2 ore jumate, acum dupa o ora jumate eram obosita rau. Mephala, sa stii ca votez pt munca ta constiincioasa la subiectul nostru. Totul facut ca la carte.Revin mai pe seara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Uitasem , noul target 68kg, deja imi iau lumea in cap.Asta si pt ca la cintarul de la sala aveam 74.1!!! Cintarul tre sa fie ok, asta din verificarile dinainte, insa dupa sport ai mai putin, de fapt e doar dezhidratare.De asta lasam 74.8kg pt astazi cum aveam dimineata.Eu platesc la sala 65€/ luna, pt fitness, sauna, aerobic, step, pliates, flexi bar si ce mai au pe acolo. Pt piscina si complex de saune tre sa merg in alta parte, nu stiu cit costa pe luna, pe zi is vreo 10-15€. Au si acolo un studio mic de fitness, fara antrenor insa e ok, mai ales ca e liber.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tamara spune:
buna fetelor
raportez rapid un 69,5 dimineata....azi mi-am facut de cap cu mancare, dulciuri. in sfarsit am eliptica, mi-a luat-o sotul de valentine's day ca l-am tot batut la cap...am ajuns la 15 min cardio...ma chinui tare, dar nu ma las
nu stau bine cu timpul deloc
pup toate fetele fara exceptie, sanatate puilor, lma celor aniversati, ma iertati de graba sper sa revin
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2