Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 5
puskin spune:
Delia, unde gasesc sa cumpar pedometru? La magazinele cu articole sport?
Edit: nu alerg tot maratonu', ci doar 5 km.
mephala30 spune:
hai mai, indrazneste! ti-e frica de bice? ![]()
Am reintrodus podiumul, sa felicitam primele 3 pozitii:
-aur pentru Marilena
-argint pentru L_carmen
-bronz pentru Puskin.
Delia, vreau ceva vesel, sa visez frumos.
Poate o piesa?
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by puskin
Carmen, chiar vroiam sa te intreb de podiumul pe anul asta.
Multumesc de bronz.
cu placere si la cat mai multe medalii,
Delidana spune:
Puskin, eu pe-al meu l-am luat din aeroportul din Singapore. Daca nu vrei sa mergi pina acolo totusi
, incearca magazinele cu profil sportiv sau la magazinele din aeroporturi.
Carmen, sper ca-ti plac www.youtube.com/watch?v=XHGHvYHa0bo&feature=related" target="_blank">pisicutele. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Carmen, esti draguta sa pui si semifinalistele, pan' la locul 5 macar, nu de alta, dar eu sunt pe locul 4, dupa calculele mele cu 3.700![]()
Si as mai avea o sugestie,daca nu te superi 
Eu zic sa punem podiumul de anul trecut in coada listei, inainte de zilele de nastere si sa ramana cap de serie podiumul actual, lista de concurs si categoriile. Tin minte ca am facut eu miscarea asta anul trecut cand am fost serifa si a fost ok. Mie personal mi s-ar parea mai usor de urmarit.
vikinga spune:
quote:Woow ce romantic pisoi dominat la pat..pardon.boscheti
Originally posted by mamica dulce
Vikinga, sa vezi ce concert am eu la balcon acum....a venit cotoiul iar si miorlaie sub geam...dar ce miorlaialaUn fel de mauuu-morlauuuu, dar tare rau de tot! Matza mea pe balustrada miauna la el si la mine sa o las afara dar , desi ma doare inima pentru ea, mai tare ma doare pentru mine, ca tot eu trebuie sa o caut prin boscheti maine la 6
In cateva saptamani ne mutam la parter si apoi sa se duca, n-are decat, pana atunci o tin acasa la caldura ca e ger mare.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Carmen, esti draguta sa pui si semifinalistele, pan' la locul 5 macar, nu de alta, dar eu sunt pe locul 4, dupa calculele mele cu 3.700
Si as mai avea o sugestie,daca nu te superi
Eu zic sa punem podiumul de anul trecut in coada listei, inainte de zilele de nastere si sa ramana cap de serie podiumul actual, lista de concurs si categoriile.
esti fantastica!

hai sa lasam numai primele 3 pozitii, pe masura ce fetele vor slabi mai mult, vor aparea si urmatoarele pozitii, ok?
referitor la cealalta sugestie, ma execut imediat (ma gandisem si eu la treaba asta, dar mi-era prea lene sa mai modific ceva in seara asta)
mephala30 spune:
mi-am citit mesajul, va rog sa nu va ganditi la alte "pozitii". Ma refeream strict la podium,
.
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
mi-am citit mesajul, va rog sa nu va ganditi la alte "pozitii". Ma refeream strict la podium,.
Sigur, sigur, sa te credem?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

In cateva saptamani ne mutam la parter si apoi sa se duca, n-are decat, pana atunci o tin acasa la caldura ca e ger mare.