Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
lizzy spune:
tema cu concentrarea: la nimic mai mult de 10 min. dar isi petrece timp cu ianis. nu la o activitate anume. se muta dela ochestie la alta, impreuna, isi mai impart jucariile, se mai 'cearta' pe unele dintre ele... dar il urmareste pe ianis in tot ce face si cate 30-40min.
marc a devenit f mamos. de ex.plange daca vine tati si mi-l ia din brate. sau bunica. sau daca plec la baie si nu-l iau cu mine. si a inceput sa faca scandal daca ii iau obiecte din mana (potential periculoase). el nu era asa. ori e perioada... ori evolueaza dragul de el
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
lizzy spune:
le prepar in 10 min. inca 20 pt coacere la foc mic
muffins - 6 buc. asa e tavita mea (perfecta pt copii)
1/4 cana zahar
3/4 cana faina
2 lingurite praf de copt
1 praf de sare
1/2 cana lapte
1/4 cana ulei
1 ou
Substantele uscate se amesteca separat intr-un vas de plastic mare, oul se amesteca cu laptele si uleiul apoi se toarna peste cele uscate. amestec cu telul si gata, pun in forme.
mai simplu nu exista.
trebuie insa sa vad care reteta de muffins e mai buna.
ca prea bine suna toate
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
danita spune:
salutare
citesc tot mai rar ..... din motive sa zicem intemeiate .
pupam fulguletii si mamicile lor !
despre noi : azi primul kk la aol=oala :)
pupici
D
Teutz spune:
Nu se putea sa treaca ziua si sa nu apar si eu cu cearsaful meu, nu?
Dbunny, imi pare tare rau pentru tine! Si eu as opta pentru chiuretaj. Asa vei sti ca a fost curatat uterul cum trebuie si eviti eventuale probleme ulterioare.
Anateo, multa sanatate lui Teo!
Dianocica, Alexia sta concentrata pe o activitate cam 10-15 minute. In cazuri exceptionale, poate ajunge chiar la 25-30 de minute. De exemplu, zilele trecute i-am pus intr-un castron de plastic mai mare: o ceapa, o capatana de usturoi, o lamaie, o portocala, un mar si o banana. Atata le-a mai plimbat prin casa si le-a studiat si m-a intrebat despre fiecare in parte si iar le-a plimbat si le punea in castron (pe rand) si apoi le scotea (tot pe rand)... Imi venea sa o rontai toata! Vad ca tu te-ai specializat deja in briose! Bravo! Azi am fost in Cora si am vrut sa cumpar forme pentru briose, dar nu aveau. Mai caut...
Roxanica, un mare de la noi pentru acrobatul David!
Acs
Ruxandra, de cand am nascut-o pe Alexia, pediatra s-a uitat doar de doua ori la picioarele ei. Cand a examinat-o pentru ca o vedea pentru prima data si pe la 7 luni, pentru ca i-am spus eu sa se uite. Acum nici macar nu a pus mana pe copil. Doar mi-a scris trimiterea si a spus ca n-are nimic. Asta e.
Danutz, foarte frumoase pozele de la Viena!
Dayanara, bine ai revenit!
Monique
Flore , ca sa-ti treaca supararea pe Nicu!
Adina, Elidel de 2 ori pe zi timp de 8 saptamani e o perioada extraordinar de lunga! Mai bine nu. Noi folosim cu mare succes Stelatopia de la Mustela. si multa sanatate!
Shoshika, of saracutul Tudor! Ce doctor idiot!
Danita, felicitari flacaului pentru primul kk la oala!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Asiza, pupam buzita sparta si cucuiele lui Denis, ca sa treaca mai repede!
Noapte buna, vise placute, ingerii sa va sarute!
asiza spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Asiza, pupam buzita sparta si cucuiele lui Denis, ca sa treaca mai repede!
Noapte buna, vise placute, ingerii sa va sarute!
..si noi va pupam pe voi ...stii, mi-ai dat o idee cu castronul ala plin de toate cele...maine voi incerca...poate reusesc sa-l tin locului o vreme ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
quote:
Originally posted by danutz
Sunt eu dusa, dar de cand Porumbita e cu Avertisment? Ce s-a intamplat? Ceva de pe la noi?
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Ba s-avem parol ...la noi domneste liniste si intelegere deplina de ceva vreme ... love is in the air ...se intampla si pi la alte case
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
asiza spune:
quote:
Originally posted by dayanara
duminica seara m.am intors ...bine ca am ajuns aici , ma mai duc in romania cand si.o face mama aeroport in casa , sa nu mai vad nimic ce e in jur, dezamagita rau de tot sunt
dbunny imi pare foarte rau, dupa cele intamplate tie m.am decis sa mai astept un pic, nu stiu de ce, asa am simtit
dandusa felicitari ! sa ai un bebe sanatos
am de recuperat din urma
ah! singurul lucru bun vazut de mine in romania e iaurtul mili :))
ivan si dayanara
Bine ai revenit! ...baga poze
Slideshow
danutz spune:
Acesta este un strigat de disperare.
Rares are febra mare, peste 40 ca nu a mai stat cu termometrul in fundic, tuseste rau de tot si e ca o carpa.
Dr. are tel inchis, face asa cand pleaca din tara.
Aseara avea 38.5, pus supozitor cu paracetamol, azi noapte la 2 s-a trezit in tusete grele, frigea, dat nurofen cu seringa si pazit pt hidratare.
Azi dimineata, peste 40. Medicoverul nu raspunde la tel decat dupa ora 8, daca nu reusesc sa-l vada o dr. de la ei fara programare, cred ca fug la Alexandrescu.
In cap am numai pataniile fulguletilor cu laringitele...d, Denis si nu mai stiu la cat de bulversata sunt.
Nu stiu ce altceva sa mai fac...
aka spune:
quote:
Originally posted by danutz
Acesta este un strigat de disperare.
Rares are febra mare, peste 40 ca nu a mai stat cu termometrul in fundic, tuseste rau de tot si e ca o carpa.
Dr. are tel inchis, face asa cand pleaca din tara.
Aseara avea 38.5, pus supozitor cu paracetamol, azi noapte la 2 s-a trezit in tusete grele, frigea, dat nurofen cu seringa si pazit pt hidratare.
Azi dimineata, peste 40. Medicoverul nu raspunde la tel decat dupa ora 8, daca nu reusesc sa-l vada o dr. de la ei fara programare, cred ca fug la Alexandrescu.
In cap am numai pataniile fulguletilor cu laringitele...d, Denis si nu mai stiu la cat de bulversata sunt.
Nu stiu ce altceva sa mai fac...
incearca cu supozitor cu novocalmin. dureaza nitel pana scade temperatura, dar cateva ore nu va mai urca. sosete cu otet si spirt in picioruse. daca ai curaj fa niste impachetari in cearceaf umed. eu am umezit cearceaful i apa la temperatura camerei, am dezbracat-o, am infasurat-o si am tinut-o asa pana a mai scazut temperatura cu cateva liniute. aveti grija de voi. nu te mai gandi la alte complicatii, poate sa fie doar un puseu de temperatura si atat.
multa sanatate.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006