Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Donia, super pozele!
Dandusa, gata bebe 2? E conceput? Super tare! Felicitari!!! Sarcina usoara!
Of, Dbunny, imi pare rau! Te pup cu mult drag!
Danutz, iti multumesc frumos pentru incurajare... De 3 zile mananca borcanele ca n-am mai avut curaj sa-mi etalez talentul in bucatarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Of,DIANARUS,BAMBO,RUXANDRA,gata,m ati convins,nu folosesc crema aia...nu ca eram prea convinsa ca o voi folosi,inca nici nu am cumparat-o...Deci Ale are pielea f uscata pe fata,a avut intr-o perioada si pe picioare portiuni,dar acum nu mai are,decat pe fata,pe obraji,sa o dau cu trixera de la avene,sau stelatopia de la mustela ..de cate ori pe zi???Si docorita la acre am fost a zis sa o dau cu elidel de 2 ori pe i timp de 8 saptamani.....

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

uite, eu nu mi-am asumat riscul cu elidel. in strainatate e retras de pe piata ca ar avea posible efecte cancerigene. nici nu vreau sa mai citesc, e suficient ca e retras. si costa 100ron! un tubulet! 8 saptamani?? pe fata?? no way.
noi facem asa: mustela cold cream, sau stelatopia, pe fata, si de 10 ori pe zi. se amelioreaza chiar daca nu dispare. pe corp, peste tot, mustela stelatopia ne-a facut bine. la avene trixera a facut reactie, s-a inrosit si mai tare. la unii merge avene, la altii nu. ce nu mi-a mai placut la avene e senzatia ca e lipici, in timp ce mustela e cremos si fin. deci eu prefer mustela. il dau la fiecare schimb de pampers pe burta si picioare. de 5-6 ori/zi. pe fata cam tot asa.
baia este max 15min, temperatura 36-37grade, adaug in apa infuzie de tarate (tarate de la plafar fierte ca un ceai, strecurat apoi). baia e la 2-3 zile. am observat ca lui marc apa ii face rau la piele, se inrosesc petele rau, a 2-a zi e foarte uscat.
hainele care ii atind pielea numai bumbac 100%.
nu mancam citrice deloc, la mandarina am observat ca se inrosesc petele mai tare asa ca... in rest e ok cam la toate alimentele pt varsta lui.
cam asta e DA la noi.
din decembrie de cand am facut regulile de mai sus e sub control. avem aprox 20 de pete, de la marimea unei unghii la marimea unei monede. in 80% din timp se simt la atingere, dar sunt mult ameliorate.

hai ruxandra, mai spune si tu despre DA.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc si despre noi...
Am fost ieri la dr (control de rutina ca mucii au plecat de la noi): 12kg si 83cm. Un grasan! :)
Altceva am vrut sa zic legat de doctor... Mi-am facut un miliard jumate de nervi! Voi stiti cat costa consultatia? 900 de mii. Si dupa ce ca e pretul asta am stat cu Tudor in body si pampers 15 min sa-l vada dr pt ca mai erau alte persoane mai importante care trebuia sa intre (desi aveam programare). In sfarsit, il vede 2 minute: sanatos tun! I-am zis eu ca ii curge nasul, ne-a trimis la aerosoli. La aerosoli, 5 minute de urlat intruna: 250 de mii. Incredibil!
V-am zis ca eu nu mai calc acolo????
Va rog frumos: recomandati-mi si mie un pediatru bun in Drumul Taberei sau pe-aproape ca o iau razna. Serios!

Mergi la inceput

a, stati ca mi-am mai amintit. mai am si altele... nu stiu cand ca n-am vazut, dr l-a decalotat un pic. nu mi-a zis si ea: fimeie, cand ajungi acasa sau dupa baita, da-i cu aia sau cu aia la putica. nu... si-l vad pe puiul meu rosu la putica, trag un pic, pielea rupta in 3 locuri si sangeranda. mi s-a pus un nod in stomac. drept urmare, tudor nu mai poate de usturime la pipi, eu il spal la fiecare schimbare de pampers si-i pun vitamina a. mai mult de-atat nu ma duce capul... si nici nu e decalotat complet.
apropo de dermatita, si mie mi-a zis ca are dermatita atopica si sa-l dau cu mustela. dar ce fel de crema de la mustela nu mi-a zis... in sfarsit, eu il dau de cand l-am nascut cu trixera de la avene si sunt foarte multumita. am si cold cream si o folosim si pe ea cand mergem afara. are,intr-adevar, obrajii mai aspri, dar chiar sa fie dermatita atopica?! habar n-am!

iaca ma descarc si eu aici... sper sa nu va suparati pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danutz

Asiza, felicitari pentru sufletelul mic abia nascut!!! Sa dea DD sa fie sanatos si mamica lui sa aiba laptic!
Cum ziceau si fetele, de multe ori am vrut sa te mai intreb pur si simplu ce mai faci, dar m-am abtinut...m-am gandit ca daca tu nu ne zici nimik...stii tu mai bine de ce! Stii tu ca noi oricum iti suntem alaturi, nu?

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

In primul rand, bine ai revenit!!! Am vazut cele 276 poze, admirat tot tot, noroc cu Cristi ca mi-a mai explicat el ce si cum p-acolo, ca io n-am fost la Viena inca.

Multumesc si pt felicitari...e un frumos si un haplea nepotelul asta al meu...sorela are lapte din belsug si suge asta micu ce suge si-apoi adoarme la san ca oboseste ...asa-mi aduce aminte de Denis si de ce drag mi-era sa-l am la san

Despre noi: suntem bine, sanatosi, cu pofta de viata ...Denis alearga mai toata ziua...in ultima sapt. si-a spart buza de trei ori, cu mine langa el of course si si-a mai tras si cateva cucuie, asa de frumusete ...maselele aproape ca au spart gingia...doarme noaptea cate 11/12 ore neintors...de doua ori pe sapt. mergem la grupul de joaca de la gym-ul de langa noi si de cate ori e soare, mergem in parc...beleaua e ca nu prea mai putem face cumparaturile in liniste ca nu mai vrea sa stea in carucior...atat pt. acum ca dup-aia va obisnuiti ...

Mai viu...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Buna seara,

tema: concentrarea pe o anumita activitate: daca e rost de scos facaletele si lingurile de lemn din sertarul de sus, in timp ce cu un picior e in aer, si cu o mana se tine de sertar...poate sa treaca si o juma de ora, fara misto!le scoetem, iar le punem la loc si iar le scoatem..in timp ce facem echilibristica

daca e rost de escaladat sertarele si intrandurile mobilei sau urcatul pe scaune...poate sa il tina si 20 de minute

alte activitati care il solicita mai mult de 15 minute: batutul in podea cu un obiect care face poc ( in timp ce mama si vecinii sunt solicitati nervos),daca e rost de muzica la calculator (gen vaca lola sau papa pigloo, ect),ar scobi in gunoi o vesnicie,sta minute multe intins pe pat scobindu-se in urechi cu un betisor cu vata pentru bebei, e innebunit sa fie gadilat la urechi, pusul unui animalut in carucior de papusi si plimbat prin toata casa ( la intervale aleatorii, o lasa jos pe vaca lola si il pune pe catelul vorbitor in carutz, ca sa nu se supere)..oricum activitati care presupun miscare si adrenalina, in general ..activitatile "intelectuale" gen bucatalit vreo revista in gura sau coperta de la vreun cd, bagatul formelor pe gaura cea mare , aruncatul cu piese lego prin casa,bagatul surubelnitei in surubelele de la pat...maxim 5 minute...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

shoshika, va trece odata cu iarna. chiar daca e DA se va ameliora in cateva luni de acum si cel mai probabil nu va mai aparea iarna viitoare. multi copii au forme usoare de DA.
cat despre plansul la aerosoli e nasol ca a urlat. si ai mai dat si bani pt asta... dar te asigur ca au fost mai eficienti asa, mi s-a spus la spital ca daca plange trage mai bine. deci macar sa fii avut efect...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Shoshika, first of all, schimba medicul...250.000 o sedinta de aerosoli [omulet cu ochii beliti de mirare]...io n-am platit in veci pt. astea...in fine...schimba-l...si daca tot l-a mancat undeva sa umble la putza lui Tudor, n-ai ce face acum...pune rivanol si incearca decalotarea ca altfel sigur fimoza scrie pe el...
Mai, Dianocico, da' vad ca nu e de gluma cu tine ...te-ai infipt bine in bucatarie! La cat mai mult spor

Eu am facut aseara praji cu fructe, dupa reteta Doniei scrisa de Ruxandra ...era o minunatie, daca mergea properly si cuptorul asta electric de pe vremea lu' Mihai Viteazu' ...pe margini s-a cam ars, iar in mijloc nu era facuta bine...in fine, am reusit sa aleg ceva sa-i dau si lui Denis...a papat de-a rupt, i n m u i a t a in lapte...Maine vreau sa incerc reteta Dianocicai...om vedea ce-o iesi...

Acs, tinem pumnii sa fie Ioana fresh pana la ziua ei

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

adinazot nu ai de ce sa te panichezi. dermatitele astea sunt de o gramada de feluri. si cand nu se stie de la ce e se zice ca e atopica . fiindca a aparut asa tarziu, decat sa incerci n creme, ai putea sa incerci sa vezi ce a cauzat-o. poate fi din mancare, din apa, din haine, ceva din casa..eu as incerca sa analizez un pic situatia, poate iesi mai repede la lumina asa. eu am zis, d a facut si el, din cauza ca era mucegai in baie si faceam baia in cada mare. nu venea in contact direct cu zona cu mucegai dar sporii..la noi se face si in casa de cand cu termopanele. cam la 2 sapt spalam peretele din sufr cu clor. si din cand in cand, daca se fataie prin zona aia (desi e in spatele calculatorului si al tv-ului) ii apar iar. poate reusesti sa descoperi de la ce e. ati rezolvat cu patutul? am tot vrut sa-ti zic ca d dormea mult mai bine in tarc (cu plasa) decat in cel din lemn, cu lateralele mult mai tari.

aelita tot am vrut sa zic si am uitat si noi suntem nesimtiti radem la parturi, facem part part part si el radeeee. eu nu prea vorbeam cu te rog frumos si multumesc in chestiile de zi cu zi. dar alex o face. si..parca te simti mai bine...asa ca am hotarat ca pt d vom introduce asta in limbajul cotidian. acum doar cand ma aude ca incep david, te rog mult... si ii sclipesc ochii ca stie ca are ceva de facut. a, si filmuletul cu buzunareala m-a dat gata

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

shoshika da, rivanol neaparat. off..saracutul de el..incearca sa il lasi cat mai mult fara pampers, sa nu dai in altele...ce dr tampit

asiza bre, am zis ca am luat-o razna cu bucatareala..da' jur ca ma gandesc ca decat sa manance un biscuite mai bine baga o briosa din asta facuta de mine. chit ca ii fac zilnic. cu marginile arse ..zic sa pui totul in inca o tava. pe mine m-a salvat de la multe rateuri. pur si simplu o tava goala in care o pui pe cea cu compozitia. spor!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput