Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
adinag spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Vad ca vorbeati de eco la sold ... aici se da obligatoriu de facut, chir daca nu sunt probleme, dar pana la 3 luni. Noi am facut-o deja, e totul ok.
Si noi avem stelute verzi pe tavan. Si deocamdata nu este riscul sa ajunga la ele sa le dezlipeasca .
Petronela si Silvia
Petro, aici se fac doua eco la solduri: primul in primele 3 zile de viata, aldoilea la ca. 6 saptamani. Dar obligatoriu nu-i nimic, doar nu poate sa te sileasca sa-l faci!
creem spune:
Andre B...nu sunt albastri, sunt verzi, dar cred ca inca se definitiveaza culoarea pana la sase luni. Eu stau pe la Flamanda (restaurant Delfinul). Abia astept sa ne intalnim prin parc!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
creem spune:
Totusi...cu echografia asta de sold, nu exista niste simptome inainte...de ce trebuie sa-l faca toata lumea? Noua nu ne-a zis nimic dr de el si am trecut deja de 3 luni.
Pozici cu burtici nu mai puneti?
Pupicei la bebei!
totulii spune:
salve fetele, sper sa va mai aduceti aminte de mine.
eu gafai de atata alergat ca sa va prind din urma macar cu cititul, chiar si acum sunt abia la pagina 9 din acest capitol, si cum m-am ingrasat serios nu mai am aceeasi suplete in a-mi arunca picoarele ca s a va prind dar sa stiti ca nu ma las.
noi suntem bine, crestem, avem chelie care nu se mai acopera decat timid, eu speram sa semene cu mine adica cu par mult si in toate directiile dar se pare ca seamana cu ta'su care are de la o spalare al cealalta.
papam in continuare mix si sfatutiesc fetele care au bebei ce nu vor sa accepte lapte praf sa incerce topfer care mie mi se pare super nu constipa si este asemanator cu laptele matern. il gasiti la farmaciile dona.
va pup si ma duc sa-mi continui cursa ca paote azi reusesc sa va ajung
am pus poze de la botez cine vrea sa ne vada
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
oana8188 spune:
Ufff, acum o ora a plecat doctorita de la noi, ca i-a facut piticii vaccinul de 2 luni si asa a mai plans mititica....Dupa aia i-am dat sa pape si tragea 2 inghitituri dupa care isi aducea aminte ca o doare si incepea sa planga, iar mai tragea 2 inghitituri...ufff. Pana la urma am luat-o in brate si a adormit un pic.
Cred ca iesim acusi sa luam aer sa ne mai linistim...
Oana de Ana Alexandra
pet.cost2005 spune:
adina - da, ai dreptate, nu e obligatoiu in sensul ca te sileste sa o faci (ecografia) ... m-am exprimat gresit. Am vrut sa spun ca ti-o da si fara sa fie probleme, preventiv.
Petronela si Silvia
AndreB spune:
quote:
Originally posted by creem
Andre B...nu sunt albastri, sunt verzi, dar cred ca inca se definitiveaza culoarea pana la sase luni. Eu stau pe la Flamanda (restaurant Delfinul). Abia astept sa ne intalnim prin parc!
Hai sa ne intalnim la jumatatea drumului: in parcul de la Casa de cultura!
( pentru cand revin in martie in Constanta)
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
adra_bell spune:
Buna!
La multi ani printesei Alessia Maria!
La multi ani luminita Nur
si nu o uitam nici pe mamica Anacami La multi ani!
Creem, nici noua nu ne-a zis pediatra nimic, din cate stiu eu semnele de luxatie congenitala sunt inegalitatea pliurilor.
Nepotelul meu, care are aproape 2 ani a avut oarecare probleme, si aici, in orasul cu medici minune, i-au facut radiografie. Cand au ajuns la Bucuresti, medicii de acolo s-au ingrozit, au zis ca in nici un caz nu se face radiografie la un copil asa mic, ca este periculos, si in plus nu se poate vedea nimic, ca ei prea multe cartilagii neosificate.
Am fost si noi la plimbare, dar fetita s-a trezit cand am intrat intr-un supermarket si a tinut-o numai intr-un plans pana acasa. Eu cred ca i-a fost prea cald, dar cine isi putea imagina ce caldura e afara dupa cum a fost zilele trecute.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Amy26 spune:
GATA,ne-am intors.
Intr-adevar azi a fost ca o zi de primavara!
In ceea ce priveste wrapul,micutzul meu a stat f.confortabil asa lipit de mine ba chiar a adormit pt.cateva min.;
pt.mine insa a fost destul de obositor si ma cam doare spatele(am si mers mai mult pe jos decat de obicei);Durerea sa fie oare din cauza faptului ca am scolioza sau......????
Oricum,cu durere sau fara ma declar multumita de el,ptr ca micutzul meu a stat comod.
Alina,tu ai avut dureri de spate dupa ce-ai purtat-o pe Maria in wrap???
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Ufff, acum o ora a plecat doctorita de la noi, ca i-a facut piticii vaccinul de 2 luni si asa a mai plans mititica....Dupa aia i-am dat sa pape si tragea 2 inghitituri dupa care isi aducea aminte ca o doare si incepea sa planga, iar mai tragea 2 inghitituri...ufff. Pana la urma am luat-o in brate si a adormit un pic.
Cred ca iesim acusi sa luam aer sa ne mai linistim...
Oana de Ana Alexandra
Oana,Iustin mi-a zis ca bubita la fetitza ca sa-i treaca durerea;
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)