Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Vasari spune:
Amy26, in mod normal nu ar trebui sa ai nicio durere. Eu am tinut-o de fiecare data cam 2 ore. Wrapul isi distribuie greutatea pe umeri, spate si solduri. Nu ar trebui sa te doara nimic. Eu nici nu obosisem, iar Maria a dormit cea mai mare parte a plimbarilor. Poate nu l-ai pus corect? Ea a stat confortabil? Am gasit in instructiuni ca wrapul e recomandat chiar si in cazuri de probleme cu spatele... adica si cazul tau.
Cat ai stat la plimbare? Eu zic sa mai incerci odata totusi.
Fetelor, in albumul comun se pot pune si comentarii la poze. Cine vrea si are inspiratie...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Amy26 spune:
Alina,poate ai dreptate,probabil nu l-am pus eu corect;plimbarea a durat in jur de 1 ora si ceva;in seara asta ma mai uit o data la filmuletele demonstrative sa vaz unde gresesc.
Multumesc ca mi-ai rasp.
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adra_bell spune:
Amy, unde sunt filmuletele demostrative?
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Amy, vezi ca am pus eu pe mail niste documentatii fotografiate. Poate te ajuta cu ceva. Subj: wrap.
Anka.san, aveti niste fotografii superbe! Cu ce aparat le faceti? Imi plac mult de tot...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
nelone77 spune:
Va salut si eu!
Am fost la plimbare si noi, e f cald azi.
La multi ani sarbatoritei!![il Dai un paharel de sampanie ?
Am obs si eu ca sunt faine pozele Ankai, f clare. Bun aparat si bun "pozar"!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
adinag spune:
Amy, in mod normal nu ar trebui sa te doara spatele. Poate nu a fost destul de strans wrapul in jurul ei si atunci ti-ai indreptat umeriiinspre spate, si atunci sigur te doare...
Petro, fii serioasa, nu-ti cere scuze, ca eu am scris mai mult in gluma!
Nu se vad intotdeauna semne cand nu-i totul ok cu soldurile!
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Amy, unde sunt filmuletele demostrative?
Inimioara mea
Andra_bell,
eu am primitlinkurile astea de la tipa de la care am cumparat wrap-ul
http://www.youtube.com/watch?v=60qwng_ubRU
http://www.mobywrap.com/t-instructions-Hug.aspx
http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage_positions.htm
Alina,Adina multumesc!
POZE
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Amy26quote:
Originally posted by oana8188
Ufff, acum o ora a plecat doctorita de la noi, ca i-a facut piticii vaccinul de 2 luni si asa a mai plans mititica....Dupa aia i-am dat sa pape si tragea 2 inghitituri dupa care isi aducea aminte ca o doare si incepea sa planga, iar mai tragea 2 inghitituri...ufff. Pana la urma am luat-o in brate si a adormit un pic.
Cred ca iesim acusi sa luam aer sa ne mai linistim...
Oana de Ana Alexandra
Oana,Iustin mi-a zis ca bubita la fetitza ca sa-i treaca durerea;
POZE
Am fost afara si a dormit jumatate de plimbare, iar jumatate a plans cum n-a mai plans niciodata pana acum; e clar din cauza vaccinului. Am ajuns acasa si raportam trei sferturi de ora plans cu sughituri, un biberon baut tot si una bucata mama cu nervii flenduri... Macar acum s-a mai linistit... cred ca de la pupicul lui Iustin
Oana de Ana Alexandra
Amy26 spune:
Andra_bell,chiar ma gandeam la tine aseara.Ce-ti mai fac vecinii? tot asa ``linistiti`` sunt?
Te intreb, pt. ca si eu am avut parte 2 nopti f.``linistite``,am adormit(intr-un final)pe ritm de manele.....eheeee mai rar vecini ca ai mei....sa dea ei muzica asa tare sa asculte si urechea noastra
POZE
adra_bell spune:
Nu sunt linistiti deloc, mama lor de dementi. Azi spargeau ceva pereti. Ce or sparge nu imi pot imagina ca eu stau in bloc de garsoniere, doar daca nu vor sa faca un apartament de 3 camere dintr-o garsoniera. Dar macar azi nu au mai batut cat a dormit fata.
Bine fata, doarme inca, deci nu e timpul pierdut.
Doarme fi-mea ziua de rupe patul, si azi dimineata s-a trezit la 5 sa pape cum nu a mai facut ea demult. Apoi avea chef de joaca. Oare fiindca doarme prea mult peste zi?
Inimioara mea