Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Noi am papat si acum ne preg.sa iesim la plimbarici...am obs ca e frumos afara si treb sa profitam.aaaaa si incercam si wrapul cu ocazia asta

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

ufff... ce rau imi pare ca nu ne potrivim cu orele....

eu prefer dupa amiaza pt ca ne intalnim cu tati cand iese de la serviciu. ma ajuta sa urc cu caruciorul pt ca sunt multe scari la noi la bloc....

poate gasim o solutie sa ne vedem macar o data ... poate vinerea?

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by anka.san

Lala, eu stau in zona dar mai mult ies in parcul din fata policlinicii Titan. De obicei iesim pe la 2-2 jumate pana pe la 5 jumate. Ce zici, ne vedem?

As putea si in IOR-ul vechi dar nu prea il cunoswc....

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Ankule stai fix in partea cealalta a lacului . Eu ies in general de la 10 la 12 , azi am iesit mai tarziu deoarece a dormit Andrei. In IOR -ul vechi eu merg spre scoala lui Bogdan, adica spre Ambrozie .Dupa amiaza e mai greu la noi ca e Bogdan cu lectii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!!!!

Oooofff .. ca nu mai reusesc sa tin ritmul cu voi! Abia am recuperat din urma ! Am patit si eu ieri ca adina, am scris un mesaj kilometric, da' s-a pierdut in ceata.

LA MULTI ANI, cami !!!!!! Sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!!!

pufu - si eu am decis sa astept pana la 6 luni cu diversificarea ... si parca vad ca am sa le bombardez si eu pe fete cu intrebari.

sheri - uite aici niste www.reclama/modules.php?name=Grafice" target="_blank">grafice de crestere ca sa-ti faci o idee. A mea cica e peste medie, dar nu a depasit maximul. Oricum eu zic sa nu te mai stresezi cu greutatea, daca bblina e bine, sanatoasa si vioaie.

Am vazut si eu albumele ... avem cei mai frumosi bblusi (deh, cioara ). Sa ne traiasca si sa creasca mari, sanatosi si frumosi!

Multumim pt. complimentele si comentariile la pozici.

Revin ... ma cheama datoria de mamica.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ankule nu ramanem noi nevazute , daca te-am scapat la Medlife in parc nu te mai scap . O sa se faca mai cald si vom iesi si noi de 2 ori pe zi afara. Am numarul tau in telefon

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

DE CE FEMEILE VALOREAZA MAI MULT DECAT BARBATII?

In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze:

- Valoarea economica a femeii :

1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON

Total: 223.50 RON

- Valoarea economica a barbatului:

1. Are o banana 0.50 RON
2. Are 2 oua 0.35 RON/buc = 0.70 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON

Total: 1.20 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Multumesc din suflet pentru urari,m-am bucurat f. mult
la toata lumea

Lala, eu il iau pe Sebastian de la gradinita la ora 13; el este la Floare de Colt, peste bulevard' .As putea veni si eu, chiar si pe jos nu este asa mult, mai ales ca de acum este vreme frumoasa sa te tot plimbi; poate de saptamana viitoare!Cred ca si pentru mine este mai bine dimineata, daca vin cu Sebi trebuie sa stau doar la locul de joaca,adio plimbare la pas..
Adina, nu am mai continuat mesajul...dupa ce m-a enervat nu am mai avut rabdare si l-am certat, am si tipat la el ; el a inceput la randul lui sa tipe si sa faca din ce in ce mai rau, in ciuda..Stefania nu suporta sa tipe cineva; daca este galagie de fond nicio problema, dar daca planga, tipi, stranuti se pune pe un plans cu suspine..
Deci, eu nervoasa, el a inceput sa tipe, Stefania sa planga cu suspine..Va imaginati tabloul? sa-ti iei campii...ne-am potolit cu totii si totul a intrat pe fagasul normal.Noroc ca nu dureaza mult si sunt mult mai multe momente in care ma bucur ca ii am si ma mandresc cu ei!
Oricum, el a inceput sa fie din ce in ce mai intelegator, in cazul cel mai rau mai am 3 ani asemenea momente (daca o face si Stefi la fel) si dupa aia trai pe vatrai...Ei, mai vedem,mai pot apare altele si altele, sanatosi sa fim...

Crema kanamicina (unguent oftalmologic) ne-a dat si noua pediatra noastra cand i-am facut gauri pentru cercelusi.A fost f. buna, nu am avut nicio problema cu urechiusele.
O crema cu antibiotic usor, f. buna pentru diverse infectii mici este si Baneocin crema (exista si varianta pulbere)

Va multumesc inca o data din suflet!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
La Multi Ani, Cami!! Iti doresc o zi frumoasa alaturi de familie! Si multi ani fericiti de-acum incolo! A, si o silueta de invidiat!! (asta imi doresc si eu)
AndreB, multumim! Sper ca Maria sa nu depaseasca 1,85, ca tati are 2 m! Nu vrem sa ramanem fara baieti. :)

Cami, acum am vazut ca ai scris de ungulent kanamicina. Oare este bun si pentru noi? Mi-am schimbat cerceii cu unii de aur alb si am probleme cu ei. Mi-e si frica sa renunt, dar ma deranjeaza destul de rau deja.

Noi am fost la plimbare, fugim iar o ora-doua.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Vad ca vorbeati de eco la sold ... aici se da obligatoriu de facut, chir daca nu sunt probleme, dar pana la 3 luni. Noi am facut-o deja, e totul ok.

Si noi avem stelute verzi pe tavan. Si deocamdata nu este riscul sa ajunga la ele sa le dezlipeasca .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

pentru Geo-Ionita:
am si eu sterilizator chicco si pe intructiuni spune sa pui intre 75-80 ml apa si dupa folosire (ca sa nu rugineasca plita din interior) se arunca apa ramasa dupa ce l-ai scos din priza evident, si se curata bine de stropi toata cavitatea lui pana ramane uscata 9 inclusiv capacul).

Dar pe la Mall (in parculetul din fata lui) se plimba cineva?

semnat,
Lonely mom and child.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Amy26

quote:
Originally posted by adinag

Amy, fara perna!!!

Multumesc,Adina!offff.... asa imi treb dc nu intreb si eu inainte .

Adina,tin de ceva vreme sa te felicit pentru modul in care reusesti sa te dedici celor 2 copilasi.
Nu este deloc usor sa cresti un copil,darmite 2sau chiar mai multi...si mai ales fara sprijin(cd zic sprijin nu ma ref.neaparat la sot ci la parinti,frati surori etc).spre ex. eu am mare noroc cu mama care ma ajuta si ea cat poate.

Adina,Mihaela,Gianina,Cami,Lala si celelalte de 2 sau 3 X mamici(imi cer scuze ca nu va trec pe toate)aveti toata admiratia mea!

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Multumesc mult , eu sunt mandra de noi toate mamicile!!!

Si Amy, nu-ti fa mustrari de constiinta, nu se intampla asa repede nimic rau.

Mergi la inceput