Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
Cami,La multi ani!!!!Sa fi fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Amy eu nu o culc pe perna.Stiu ca nu e bine.Nu o mai culca,daca zici ca e micuta,nu-si va da seama ca nu mai doarme pe ea.
Azi am papat la 7,140 ml,si la 11,130...cam putin...Si tustele lui Pussi ne-au intrecut cu greutatea...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
anka.san spune:
Oana,
body-ul nu iese, il spal cu celelalte culori amestecat. cred ca e de la Z. Vezi ca s-ar putea sa mai aiba reduceri...
Am vazut si o rochita frumoasa tot rosie...
quote:
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by anka.san
Oana8188
ai o scumpete de fetita! si e nascuta in aceeasi zi cu Andreiutzul nostru. pacat ca stai in Iasi si nu ne putem intalni sa le facem cunostinta
Si Andrei e foarte frumusel si simpatic cand face botic ! Am vazut intr-o poza ca poarta un body rosu. Nu iese culoarea la spalat? Ca am si eu si tare iese...
Operatia mea e rosie numai intr-un capat si e foarte subtire sau cel putin asa o vad eu; ma asteptam sa fie mai urata.
Oana de Ana Alexandra
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Adina, ai mare dreptate cu greutatea.. in Ro pediatrii exagereaza foarte mult si incurajeaza mamele sa dea formula completare si sa renunte la alaptat imediat ce bebelusul nu mananca sau nu creste ca in carti... de parca noi toti avem silueta ideala...
poze Andrei
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Amy, fara perna!!!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Multumesc,Adina!offff.... asa imi treb dc nu intreb si eu inainte .
Adina,tin de ceva vreme sa te felicit pentru modul in care reusesti sa te dedici celor 2 copilasi.
Nu este deloc usor sa cresti un copil,darmite 2sau chiar mai multi...si mai ales fara sprijin(cd zic sprijin nu ma ref.neaparat la sot ci la parinti,frati surori etc).spre ex. eu am mare noroc cu mama care ma ajuta si ea cat poate.
Adina,Mihaela,Gianina,Cami,Lala si celelalte de 2 sau 3 X mamici(imi cer scuze ca nu va trec pe toate)aveti toata admiratia mea!
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Lala_D spune:
quote:
Lala,
ce bine ca mai esti online.
Spune-mi cum arata operatia ta? E inca rosie?
La mine e totul ok in rest dar ma asteptam sa-si mai schimbe culoarea spre nuanta pielii...
Cam in cat timp se va vindeca?
poze Andrei
Inca rosie . Subtire, vindecata frumos dar inca rosie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Mai care va plimbati copilasii prin parcul IOR - Campia Libertatii - la rondul cu trandafiri ?
Ca azi m-am fatait aproape 2 ore pe acolo si tare m-am plictisit singurica ...poate ne intalnim
Sau in IOR -ul vechi spre Piata Ramnicul Sarat ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI, CAMI! Sa fii sanatoasa, iubita sisa ai parte de tot ce este mai frumos alaturi de familie...profita de aceasta minunata zi si iesi undeva sa te relaxezi!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor...cred ca pana la urma o sa spal si eu bebelina bine dupa urechi, eventual dimineata cu putin ceai si nu dau cu crema...astept sa vina dr sa vedem ce ne zice...dar pana luni vad eu ce fac.
ARE CINEVA STERILIZATOR DE LA CHICCO? Eu l-am primit si l-am folosit asa: am spalat mai intai suzetele si biberonul de ceai bine la ghiuveta dupa care le-am pus in sterilizator, am pus 100 ml apa , am apasat pe buton si gata...am procedat bine? mai trebuie sa fac ceva?sper ca este bun si sa nu dau banii pe altul...
Ce zi frumoasa este aceasta zi, astept sa se trezeasca bibi, sa pape si sa iesim putin afara...dupa care sper sa doarma bustean ca trebuie sa ajung si eu in oras sa imi iau ceva de imbracat ptr botez.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
anka.san spune:
Lala, eu stau in zona dar mai mult ies in parcul din fata policlinicii Titan. De obicei iesim pe la 2-2 jumate pana pe la 5 jumate. Ce zici, ne vedem?
As putea si in IOR-ul vechi dar nu prea il cunoswc....
poze Andrei
Lala_D spune:
quote:
Lala, eu stau in zona dar mai mult ies in parcul din fata policlinicii Titan. De obicei iesim pe la 2-2 jumate pana pe la 5 jumate. Ce zici, ne vedem?
As putea si in IOR-ul vechi dar nu prea il cunoswc....
poze Andrei
Ankule stai fix in partea cealalta a lacului . Eu ies in general de la 10 la 12 , azi am iesit mai tarziu deoarece a dormit Andrei. In IOR -ul vechi eu merg spre scoala lui Bogdan, adica spre Ambrozie .Dupa amiaza e mai greu la noi ca e Bogdan cu lectii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze