Strumfi de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Amethyst spune:
madabout2003
cu premergatorul nu stiu ce sa zic, nu as vrea sa-i iau da' nu bag mana in foc ca nu... mai degraba totusi un walker daca stiti la ce ma refer
Vivela stai linistita, nu cred ca ai sa regreti asta vreodata :) Mai ales daca nu e bai financiar.
Mai sunt copii care se trezesc la 7?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
[font=Verdana][size=1][b][purple]Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
Dar la 7 fara un sfert?
X-ray spune:
michy teoretic nu ar trebui sa-i dai nimic...ca trece...eu sa fiu sincer am comis-o si i-am dat de cateva ori 2 ml de nurofen,parca o drogam adormea imediat.acum ma bucur ca am scapat o perioada i-au iestit toti 4 dintii sus
eu nu am citit articolul ca iar ma enervez si apoi ma apuc de scris mailuri si intru in polemici care mai de care mai enervante pentru mine.eu chiar pun suflet in ceea ce scriu/recomand si mai mult ma enervez eu cand vad ce iese asa ca ....pas....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Amethyst spune:
ioanaiub deci si voi aveti o plimbareata in dotare :), ma bucur sa citesc asta
O alta persoana pe forum a pus un link la alt subiect catre un site foarte dragut, potrivit si pentru bebelusi, si vi-l pun si voua www.rif.org/leadingtoreading/en/babies-toddlers/" target="_blank">aici
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
X-ray spune:
quote:
[br.
dar la 6?
povestea noastra...
Amethyst spune:
Stati, stati, era vorba de ultima trezire, nu de cele obisnuite :)
alina, e chiar asa rau? la 6?offff
liadorian spune:
quote:
Stati, stati, era vorba de ultima trezire, nu de cele obisnuite :)
Inseamna ca am raspuns corect.
Alina, felicitari! Ai castigat!
brazuca25 spune:
Reusesc si eu in sfarsit sa intru putin dupa 2 zile foarte grele cu Denisa. Mi-a facut duminica febra 39, care nu a scazut toata noaptea cu tot nurofenul dat. E prima data cand face febra de cand s-a nascut deci nu a reactionat deloc bine. A plans cat nu a plans niciodata in 7 luni! Ieri dimineata avea 38,5 asa ca am luat-o si am mers la camera de garda la IOMC unde a tipat saracuta in timpul consultului de nu mai stiam cum sa o mai impac. Medicul de la camera de garda mi-a dat trimitere la ORL ca nu gasea alt motiv pt starea ei. La ORL, tot la IOMC, diagnosticul imediat a fost: timpat perforat si care supureaza! Mi se taiase pamantul de sub picioare. Recomandare clara: internare imediata. Ma intorc la camera de garda sa imi faca internarea, medicul care o vazuse se cruceste de asa diagnostic, si imi zice ca nu e adevarat, imi da sa ii dau nurofen si ROMERGAN!!!! Si ma trimite acasa.
Noroc ca am reusit sa o prind pe pediatra si ne-a chemat la ea urgent, ne-a vazut un alt ORL-ist care a gasit in urechea respectiva doar un dop de ceara, si rosu in gat la greu. Si i-a dat tratament cu antibiotic si picaturi nazale. Acum parca vad o mica imbunatatire la Deni, dar oricum a fost cumplit sa ma gandesc ca are timpanul perforat.Culmea e ca ceea ce curgea din urechea ei erau lacrimi ca saracuta urlase jumatate de ora la urgenta si i se scursesera lacrimile in urechiusa, dar doctorita nu a vrut sa ma asculte si pe mine.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
X-ray spune:
corina imi pare tare rau imi inchipui ce a fost in inima ta...Doamne fereste!multa sanatate micutzei!
ame si lia draga mea eli are ora de culcare la 7-7,30 seara.se mai trezeste pe la 22-22,30 sa pape si gata pana dimineatza.dar la 6 e fresh...si cum eu nu ma culc de la 7 seara ca ea eu sunt zombi de somn dimineata....
povestea noastra...
cafera spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Reusesc si eu in sfarsit sa intru putin dupa 2 zile foarte grele cu Denisa. Mi-a facut duminica febra 39, care nu a scazut toata noaptea cu tot nurofenul dat. E prima data cand face febra de cand s-a nascut deci nu a reactionat deloc bine. A plans cat nu a plans niciodata in 7 luni! Ieri dimineata avea 38,5 asa ca am luat-o si am mers la camera de garda la IOMC unde a tipat saracuta in timpul consultului de nu mai stiam cum sa o mai impac. Medicul de la camera de garda mi-a dat trimitere la ORL ca nu gasea alt motiv pt starea ei. La ORL, tot la IOMC, diagnosticul imediat a fost: timpat perforat si care supureaza! Mi se taiase pamantul de sub picioare. Recomandare clara: internare imediata. Ma intorc la camera de garda sa imi faca internarea, medicul care o vazuse se cruceste de asa diagnostic, si imi zice ca nu e adevarat, imi da sa ii dau nurofen si ROMERGAN!!!! Si ma trimite acasa.
Noroc ca am reusit sa o prind pe pediatra si ne-a chemat la ea urgent, ne-a vazut un alt ORL-ist care a gasit in urechea respectiva doar un dop de ceara, si rosu in gat la greu. Si i-a dat tratament cu antibiotic si picaturi nazale. Acum parca vad o mica imbunatatire la Deni, dar oricum a fost cumplit sa ma gandesc ca are timpanul perforat.Culmea e ca ceea ce curgea din urechea ei erau lacrimi ca saracuta urlase jumatate de ora la urgenta si i se scursesera lacrimile in urechiusa, dar doctorita nu a vrut sa ma asculte si pe mine.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
Offfffffffffff! Se tin de voiiiiiiiiii.... Sanatate multa va doresc.