Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cristina am tras cu ochiul stang la pozicile voastre, am vazut un bebe Denis frumos si cu un zambet finut si am recunoscut si locurile pe unde m-am plimbat si eu cu actualul sot cat am asteptat sa-mi faca modificarile la rochia de mireasa. Ce vremuri...

Vive pozicile alea cu polonicul ai spatula aceea de lemn le-am vazut zilele trecute cand ai aratat pozici cu Davidush vrajit de baby einstein, dar am uitat sa si spun ca am admirat inca o data expresivitatea srumfului tau si, bineinteles, ochii albastri

Apropo de curatat nasucul cu pompita sau cu batista bebelusului... Din proprie experienta va spun ca bebele ar putea agreea operatiunea daca ati face echipa cu el, adica ii aratati pe propria piele sau pe propriul nas ce vreti sa faceti. Ii explicati calm si amuzant si coopereaza copilul. Eu asa fac si cu mancarea acum, adica mananc si eu ceva cand ii dau Lorinei de mancare. Nu ma laud ca mananca bine ca sa nu sa se deoache, ptiu-ptiu

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a, deci tu ma sfatuiesti sa rezist eroic si sa nu-i dau nimik. merci . asa o sa fac. sper sa rezist, pt. ca nu se vede nici urma de dinte si el tzipa de zici ca-l taie imprejur!
brazuca ai patit si tu ca si nikole cu diagnosticul pus de pitikania de japonez idiot! sanatate multa si putere! o sa treaca si asta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by Amethyst
Mai sunt copii care se trezesc la 7?

[font=Verdana][size=1][purple]Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

Dar la 7 fara un sfert?
Dar la 5 si 10 min. every morning....
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
[b]Lia si Miruna Demetra

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a woow, ai scapat o vreme de dinti. S-a grabit si Eli sa fie mai iepuras . Felicitari

Apropo de activitatile zilnice... fac si eu ce faceti si voi. Activitatea preferata a Lorinei e sa ne jucam de-a cucu-bau. Acum a invatat sa imi dea mainile/jucariile la o parte ca sa ma gaseasca. O alta activitate care ii place e sa dansam pe muzica pt copii sau de la tv. Daca e mai potolita, ma asculta frumos cand ii recit poezioare. La povesti nu are rabdare.

Mada degeaba as spune acum ca a ta cumnatica trebuia sa-ti ceara parerea inainte de a face un asemenea cadou, dar sunt de aceeasi parere ca si tine.

Ame super siteul pt copii. Multumim

Brazuca sanatate multa Denisei . Doamne, ce peripetii prin spitalele astea

A mea se trezeste la 8, dar as prefera sa se trezeasca la 6 decat sa se trezeasca asa de des

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citesc si eu de prin urma si nu va inebunesc sa raspund la subiecte deja discutate dar vreau sa ii urez bun venit Oanei-panda si Ilincai am vazut pozici cu ea si e superba. Sa nu ma bati dar si eu zic ca e sigur fata lui tati dupa chip si asemanare.

Mychyduta si fiu-miu si-a descoperit-o pe Putzy bebelusi fiind si pana in ziua de azi tot atent la ea. Deci asa ma abtin sa nu zic nimic insa si acum la baie se mai trage de ea nu inteleg domn'le ce ii face. Al meu zice ca nici nu o sa uite pana o muri. Ciobanasul e superb.

Alina felicitari Anyei pentru casting.

Lavi Lori e sigur fetita lui tati.

Mychyduta aici se recomanda calpol pentru durerile de dinti eu asta ii dau fie-mii care are dureri imense. Urla saraca si roade tot.

Ame

Corina sanatate multa. offf! La fel sanantate si celorlalti strumfei bolnaviori.

Acum sa va zic de noi, inca nu am cazut din pat si de cand am citit de cazaturile voastre incerc sa prevad o eventuala cazatura.

Adelise mananca bine, acum la pranz a mancat piure de cartof dulce, pastarnac, conopida si brocoli si dupa a baut si 200 ml lapte. Insa e foarte maraita de la dinti si roade tot. Stam in fund singurele, mancam toate fructele cu placere, mai ales mar, para, banana, nectarine, mango si papaya. MMMM.

Va pup ca urla.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ame, si mie imi place situl .

Despre trezit, David cred ca se trezeste tot pe la 7, eu refuz sa ma scol din pat asa ca nu stiu exact cat e ceasul. Eu incerc sa-l conving sa mai dormim (de regula sunt zombi la ora aia), dar mai mult de 7 jumate nu prea imi iese. Uneori nu-mi iese deloc, adica atunci cand isi baga mainile in parul meu si trage voiniceste de vad stele verzi pe pereti (in afara de cele de pe tavan) si-mi zboara somnul instantaneu. In cele 2 dati cand a facut asta, era ora 7 .

Brazuca, multa sanatate Denisei. Doctorii astia ne baga in boale!!!

Lavi . Si eu ii citesc lui David povesti (am inceput 1001 de nopti, deci imi ajung cateva luni bune ). Parca tu intrebai mai demult cum facem sa nu ne ia cartea din mana. Am patit-o si eu, cum am deschis-o: s-a repezit la ea intr-o fractiune de secunda si jaaap... o foaie pe care o ducea la gura. Am scapat-o cu chiu cu vai din mainile lui si am reusit s-o lipesc la loc (dup-aia rameneau 1000 de nopti ). Asa ca eu il tin in brate la san si cartea pe un taburet in fata mea (eu citesc si el crede ca vorbesc cu el, ca imi si raspunde: tla-tla-tla-tla ).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by alina.a

michy teoretic nu ar trebui sa-i dai nimic...ca trece...eu sa fiu sincer am comis-o si i-am dat de cateva ori 2 ml de nurofen,parca o drogam adormea imediat.acum ma bucur ca am scapat o perioada i-au iestit toti 4 dintii sus
eu nu am citit articolul ca iar ma enervez si apoi ma apuc de scris mailuri si intru in polemici care mai de care mai enervante pentru mine.eu chiar pun suflet in ceea ce scriu/recomand si mai mult ma enervez eu cand vad ce iese asa ca ....pas....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Nu stiu ce se intampla, am comis-o si eu de vreo 2 ori, dar la David are efect invers: are un chef de joaca peste vreo juma de ora ceva de speriat . Da din picioare, rade, vorbeste...asta ar fi f placut, daca nu ar fi ora de somn. N-as vrea sa-i stric bunele obiceiuri: eu il puneam in pat la 8-8.30 seara si se culca frumusel, fara comentarii. Dar cand i-am dar Nurofenul, nici vorba de somn, parca i-am bagat adrenalina in vene . Asa ca nu mai pupa el "droguri" d-astea .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Stati, stati, era vorba de ultima trezire, nu de cele obisnuite :)

alina, e chiar asa rau? la 6?offff

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

ce vorbiti voi fratilor? dar ca alma are ultima trezire la 5.30 cum e?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si mie imi place site-ul dat de ame

alma se si culca mai tarzior, nu vrea sub nicio forma sa adoarma inainte de ora 9 in cazurile bune. daca nu, 10. si cu toate astea la 5.30 e fresh si asa o baga pe mami in mormant.

ce sa am in casa in caz de febra? supozitoare paracetamol, calpol, nurofen (e de mai multe tipuri ala pentru copii?)

noi maine mergem sa facem vaccinul si cred ca va trebui sa il repetam si pe ala din maternitate

sunflower, merci
poate fetele care au dat cereale strumfilor pot sa imi spuna ce fel de lapte sa cumpar

premergatir - nu

aoleuuuu ce urla! fug

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aylin eu pt febra(doamne fereste) am paracetamol supozitor! vad ca esti lider absolut la trezitu de dimineatza!noi raportam ora 7-8.

*mihaela*

Mergi la inceput