Strumfi de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

quote:
Originally posted by cafera

Despre pastilutele homeopate, vorbeau fetele ca ar reduce efectele nedorite ale vaccinurilor.
Noi am facut infanrix.

Mamica de printese

Cafera, si noi am facut infanrix dar nu am avut nici un efect nedorit. Voi ce ati patit?

Panda, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

inteleg, cu Mara n-am avut probleme, nu a facut febra, doar putin s-a inrosit locul unde a intepat-o dar i-a trecut cu compresa ... voua cum va recomanda pediatrul? noua ne-a spus sa nu o scoatem din casa 24 de ore dupa vaccin, si sa nu-i facem baie ... ce parere aveti ?

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Vivela, eu am postat mai demult exact aceeasi nedumerire in legatura cu articolul respectiv care e aproape... groaznic. Dar nu s-a sesizat nimeni

Ce ai mai facut cu bona?

Cum o tin ocupata? Pai oricum, numai sa nu ma asez la calculator ca e jale. Ei ii place foarte mult sa vada alte incaperi, alti oameni asa ca ne ducem in vizite, chemam musafiri, ieri m-am dus la o agentie de turism si am intrebat mai mult decat aveam de gand pentru ca ii placea teribil inauntru si lumea o admira. Cand ne ducem la cumparaturi e distractie mare dar acum am evitat sa mergem cu totii pentru ca a fost bolnava si nu vreau sa revina faringita.
Prefera orice in afara de jucarii, un capac de borcan, o lingura de lemn, un marker gros, un ambalaj fosnitor, o cutie cu spirulina, evident, toate sub supraveghere. O plimb, ii explic ce fac, chiar si cand strang sau pun hainele pe balcon pe sarma, o imbrac, o iau in marsupiu si facem treaba impreuna, ea studiaza o soseta colorata intre timp si e foarte bine.

Acum doarme in doar 3 reprize cu durata de maxim 1h. Noroc ca ne mai intalnim cu alti copii ca altfel nu pot inventa atatea, mai ales cand a fost bolnavioara si n-am putut iesi a fost dezastru. Noroc ca sta in fundulet.

I-am comandat cateva hainute de vara de pe laredoute si astept sa soseasca coletul dar cred ca mai dureaza.

ioanaiub si panda77 bine ati venit si mai trebuia sa spun cuiva dar nu mai retin nick-ul acum, scuze.

Mai trebuia sa scriu ceva... dar am uitat. Asa-i cand scrii pe bucatele...

musetto, unde esti?
ghinetz?
Luna, imi lipsesc mesajele tale. Iti doresc multa sanatate si rezultat excelent!

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna!
cafera, remediile care se dau la vaccin se numesc thuja ch7. se ia o doza in ziua premergatoare vaccinului, una in ziua vacc. si una dupa, dimineata. mie dr. mi-a zis o doza=2 granule. se recomanda fiind vorba de mai multe vaccinuri combinate in unul. le pup pe fetitele tale scumpe.
am si eu o intrebare la mamicile care au datpepene galben la copii. ce facti cu restul, il congelati sau il haliti voi, si cumparati de fiecare data altul? inca nu ma apuc sa dau, dar ca de obicei strang info. multumesc.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

amethyst, si noi avem un program "incarcat" ... Mara se trezeste dimineata cu chef de povesti, apoi ritualul de dimineata, toaleta de dimineata, vigantol si papica apoi un pui de somn, iesim putin afara (ce frumos cand ninge), ne intoarcem acasa, papica, joaca, un pui de somn, iar papica, joaca cu tata si cu David, papica, joaca, baita, papica somn luung, toata noaptea ... mai mergem in vizite, mai vin musafiri la noi, nu avem timp sa ne plictisim

aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

buna!
cafera, remediile care se dau la vaccin se numesc thuja ch7. se ia o doza in ziua premergatoare vaccinului, una in ziua vacc. si una dupa, dimineata. mie dr. mi-a zis o doza=2 granule. se recomanda fiind vorba de mai multe vaccinuri combinate in unul. le pup pe fetitele tale scumpe.
am si eu o intrebare la mamicile care au datpepene galben la copii. ce facti cu restul, il congelati sau il haliti voi, si cumparati de fiecare data altul? inca nu ma apuc sa dau, dar ca de obicei strang info. multumesc.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Multumesc muuuuuuuuuut!
Si pentru pupici, sunt dulci.
Ce mai faceti voi? Dar cel mai mic bebe al familiei? Cu botezul cum stai?
Asteptam noutati. Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

.Ame, n-am mai facut mare lucru cu bona. Eu as sta pana in septembrie acasa, cand o face David un an. Inca imi pun pe hartie avantajele si dezavantajele acestei decizii. Sotul e de acord (in sensul ca veniturile noastre sunt mai mici acum, ca stau eu acasa). Totusi am un nod in stomac sa stau atat de mult, parca sunt un peste pe uscat. Stiu ca trebuie sa ma hotarasc repede, indiferent in ce sens.

Multumesc pentru raspunsul tau la intrebarea cu ocupatiile bebelicesti

Mi-ai amintit de lingurile de lemn. Ia uitati aici cum ne incercam dintii.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dariuta de Danutaaaaaaaaaaa!
Alexiaaaaaaaaaaa2007!

Daca tot ati lipsit atat sa veniti cu tot cu poze noi.

Fetele cu puii bolnavi, ce faceti? Cum va mai simtiti? Sanatate de la noi; va asteptam pe forum refacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

a, mi-am mai amintit ceva. petra, eu am luat tot asa cereale milupa (orez simplu), in ideea sa le fac cu lapte de la mine, dar nu am reusit sa ma mulg. si aveam in casa Humana 1 de cand l-am nascut pe denis (punga pe care nu o desfacusem) si i-am facut cu laptele acela. nu a avut nici un fel de probleme - diaree, constipatie, dureri de burtica sau altceva - chiar daca a fost alaptat pana atunci. si m-am mai gandit ca fiind nr. 1, chiar l-a tolerat mai bine.
acum tu faci cum crezi ca e mai bine. multa sanatate si o fetita pe zi ce trece mai cuminte iti doresc.
distrarea copilului e o mare problema si la mine. unde mai pui ca el vrea uscatorul de par, ceasca mea de cafea, ce mananc eu, telecomanda, cablurile sunt preferatele lui...orice si daca nu-i dau se pune pe un plans....si eu nu vreau sa fac cum vrea el, sa nu-i refuz nimic. acusi imi ia telefonul si-l tranteste de pamant sau alte lucruri cu care n-ar trebui sa umble copiii si daca il obisnuiesc sa-i dau orice o sa-mi fie greu sa spun atunci nu. la tv nu-l pasioneaza nimic, desi merge intruna. asa ca mereu trebuie sa fiu cu el, si ca si voi sa-i cant, sa ii arat ceva nou, sa-l fac avion si tot asa...or sa mi se lungeasca mainile pana la talpi....
ah, am acvariu cu pesti si mai sta si se uita la el cate 15 min. maxim. inca nu sta bie in fundulet asa ca nu se joaca prea comod cu jucariile. si in scaunelul de masa se plictiseste usor. si cica dupa ce incep sa mearga in picioare va fi si mai greu...noroc ca astea vin treptat, si trecem de la greu la mai greu, ca altfel...
va pup si cand fac rost de poze va pun de sambata cand am fost nasica unei scumpici de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Mai vreau si eu cafea de dupa amiaza! daca mai sunt amatoare !

Ame eu cititsem articolul respectiv si l-am recitit si acum + comentariile! No coment, vorba Liei mi_e lehamite sa comentez! Ce sa spui frate suteti inconstiente! De ce dati la 2 luni supa, capsuni, fripturi si alea, alea!! Fiecare face cum stie, pacat de puiuti ca ei sunt nevinovati ca nu pot sa se intereseze singuri ce le face bine si ce nu!

Ii zic si eu bafta Andrei la examen dar sunt pe dinafara! De ce examen e vorba?

In legatura cu ce facem cu copchilu sa nu se plictiseasa, intrebarea mai buna e ce nu facem: cantam, facem rotatia jucariilir, vorbim cu bunicii - le spunem bunicii cibernetici ca ambele perechi sunt departe - la calculator (asta e activitatea ei preferata !!), ne iubim (asta e activitatea mea preferata!), ne uitam pe carticele..si oricum am noroc ca Emily se joaca si singura 20-30 de minute!

Apropo de premergator eu nu am zis nimic pana acum ca am un mic conflict de interese... Eu nu i_as fii luat in veci premergator dar s_a gasit cumnata-mea, draguta ca de obicei, sa imi ia cadou ce vrea ea si nu ce as vrea eu! Asa ca avem una bucata premergator-cadou in dotare! Deocamdata e depozitat in pivnita si cred ca o sa il scot pana la urma de ochii lumii si o sa il folosesc ca si scaun, adica sa o pun pe Emy fara sa o las sa ajunga cu piciarele jos, asta cand o fi cumnatica in visita in rest sanatate! Vad eu cum oi face!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput