PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
maryion, exact asa era, nu vroia de nici un chip sa adoarma si nicicum (brate, pat, scaun); totul s-a rezolvat treptat; dar cred ca este vina si a dintisorilor;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
nicomico nu traim nici noi in cocina, eu am pe cineva care ma ajuta la curatenie dar nu cred ca asta este neaparat motivul pentru care am rabdare. Iti pot da exemple de mame care si gatesc, fac si curat si au si grija enorma de copii. Cateva activeaza si foarte regulat pe forum. Eu fac ordine seara dupa ce Alexei adoarme. In rest fiecare isi stabileste cum vrea prioritatile dar nu cred ca palmele la fund sunt o scuza pentru o mama ocupata si stresata, ea este asa copilul e nevinovat. Copii dau palme si tipa pentru ca nu stiu sa se exprime altfel iar daca le raspundem la fel vor intelege ca asa e normal si firesc.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
maryion spune:
Cata dreptate ai Muuh.
Darius al meu imi trage palme, tipa si se enerveaza de nici nu stiu cum sa reactionez. Ma fac ca nu il observ, il iau cu vorba si schimbam subiectul, dar cateodata imi ies din fire si ma mai scap (tip si eu) si rezultatul este negativ. trebuie sa le distragem atentia si sa fim calme daca se poate.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
map spune:
Maryion nu dispara cu permisul caci se va rezolva. Si eu am picat la proba practica prima data. Exact in prima intersectie am dat-o-n bara. Era si un examinator suparat, un bavarez mustacios si tare uracios A doua ora a fost bine. Tinem pumnii.
Monica 19+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
Babee,m-am topit cand i-am vazut cum dormeau toti 3Si bebe Luca e dulce si are nasucul carn.Ce-mi placeSa va aduca multe bucurii
Nico,incerc sa ma dreg cu biscuiti,cu sticksuri n-am incercat,dar merci de idee
Mary,a treia oara e cu noroc(la permis ma refer),ai sa vezi.Multa bafta!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Cristina_Ioana spune:
Oana, Emilia, Anasia- ne bagam si noi in grupul cu crize de personalitate, tavaleli, tipete etc cand nu avem kef de ceva
Dar vb Mirunei, ma incarc cu camioane de rabdare, ma gandesc ca el asa se exprima, incerc sa ii ditrag atentia si de cele mai multe ori reusesc sa il calmez repede.
Nicomico, esti mortala !!!! Uite acum gust un cremsnit in cinstea ta, ca sa vezi ca si io sunt om si balesc dupa bunatati
Babee iubito, sa va traiasca familia frumoasa, Lucu e dulce rau!!
MissJJ spune:
Gabriela superbe pozele. Ce scumpi is cum dorm toti trei.
Maryion lasa ca il iei tu.
Nico si eu is singura bine nu am servici dar eu tre sa le fac pe toate ca Flo e la munca de dim pana seara si samb la fel si fac ca si Miruna seara dupa ce culcam fata incepe stransul ordinea spalatul de vase de una de alta. Si Flo ma ajuta cand poate in weekend samb dim cand el e la servici eu fac curatenia generala ce nu reusesc ma mai ajuta el cand vine, papa fac in fiecare zi cand ma simt ok daca cumva nu apuc nu e bai il sun si ia el ceva de pe drum.
Si eu sunt uneori impuslvia da incerc sa ma controlez ies din camera ma duc la bucatarie sau ma apuc de facut ceva si de multe ori se calmeaza singura si vine la mine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, daca asa nu merge incerc sa ii distrag atentai sau sa ii explic ce si cum, cumva o scoatem la capat.
Cand fac papa las fata sa vina si ea cu mine la bucatarie isi ia si ea o jucarie si se face ca gateste si tot asa mai pleaca in sufragerie mai vine la mine mai vb mai ii explic ce fac vede ca e ceva neinteresant pt ea se duce sa se joace.
E greu normal uneori am zile cand nu apuc sa termin ce mi-am propus sau ma apuc si abia dupa ce fata doarme reusesc si eu sa ma linistesc si sa termin ce am de facut. Si am timp si de net.
Si cum a zis si Gabriela atm din casa conteaza f mult. Eu is calma Flo se mai enerveaza dar ii zic stai calm orice are o solutie nu are rost sa ne certam si sa facem scandal mai ales de fatza cu fata ce avem noi de discutat discutam dupa ce culcam fata ne punem agenda in ordine si gata.
Eu azi m-am enervat de numa au venit astia sa repae asfaltul de la un trotuar de sub geamul nostru a fost distrus de radacinile unui copac si au venit de la 8 dim si in loc sa se apuce de munca au stat si frecat menta si la 12 s-au apucat sa sparga exact cand am pus fata la somn normal ca in galagia aia infernala nu a reusit fata sa doarma decat o ora si normal ca dupa ce s-a trezit si fata au terminat si ei de dat cu picamerul si la 2 jumate deja strangeau sculele si plecau ca deja au terminat si de asfaltat. Da na trebuiau sa traga de timp sa fie platiti o zi intreaga nu?
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
maryion spune:
Multumesc map, julax si mada_mxm! Mie, insa, mi se pare tare greu sa imi iau permisul. La inceput imi era greu chiar sa fac si scoala. Am inceput in 2004 si am abandonat-o. Am reinceput in 2007 si am terminat-o, dar o dau in bara la examen (la traseu). Instructorul mi-a spus ca am indemanare, conduc chiar bine, dar sunt stresata. Nu stiu cum sa scap de stresul acesta. Imi este o frica de mor.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
MADYN spune:
Babee cit sint de dulci puiutii tai! Mi-au dat lacrimile! Sa va traiasca, sa se faca mari si sa aveti parte numai de bucurii!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
julax spune:
Vin si eu sa ma laud
e prima seara cand alex adoarme singur.In ultimele 2 luni trebuia sa stea cineva cu el in pat pana adormea (dura uneori si o ora si mi se parea cam mult),dar de saptamana asta am adoptat o noua tactica:i-am pus o steluta care proiecteaza imagini pe tavan(nu am mai folosit-o tot de vreo 2 luni) si l-am asezat in patut.10 minute cat a durat spectacolul a fost cumintel dupa care mrrr la mine sa-l iau in pat.i-am explicat ca ursuletii care dansau s-au culcat si mama se culca si ea si i-am spus si lui sa faca nani nani.S-a culcat ,s-a mai ridicat ,i-am mai pus placa cu stai linistit ,mama e aici si a adormit.In urmatoarele seri nu a mai cerut in pat,s-a culcat,s-a mai foit,dar a adormit fara alte interventii.In seara asta am fortat norocul:l-am lasat singur la spectacol,urmand sa merg dupa daca ma solicia.Din fericire a adormit singurel.Poate ca e cam devreme sa ma bucur,dar...ma bucur
O noapte linistita tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete