PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

fetelooor nici mie nu imi cere sotul menaj...(ce expresie)....ar fi si culmea , dar voi puteti sa stai fara ordine si disciplinaaa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Dragelor cand m-am asezat si eu in fata calculatorului, Darius s-a dus intr-un colt si face caca. Trebuie sa fug sa il spal. Tocmai m-am pus pe citit si doream sa va raspund. Fug sa il spal si revin.
Multumesc pt primirea voastra!
Sunteti niste fete extraordinare.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muuh, sunt perfect de acord!
nico, si noua ne-a spus la fel pediatra, s-o lasam in pace cand mai face asa, asta si fac, ma uit la ea cum se manifesta si inca ce suparare pe ea;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Multumesc Gina pt incurajarile referitoare la permisul de conducere (pe care nu l-am obtinut cu toate ca am nevoie de el). Am dat examen de 2 ori, nu disper, mai incerc, dar cum ma programeaza din 2 in 2 luni ma tem ca va trebui sa mai platesc inca o data scoal de soferi si cum stam asa bine cu banii ...
Vad ca tu ai baietelul la cresa, cum este? s-a imbolnavit vreodata? ca mie tare imi este frica de asta. Eu o sa incerc cu bona, dar tot va trebui sa il dau candva si la cresa sau direct la gradi.
Babee ce tot spui tu acolo ca nu sunteti fam ideala? mie mi se pare ca asa este. Aveti 3 copii frumosi si tu esti o mamica supercurajoasa. Eu te admir chiar daca te cunosc doar virtual. Felicitari!
Multumesc pentru "reprimire" tuturor fetelor!
Ma uit ca pana acuma nu am avut timp sa citesc si sa scriu, dar cand voi incepe treaba.
V-am spus ca de la 1 martie incep lucrul si al niste emotii referitoare la faptul ca Darius va ramane cu o bona si ... eu sunt un pic "paranoia". Speram sa fie bine.
La noi este asa cald afara ca imi vine sa ies iar. Am fost afara de la 12 - 13. Am venit in casa cu crizele de rigoare ale lui Darius. Am spalat vasele (multe nu gluma) si am hranit copilu'.
Ce sa fac acuma ca nu vrea sa doarma. A baut si suc si se joaca. Nu vrea sa doarma dupa masa. Cum sa il fac sa doarma? Inainte dormea de la 14 la 17 si se clca noaptea pe la 1. Bineinteles ca dimineata dormea pana la 10 jumate 11 si eu pe langa el. Ma apucau nervii ca pierdeam vremea dormind pana la pranz, dar nu puteam sa fac galagie (stam momentan in garsoniera) pt ca se trezea plangand. De cateva zile nu mai doarme la pranz si se culca p[e la 9 seara. Aiurea, dar nu stiu ce sa ma mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am rezolvat si cu pozele intre timp,vi-l arat pe bebe Luca, si cam Asa dormeau ieri ingerasii mei

Mergi la inceput

maryion, sa stii ca am avut si noi o perioada-vreo 2 sapt- cand nu mai dormea la pranz, era super obosita seara (adormea in picioare), eu ma stresam ca nu dormea si eram f suparata; dar am zis decat sa-mi consum energia asa, ieseam mai bine afara si incet-incet, prima data a adormit in carut; apoi ne jucam in casa,mi-a adormit in brate si cand imi faceam de lucru in buc, o puneam in scaunul ei, acolo a adormit; de atunci, in scaunul de masa adoarme (o instalez cand vad ca deja e obosita) si o pun in pat apoi;lasa-l in pace, daca nu se resimte seara, o sa se regleze si cu somnul;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

babee, cate un pt fiecare ca tare frumusei sunt! sa va traiasca!

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Babee Doamne ce seamana Rebecca cu Phillip! Parca sunt una si aceeasi persoana in momente diferite de timp. Sunt frumoooosi si dulciiii! pentru bombonelul mic Luca! Cred ca esti o mamica extrem de fericita si mandra.

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Babee sa iti traiasca minunile. Sunteti o familie tare reusita.
Anasia la noi este o problema somnul. Al meu nu mai sta in scaunul de masa si nici in brate nu vrea sa stea. Se joaca de unul singur prin casa, se impiedica de oboseala, dar tot nu vrea sa doarma.
Darius a facut o mare pozna. A luat laptop-ul lui tati si l-a trantit jos. Nu stiu daca s-a intamplat ceva. l-am deschis si functiona. Oare ce se poate intampla? a cazut de la o distanta de vreo 90 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Nico reusesc sa ma mentin calma impunandu-mi. Are si copilul meu momente multe cand ma scoate rau din sarite, dar imi musc limba, numar pana la zece, ies un pic din camera sa ma racoresc si revin langa ea cu zambetul pe buze si explicatiile, imbratisarile si pupaturile de rigoare. Mereu am calmat-o repede pentru ca de fiecare data ma asculta cu atentie si are incredere ca situatia se va rezolva in favoarea ei. In ceea ce priveste curatenia, la noi e asa: fiindca muncim amadoi, curatenia generala se face in we, iar in cursul saptamanii de mentinerea ordinii prin dormitoare si sufragerie ma ocup eu si tati se ocupa de bucatarie. Banuiesc ca nu ti-ai imaginat ca traim in cine stie ce haos (bine, mai sunt zile cand ajungem f tarziu acasa, franti si nu ne mai arde de nimic niciunuia - muncim mai mult a doua zi). Cam asa stau lucrurile.

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput