Suflete incremenite?!
Raspunsuri - Pagina 14
denizel spune:
A, aha, Sirimie, am inteles acum!
pai, eu am discutat numai si numai cazul pus de Tora si cazurile identice acestuia.
In cazul acesta, al Torei, era vorba despre 2 copii care cerseau de mancare.
Li s-a oferit mancare, iar eu au mancat-o, semn ca erau flamanzi (sau ca nu erau suficient de satui dupa micul dejun de acasa, na ).
Tristetea Torei era ca exista oameni care, vazand unu, doi, sapte copii flamanzi, care cer strict de mancare!, nu au nici o reactie in afara de aceea de a-si apara mancarea de sub nas.
Eu sunt convinsa ca exista copii-cersetori care cer strict de mancare, dupa care o arunca.
Dar...daca ne gandim putin la ce primesc de obicei, poate ii si intelegem.
Cel mai des primesc paine sau covrigi. Asta e de baza atunci cand li se ofera ceva.
Pentru noi, covrigii calzi sunt un fel de ceva delicios. Ii cumparam atunci cand vrem sa mancam ceva si nu prea stim ce.
Daca ii mai asezonam si cu o sticluta de pepsi, miam-miam, nu? :-))
Da' pentru copiii astia, numai paine si paine si covrigi si iar paine si iar covrigi, na, li s-o apleca si lor de atata faina.
Si...mai si arunca din ei...:-)
Pai, daca baietelul meu mai arunca mancarea si sotul meu mai stramba din nas la cate o inventie culinara de-a mea , de ce nu ar avea si copiii astia voie sa arunce al zecelea covrig primit in ziua respectiva?
Daca fiul meu care e educat (de mine! ) si sotul meu care e educat si binecrescut isi permit sa faca fitze la mancarea facuta de mine (care sunt o persoana speciala pt. ei, nu? :-)), ce pretentii sa ai de la niste bietii copii nefericiti, abuzati si vai de sufletul lor?
Daca nu le place ce primesc, arunca, fara sa-si faca socoteli ca sunt vazuti si cine-stie-cum judecati :-).
dar, in majoritatea cazurilor, nu arunca mancarea! Sunt prea flamanzi ca sa mai faca nazuri!
Amethyst spune:
Hai ca mi se facuse rau de ce s-a inteles.
denizel, multumesc, stefanyia, nu-i nimic
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
sterge spune:
sarumana tora
uite, dispersia oamenilor, a calitatii umane, e vasta.
am intalnit si eu asemenea scene. personal, nu conteaza daca sunt copii de tigani au de aliens, sunt copii si atat.
provinicial fiind, intr-o dimineata devreme foarte, in mareata gara de nord, fastfudul din incinta, scena:
doia oameni mancau, devorau ,inghiteau, infulecau - se vedea claro che si ca erau zrdente de foame. se apropie un pitic colorat - nenea, imi dai sa mananc ?
omul incremeneste - exact la el ma uitam - cu inghititura in gura, atentie ce urmeaza .... o scuipa in palma - scuze de scabrosenia detaliului, o pune intr-un servetel, pune servetelul in buzunar - cosul de gunoi era departe, si ii ofera micutului ce a ramas din sendvici. prietenul sau nu. dar, aici e din nou interesant, domnul prieten, lasand mac-ul pe masa, nu s-a mai atins de el o ora.
la capatul ei, mi s-a facut mila de om, i se citeau gandurile pe fata ,era paralizat de remuscari, atat de tare incat a uitat sa ii ofere si e lde mancare, si il intreb: mi-e foame, imi dati mie ce a ramas. ? ma rog, sunt eu mai ciudat ... deci l-am intrebat.
stii ec a facut ?
nu am apucat sa termin inrtebarea, mi l-a intins repede si a spus:
MULTUMESC.
EL !
a invatat lectia privindu-si prietenul.
o zi frumoasa tuturor.
sterge.
miau-miau spune:
sau poate erau strainezi, nu vorbeau romaneste iar cind tu i-ai cerut mincare a crezut ca lucrezi acolo si vrei sa cureti masa si evident ca ti-a multumit.
inaioana spune:
Miau,e doar o rautate din partea ta sa spui asa ceva. Pana la urma nu conteaza ce si cum, alta era morala...
Oi fi off-topic dar nu m-am putut abtine.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
sterge spune:
inaioana:
normal ca alta era morala, dar ii trebuie niscaiva minte pentru asta.
in general, obisnuiti-va sa vedeti, dupa cate o postare a mea, atarnand ca ciorchineii stupiditatii, cate o serie de replici pe acelasi calapod si cu tot atat creier, din partea unora frustrate de pe alte topicuri.
cele bune
sterge
Biuta spune:
Atata va invartiti..si le rasuciti..
Nu mai bine e sa intrebati copii, oamenii, daca le trebuie mancare sau bani? Asta..in caz ca vrei sa dai:)
inaioana spune:
Sterge, vad ca ai deja avertisment rosu...iti dai seama ca un asemenea limbaj te va bana de pe acest forum, nu?
Eu as zice sa mai citesti odata regulamentul. Pana una-alta Miau desi rautacioasa, nu l-a incalcat in nici un fel, spre deosebire de mesajul asta al tau.
In orice caz, interesanta poveste. N-am mai auzit ceva asemanator.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
sterge spune:
vrei sa iti ofer cateva exemple de atacuri directe, total nejustificate, acuzatii fara obiect, mizerii scrise de cei 3 useri, ca sa iti formezi o idee completa ?
ca si cum ceea ce a scris mai sus nu ar fi, in sine, suficient de josnic.