Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Ascultati aici
http://www.youtube.com/watch?v=zXFqxYs8D9s
Vizionare placuta

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

asa-i romanul,isi da singur la gioale

din partea mea,dac-am avea o farama de mandrie-n vene:-D,n-am mai participa la mascarada asta numita eurovision.
parerea mea.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, se cam "suprapun" melodiile .

eu fac parte din categoria sustinatorilor biondo - shine. ce sa fac? chiar mi-au placut mult, desi n-am inteles eu prea bine cum vine treaba sa vina niste suedezi si sa vrea sa ne reprezinte la eurovision. cand i-am auzit insa, mi-am spus ca melodia lor e cea mai buna din concurs, iar daca au fost acceptati si strainii la selectia nationala si se presupune ca vor concura cu aceleasi sanse ca si romanii, mi-a fost clar ca mi-as fi dorit sa castige. barem trimiteam o melodie buna. parerea mea!

jalnica pretatia scenaristilor. niste glumite cu basescu, cu nivelul de trai, cu... nu mai stiu, ca tind sa-mi scot din minte amintirile neplacute.
alina sorescu a fost cum a fost , dar iuliana marciuc si-a demonstrat din plin inca o data calitatile de tzatza de la coltul mahalalei .
modul de filmare, efectele din spate, totul caracteristic tvr1 - parca eram la o emisiune de varietati in cadrul albumului duminical.

ce a salvat tot spectacolul a fost recitalul . superb, ce sa mai discutam. cand s-a terminat imi venea sa inchid televizorul, nu se compara niciun cantaret de muzica usoara cu artistii din recital!

comportamentul celor de biondo a dat clasa celor prezenti si calitate spectacolului.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_daniela spune:

Eu ma bucur pt Nico & Vlad Mirita indifirent ca au copiat-o sau nu piesa important e ca ne vor reprezenta mai departe oricum sa fim seriosi nimeni nu ajunge cinstit nicaieri si mai ales in tara noastra si p[lus de asta indiferent cine ar fi castigat chiar si Suedezi care intreadevar au avut o piesa nu frumoasa ci deosebta tot ar fi fost o pro9blema si uin nou scandal pt ia amintitiva ultimi 5 ani de eurovizion tot intr-o cearta si intr-un scandal am fost asa ca astea suntem noi romanii.Asa ca din partea mea sper sa avem succes cu aseasta melodie pt ca pana la urma tot trebuie sa tinem cu taRA noasta nu?Sau mai stii?!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sorry, trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu S_daniela...nu stiu de ce, dar e un deja vu...de fiecare data trebuie sa ne certam si sa aruncam cu noroi in oameni care au muncit pentru ceva. Da, a fost buna piesa Biondo, dar a fost buna si piesa lui Mirita, nu stiu de unde atata inversunare, depinde de gusturi. De ce de fiecare data trebuie sa iasa scandal? De ce nu putem sa ne asumam anumite lucruri?
Mie reactia celor de la Biondo mi s-a parut extrem de eleganta si de fair-play, exact pe masura unor suedezi, a unor europeni adevarati.
ieri la TVR la emisiunea aia jalnica a Marinei Almasan, toata lumea din platou se certa cu toata lumea, interpreti, compozitori, participanti la Eurovision etc...Cu Biondo a fost doar un filmulet, de dupa concurs in care au zis atat "Felicitari castigatorilor, aveti o piesa minunata! Succes". Atat... nu ca Zero, Fornea and co., protzapitzi pe scaunele alea in gradena care se certau ca e furaciune sau mai stiu eu ce.

Sa fim seriosi...asa stim noi sa ne incurajam piesele si sa ne bucuram pentru ceva...Imi amintesc de Monica Anghel si Marcel Pavel, o jalnica e piesa, Mamaia pe fata, mult mai slaba decat piesa lui Mirita...toata lumea a ras de ei (eu ii credeam niste dinozauri patetici). Si? s-au clasat pe 8, dupa ce au obtinut un loc excelent la semifinala. Deci sanse exista...de ce sa nu incurajam si de ce sa distrugem tot timpul.

Stati linistiti si cu Biondo. In Suedia nu au avut pana acum sansa sa se afirme, dar sunt deja semnati la o casa de discuri din Romania si vor scoate un album aici. Deci o sa ii vedeti/ascultati/privi la televizor cat veti dori. Iar la anul poate merg din nou la concurs (chiar daca isi schimba astia legile, isi pot lua rezidenta).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Circula un zvon prin targ, cum ca, lui Vlad Mirita i s-a propus sa cante alaturi de Biondo.

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

problema nu este neaparat ca nu a castigat biondo. mie ei mi-au placut, dar poate ca cineva cu cunostinte in domeniu poate veni sa imi explice ca de fapt nico si vlad mirita au fost mai tehnici, sa zicem, si de asta au castigat. dpv asta lucrurile sunt clare, e o problema de pareri personale, fiecare cu opinia lui. dar in momentul in care juriul vine si imi spune ca nu i-am ales pe suedezi pt ca nu sunt romani, ma scuzati, dar nu imi pica bine. daca le-ai permis sa participe, ti-ai asumat posibilitatea ca ei sa aiba un cantec mai bun decat celelalte piese. treaba ca nu sunt de-ai nostri e pur si simplu discriminare, si nu mi se pare corect sa se intample in mod public, la televiziune, si sa nu existe sanctiuni. de aici inversunarea, pt ca motivul pt care nu li s-au dat alte note este cea a nationalitatii, si nu cea a calitatii, asa cum ar fi normal. un membru al juriului are o responsabilitate, si anume de a aprecia dupa niste criterii, iar acestea nu au tinut pana acum de ce scrie in pasaport, ci de prestatia muzicala. iar felul in care s-a desfasurat concursul , neregulile mai mari sau mai mici, dar numeroase flagrante, au fost cele au dat apa la moara carcotasilor, printre care ma numar si eu. alta data urmaream direct finalele eurovisionului, anul asta m-am nimerit si la faza nationala si am fost oripilata de felul in care se aranjeaza lucrurile, exact ca in perioada comunista de care teoretic incercam sa ne distantam. practic insa, aranjamentele au fost intr-atat de fatise, incat este foarte greu sa le inghiti nemestecate. in acest moment, este irelevant cat de buni au fost nico si vlad, si daca au fost buni sau nu. sustinerea de care au avut parte din partea televiziunii le-a inlaturat eventualele calitati, si este pacat ca s-a ajuns aici. e o situatie ingrata pt toata lumea: pt noi, romanii, pt contracandidati, si nu in ultimul rand pt castigatori, carora li s-au pus serios sub semnul intrebarii meritele.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by chris80

problema nu este neaparat ca nu a castigat biondo. mie ei mi-au placut, dar poate ca cineva cu cunostinte in domeniu poate veni sa imi explice ca de fapt nico si vlad mirita au fost mai tehnici, sa zicem, si de asta au castigat. dpv asta lucrurile sunt clare, e o problema de pareri personale, fiecare cu opinia lui. dar in momentul in care juriul vine si imi spune ca nu i-am ales pe suedezi pt ca nu sunt romani, ma scuzati, dar nu imi pica bine. daca le-ai permis sa participe, ti-ai asumat posibilitatea ca ei sa aiba un cantec mai bun decat celelalte piese. treaba ca nu sunt de-ai nostri e pur si simplu discriminare, si nu mi se pare corect sa se intample in mod public, la televiziune, si sa nu existe sanctiuni. de aici inversunarea, pt ca motivul pt care nu li s-au dat alte note este cea a nationalitatii, si nu cea a calitatii, asa cum ar fi normal. un membru al juriului are o responsabilitate, si anume de a aprecia dupa niste criterii, iar acestea nu au tinut pana acum de ce scrie in pasaport, ci de prestatia muzicala. iar felul in care s-a desfasurat concursul , neregulile mai mari sau mai mici, dar numeroase flagrante, au fost cele au dat apa la moara carcotasilor, printre care ma numar si eu. alta data urmaream direct finalele eurovisionului, anul asta m-am nimerit si la faza nationala si am fost oripilata de felul in care se aranjeaza lucrurile, exact ca in perioada comunista de care teoretic incercam sa ne distantam. practic insa, aranjamentele au fost intr-atat de fatise, incat este foarte greu sa le inghiti nemestecate. in acest moment, este irelevant cat de buni au fost nico si vlad, si daca au fost buni sau nu. sustinerea de care au avut parte din partea televiziunii le-a inlaturat eventualele calitati, si este pacat ca s-a ajuns aici. e o situatie ingrata pt toata lumea: pt noi, romanii, pt contracandidati, si nu in ultimul rand pt castigatori, carora li s-au pus serios sub semnul intrebarii meritele.

chris + alexandra

bebeii nostri

Chris, EXACT!!!!! Exact asta simt si eu, si poate nu am reusit sa exprim.Si mie mi-au placut Biondo mai mult, dar nu m-as fi indignat atat daca nu ar fi fost descalificati la propriu din motivele si in modul in care ai descris...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

E clar, ca ceva acolo nu a fost in ordine. Eu imi aduc aminte ca ma uitam cu barbatul meu la conceertul lui Goran si omu' meu imi zice , mai in gluma , mai in serios, " ... mai, frate da' asta e concert in toata regula, ori il lasa sa cante pe Goran mai mult sa aiba ei timp sa se lamureasca cum sa voteze ..." Nu ca nu m-as fi bucurat de concert, ca a fost mai lung, dimpotriva, insa ceva nu a fost in ordine , asta e clar.
Mai mult m-am uitat pe link-urile postate de voi aici si nu imi explic , cum a votat publicul cu Nico si Vlad , cand petitia pro Biondo are in asta dimineata 4147 de semnaturi, iar petitia pro Nico si Vlad avea ieri doar 67 semnaturi, dintre care vreo 10 repetate sau anonime.
Votam tot timpul si in orice conjuncturi cum ne dicteaza inima si ratiunea si au grija alti sa ne murdareasca adevarata valoare prin masluire.
Din ce imi aduc aminte Nico a amenintat la un moment dat intr-o emisiune, ca daca nu merge anul asta la Eurovision, de la anul va concura in si pentru alta tara. Cum te-ai simti Nico, daca poporul acelei tari te-ar place si te-ar vota la justa ta valoare, insa juriul ti-ar recunoaste valoarea, dar din varii motive te-ar plasa pe locul 2 , ca asa "E TREABA".

Mergi la inceput