Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

ah,da,si eu gandesc exact asa:Mirita cu Nico nu se potrivesc.Daca Vlad M.ar fi cantat solo,alta viata era .si mie, cand i-am ascultat prima oara, mi s-a parut ca-i in stilul lui Bocelli.

I've gt you under my skin

Daaa, solo trebuia sa fie.

Valentina, aceeasi senzatie am avut-o si eu. Pur si simplu nu se potrivesc. Iar la intrarea tipei (dupa glasul lui ingeresc ) senzatia mea a fost de...auschhhhhhhhh!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Sint curioasa ce mare brinza au sa faca.
Dupa parerea mea Eurovizion e un concurs politizat, e mai mult care cu care tine. Si Romania nu a avut niciodata prea multi "pretini" (in afara de romanii care voteaza din alte tari)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Simona, sincer, nu stiu nici daca vor ajunge in finala. Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

In prima semifinala concureaza urmatoarele tari:
Andora : www.youtube.com/watch?v=2G1AR9LO8zc" target="_blank">Gisela - Casanova
Armenia: Sirusho - www.youtube.com/watch?v=rPxXNeIuDL4" target="_blank">?
Azerbaijan: www.youtube.com/watch?v=Lsqylt7V6nc" target="_blank">Elnur- Day After Day( ?)
Belgia: ?
Bosnia Herzegovina: Elvir Lakovic Laka - Pokusaj
Estonia: www.youtube.com/watch?v=Zk2Km4V_FYw" target="_blank">Kreisiraadio - Leto Svet
Finlanda: ?
Grecia: ? www.youtube.com/watch?v=XoRcKihtJlM" target="_blank">Kalomoira -Secret Combination
Irlanda: www.youtube.com/watch?v=-kNloytljOo" target="_blank">Dustin The Turkey - Irelande Douze Pointe
Israel : www.youtube.com/watch?v=wm_u-4y1sRA" target="_blank">Boaz Mauda - ??
Moldova : www.youtube.com/watch?v=oplwycr3sRc&feature=related" target="_blank">Geta Burlacu - A Century Of Love
Muntenegru: Stefan Filipovic- ?
Norvegia: www.youtube.com/watch?v=hJzGXPt4mvI" target="_blank">Maria Haukaas - Hold On, Be Strong
Olanda: Hind -?
Polonia: www.youtube.com/watch?v=kgtsjKlmRSE" target="_blank">Isis Gee - For Life
Romania: www.youtube.com/watch?v=lhTzxeXe5MU&feature=related" target="_blank">Nico & Vlad Mirita - Pe-o Margine De Lume
Rusia:
San Marino
Slovenia: www.youtube.com/watch?v=y5siVUsPyFk&feature=related" target="_blank">Rebeka Dremelj - Vrag Naj Vzame

dintre toate, eu am ramas gura casca la melodia Irlandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by dearChris

In prima semifinala concureaza urmatoarele tari:
Andora : www.youtube.com/watch?v=2G1AR9LO8zc" target="_blank">Gisela - Casanova
Armenia: Sirusho - www.youtube.com/watch?v=rPxXNeIuDL4" target="_blank">?
Azerbaijan: www.youtube.com/watch?v=Lsqylt7V6nc" target="_blank">Elnur- Day After Day( ?)
Belgia: ?
Bosnia Herzegovina: Elvir Lakovic Laka - Pokusaj
Estonia: www.youtube.com/watch?v=Zk2Km4V_FYw" target="_blank">Kreisiraadio - Leto Svet
Finlanda: ?
Grecia: ? www.youtube.com/watch?v=XoRcKihtJlM" target="_blank">Kalomoira -Secret Combination
Irlanda: www.youtube.com/watch?v=-kNloytljOo" target="_blank">Dustin The Turkey - Ierlande Douze Points
Israel : www.youtube.com/watch?v=wm_u-4y1sRA" target="_blank">Boaz Mauda - ??
Moldova : www.youtube.com/watch?v=oplwycr3sRc&feature=related" target="_blank">Geta Burlacu - A Century Of Love
Muntenegru: Stefan Filipovic- ?
Norvegia: www.youtube.com/watch?v=hJzGXPt4mvI" target="_blank">Maria Haukaas - Hold On, Be Strong
Olanda: Hind -?
Polonia: www.youtube.com/watch?v=kgtsjKlmRSE" target="_blank">Isis Gee - For Life
Romania: www.youtube.com/watch?v=lhTzxeXe5MU&feature=related" target="_blank">Nico & Vlad Mirita - Pe-o Margine De Lume
Rusia:
San Marino
Slovenia: www.youtube.com/watch?v=y5siVUsPyFk&feature=related" target="_blank">Rebeka Dremelj - Vrag Naj Vzame

dintre toate, eu am ramas gura casca la melodia Irlandei

Daca si asta se poate numi melodie...zau ca nu mai am nimic de zis.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

A, pai probabil o sa castige chiar ei.. Cand imi amintesc melodia Finlandei si cate sanse ii dadeam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

in cea de-a 2-a semifinala:
Croatia: www.youtube.com/watch?v=iK6O0V4ErjA" target="_blank">Kraljevi Ulice & 75 cents - Romanca
Danemarca: www.youtube.com/watch?v=B_lEqQKbhKs" target="_blank">Simon Mathew - All Night Long
Bulgaria: www.youtube.com/watch?v=yVF_x6euKUE" target="_blank">Deep Zone &Balthazar - DJ, Take Me Away
Portugalia:
Ucraina: www.youtube.com/watch?v=vlQ03amvLuo" target="_blank">Ani Lorak - Shady Lady
Elvetia: www.youtube.com/watch?v=ciqTvy0olfE" target="_blank">Paolo Meneguzzi - Era Stupendo
Macedonia: www.youtube.com/watch?v=_uZDBQW6BOM&feature=related" target="_blank">Tamara, Vrcak & Adrian - Vo Ime Na Ljubovta
Islanda: www.youtube.com/watch?v=GGtz7pXa2rQ" target="_blank">Euroband - This Is My Life
Cipru: www.youtube.com/watch?v=xWpphzDgMo0" target="_blank">Evdokia Kadi - Femme Fatale
Letonia:
Belarus: www.youtube.com/watch?v=R18cZq2Ll30" target="_blank">Ruslan Alehno - Hasta La Vista
Ungaria: www.youtube.com/watch?v=GBCxVCHpAqk" target="_blank">Csezy - Szivveres
Albania: www.youtube.com/watch?v=18Djh_Mc-c0" target="_blank">Olta Boka - Zemren E Lame Peng
Suedia
Turcia: www.youtube.com/watch?v=_mkf9UZmR2I" target="_blank">Mor ve Otesi - Deli
Lituania: www.youtube.com/watch?v=CdjPk_XZ2rU&feature=related" target="_blank">Jeronimas Milius - Nomads In The Night
Georgia
Cehia: www.youtube.com/watch?v=QfrAYIKh6IM" target="_blank">Tereza Kerndlova - Have Some Fun
Malta: www.youtube.com/watch?v=k0w-LvCdkQA" target="_blank">Morena - Vodka

intra direct in finala:
Franta
Germania
Serbia
Spania
Uk
dar piesele lor nu s-au anuntat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offfff....Pai e clar ca Irlanda va castiga.Avand in vedere ce melodii au castigat in ultimul an...Ar trebui sa nu mai punem baza pe voce,ci pe prosteala,si poate am castiga si noi odata,ca vad ca mai nou,prosteala conteaza la Eurovision si nu vocea...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Mie mi-a placut Azerbaijan , lentilele de contact ale tipilor fac totul, nu mai zic de voci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

S-a creat o petitie, pentru ca Biondo sa reprezinte Romania:
http://www.petitiononline.com/Biondo/petition.html

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput