silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 8
oanna3 spune:
Sandra se pare ca suntem deja 2 care tindem catre Bratu din motive similare si care poate l-am alege pe Stan daca am fi mai aproape de Bacau... crezi ca impreuna putem obtine o reducere?
Oana parca tu ziceai ca si la Bratu se pot obtine reduceri... dar e musai sa fii o personalitate? eu as vrea doua operatii la el... crezi ca asta m-ar ajuta... of cel mai simplu ar fi sa merg direct la el dar tre sa mai astept putin din motive financiare..
http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
Carrye spune:
Sandra, am promis la un moment dat ca nu mai intru la acest subiect dar iti jur ca am ras cu lacrimi citind "scrisorica" ta.
Esti foarte tare!
Eu m-am operat la Bucuresti la un alt doctor dar am sa incerc sa iti raspund la cateva intrebari.
In primul rand scoate-ti din cap mitul legat de silicoane si de zborul cu avionul. Nu are nici o legatura, poti zbura linistita. Doar ca intr-adevar, dupa operatie, indiferent unde o faci o sa ai ceva probleme in a te deplasa.
Apoi, nu stiu ce ai cu vara si cu soarele. Eu m-am operat la sfarsitul lui aprilie, dupa o luna am mers la solar iar la mare am mers de cate ori am vrut eu. Iti pui costum de baie pe tine si nu ai nici o problema.
Forma sanilor nu este data de implant!!! Pentru numele lui Dumnezeu, cine ti-a spus asa ceva?
Cunosc o tipa operata la un super doctor care plange si acum ca a ales pe la areola si are sanii foarte departati. Arata rau, are un mare spatiu intre sani. Si acum trebuie sa indeparteze cicatricea cu laserul. Conteaza forma initiala a sanului, forma implantului ti-o recomanda medicul la consultatie.
Iar eu si sora mea ne-am operat la un doctor cu mai putina notorietate dar ne-au iesit niste sani minunati. Iti trimit poze si detalii cand vrei. Daca ai sani frumosi si forma frumoasa acum ulterior o sa ai niste sani mai mari si mai frumosi.
Iar toata porologhia ta despre fumat si nefumat, cred ca mai bine ai raspunde tu la intrebarile tale :)
Intr-adevar si eu fumam dar le-am rarit cat am putut inainte de operatie, dar sa stii ca m-am vindecat absolut normal. Acum nu mai fumez dar din alte motive de sanatate. Apropo, acum e la moda sa fii nefumator, gasesti mai repede locuri la nefumatori decat la fumatori, poate iti gasesti ceva motive sa renunti la ele sau macar sa le mai raresti inainte de operatie.
De renuntat este neaparat nevoie sa renunti la anticonceptionale, in cazul in care iei, cu o luna inainte de operatie.
Iar preturile alea....nu stiu de ce vreti voi sa dati atatia bani. Sunteti innebunite cu durerile astea. Nici la 2000 euro nu m-a durut sa stiti! Incizia este tot de 4-6 cm. N-am avut nici eu drene si macar eu nu am fost indopata cu calmante ca sa pot spune mai departe ca nu doare. Am suportat totul cu un singur Ketonal in prima zi acasa. Atat!
Iar Matrix nu este decat o firma cu renume care va ia ochii si va face sa platiti bani in plus.
Mi-am sunat si eu doctorul si l-am intrebat ce am. Mi-a pus Eurosilicone. Si nu imi stau in gat :p
Sandra, esti tare haioasa!
irina_s spune:
Bine ai venit inapoi Carrye
Aceasta tipa care si-a pus silicoane si are sanii departati cum avea sanii inainte? tot departati? . Si eu cum imi dau seama daca dupa operatie voi avea sanii departati sau nu? Oare doctorul imi va spune? Ca acum sunt prea mici ca sa-mi dau seama de forma. . Am vazut si eu o fata care si-a pus silicoane si avea sani departati si se vedea urat
Mie mi-era frica de 2 lucruri: de forma ( ca vor fi departati sau ca vor fi departe de o forma naturala) si de cicatrici ( de asta din urma numai mi-e frica pentru ca am inteles ca e destul de mica si cu timpul pot sa intervin sa o mai estompez)
zaietz spune:
nu vreau sa ofensez pe nimeni dar p mine ma ingroesc operatiile astea.
si eu am sani mici dar sincer nu m-a tentat niciodata ideea unui implant.Sunt adepta naturalului(poate si din cauza varstei 22)prefer sanii mei mici sau cum or fi ei in locul unei pungute de silicon!
XIO spune:
Oanna3 , Bratu e un om jos palaria , de fapt toti de la spitalul acela sunt si fac si munca gratuita pt. unii pacienti.
Reducere i-a facut vedetei respective sau ce era dinsimplul motiv ca era cunoscuta si ii facea reclama mare.
Stiu ca facea operatii estetice gratuite studentilor sau studentelor de la Medicina , dar doar pt. cei care chiar aveau nevoie de asa ceva (la implant trebuia platit doar pretul silicoanelor , atat).
Poti sa intrebi de reducere dar e cam ....tras de par.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
sandra_dulce spune:
oanna3 , ai dreptate, suntem in situatii similare... Si pe mine deocamdata doar banul ma desparte de rezultatul dorit ... Insa sper ca maxim in 3-4 saptamani voi avea suma necesara, deoarece cred ca nu sunt sanse foarte mari sa obtinem vreo reducere ... Dar cine stie, poate merita incercat.....poate vom avea vreo surpriza ...
Sa-i pupi pe bebelusii tai (toti trei ) din partea mea + 1 dulce si pt tine ...
Sandra...
kamy2 spune:
draga sandra , eu zic ca daca esti din Timi ti-e mult mai comod sa mergi la Bratu. si o sa fii foarte multumita de rezultat. si daca mergeti 2 pers. sigur o sa va faca reducere!! sau daca ai vreo prietena care s-a operat la el si o iei cu tine la consultatie sa spuna ca ea te-a adus iarasi ai toate sansele sa obtii o reducere. eu asa am facut. eu m-am operat la el in urma cu 5 ani. atunci pretul maxim la silicoane era 2000 euro dar pt. ca am mers cu cineva care il cunostea mi-a facut cu 1500. deci merita sa incerci!! si sa-i spui ca tu vrei reducere!!
cat despre fumat sa stii ca si eu sunt fumatoare (din pacate) si n-am fumat doar in ziua cu operatia (am mai gasit acolo, la clinica, o nebuna ca si mine , care isi pusese tot silicoane, si din prima zi dupa operatie am si iesit la tigara) si cicatricile mele arata la fel de bine ca si ale altor prietene de-ale mele nefumaoare. si s-au vindecat la fel de repede.
cat despre soare sau solar, poti sa te bronzezi de cand ai tu chef cu conditia sa-ti acoperi cicatricile. eu am mers la solar la o luna dupa operatie si imi lipeam niste plasturi pe cicatrici. n-ai voie sa-ti expui cicatricile la uv un an de zile. dar te descurci tu! la solar cu plasturi iar la plaja cu sutien (adica daca esti adepta topless-ului pe plaja nu o sa poti face decat vara viitoare). daca nu, cu atat mai bine pt. ca cicatricile nu ti se vad daca porti sutien. deci n-o sa le vezi decat tu si iubitul sau sotul
sper ca ti-am fost de folos! iti doresc mult succes daca te hotarasti sa te operezi!!!!
sandra_dulce spune:
Carrye , iti multumesc din suflet pt toate cuvintele tale frumoase !!! Mi-a facut o deosebita placere sa citesc tot ce mi-ai scris ...!!!
Si eu consider ca in caz daca operatia se va vindeca bine, cam intr-o luna - doua o sa pot sta pe plaja , bineanteles, cu un costum de baie corespunzator care sa acopere cat mai bine zona cicatricelor.....insa daca s-ar putea, as prefera totusi sa nu fac acest lucru (mai mult din comoditate ).....la solar insa si asa nu prea merg (am tenul deschis care oricum nu prea isi schimba culoarea, nu prea ma prinde bronzul ), iar dupa operatie probabil n-o sa merg vreo 3-6 luni...prefer marea ... Dar bravo tie ca ai reusit sa mergi atat de repede si n-ai avut nici o complicatie...!
Si in legatura cu zborurile cu avionul, m-ai mai linistit si deja n-o sa fie un inpiediment chiar atat de mare pt mine in caz daca voi alege varianta Bacau sau Bucuresti...si probabil oricum as sta vreo zi - doua dupa externarea la vreun hotel, pana cand intradevar n-as avea nici o durere...
Stiu ca forma sanilor depinde in primul rand de forma lor initiala si mi-as permite sa recunosc ca acest lucru imi da niste sperante destul de mari ca dupa operatie voi avea sani frumosi pt ca dupa parerea mea ii am si acum destul de frumusei (doar ca as prefera sa fie mai mari, mai tepeni )... Dar totusi cred ca si forma implantului ales de doctor impreuna cu tine are o influienta semnificativa asupra rezultatului final.....pt ca totusi nu degeaba au inventat 2 tipuri de forme de implant (rotunda si anatomica) ... Chiar, tu ce forma ai? Si sa stii ca as fi TARE curioasa sa-ti vad pozele, o sa-mi setez imediat profilul in asa fel incat sa-mi poti trimite un e-mail si cand o sa ai ceva timp liber, ti-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai trimite niste poze (poate chiar si cele ale surioarei tale, normal, doar daca va fi ea deacord )...
Iar in legatura cu fumat, sa stii ca sunt hotarata sa nu fumez in perioada de cam o luna (in total) inainte si dupa operatie...pt ca frica e mare DACA NU FUMEZ O PERIOADA N-O SA MOR, IN SCHIMB DACA VOR APAREA NISTE COMPLICATII NEASTEPTATE IN TIMPUL OPERATIEI, ACEST RISC ESTE UNUL DESTUL DE MARE...!!! In schimb nu stiu daca o sa ma las de fumat definitiv (n-am incercat sa ma las pana acum niciodata si nu stiu cum m-as simti eu personal si daca as ceda ispitei sau nu), ramane de vazut...
Mersi inc-o data..!!! Esti o draguta si o dulce...!!!
Carrye spune:
Multumesc frumos, Irina
Ea asa ii avea si inainte, ca asta imi explica. A incercat doctorul sa ii apropie dar se pare ca nu a reusit. Am vazut poze cu ea si la un decolteu, imagineaza-ti ca nu se vad deloc, nu i se apropie deloc, nu mai vorbim sa se uneasca. Si nu stiu nici ce a fost in capul ei sa ceara forma anatomica si incizia pe la areola. Acum regreta foarte mult.
Zaietz, intr-adevar cand aveam 22 ani si o auzeam pe sora mea ca vrea implant (ea m-a convins) ziceam Cine eu? Sa imi pun silicoane? Sa bag ceva in sanii mei? Or sa se simta aiurea, pe aici si pe dincolo...ehh, au mai trecut anii si nu am mai avut aceeasi parere. Ea era din ce in ce mai convinsa, si am zis, la naiba, daca ea are curaj, eu sa raman cu niste sani mici? Neaahh! Pun si eu :p
Si am inceput sa ma interesez de complicatii, implicatii, avantaje, dezavantaje, am vorbit cu fete care au facut operatia si atunci m-am convins. Apoi am inceput sa cautam cel mai bun doctor care sa ne raspunda la toate intrebarile si care sa ne inspire incredere. Si l-am gasit.
Cu cateva zile inainte de operatia noastra au dat la stiri ca murise o femeie in timpul anesteziei generale la o operatie de implant. Iti imaginezi cum ne-am simtit? Sau mama? Ca naiba! Dar am mers mai departe. Cu o seara inainte de operatie, am iesit cu prietenii si intamplator a venit un amic chirurg. Nu vrei sa stii cate prostii imi spunea. El glumea, ca apoi zicea, du-te si te opereaza, ca nu se intampla nimic. El nu reusea sa inteleaga de ce vreau eu silicoane, ca aveam sani destul de mari.
Si ne-am operat amandoua, am urlat prin casa o saptamana dar nu regretam nici o milisecunda. Am facut-o pentru mine, ma simt al dracu de bine in pielea mea si asta ma ajuta in orice fac in viata asta, scurta, de altfel.
Asa ca, fetelor, fara nici un fel de frica!
sandra_dulce spune:
kamy2 , mersi mult de tot pt sfaturile tale...!!! Sa stii ca m-ai lamurit in multe privinte si m-ai facut sa fiu si mai optimista...
Pot sa te intreb ce forma de implant ai si de cati ani fumai pana cand te-ai operat?...
Mersi mult si pt urarea facuta..! Sa dea Dumnezeu sa fie asa..!
Sandra...