Nou stil de viatza (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele eu ma retrag ca Mara iar nu e bine.Nici eu singura nu stiu ce sa mai zic.

Pup fetele distractie placuta in continuare si ne auzim maine la cafea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sanatate multa Marei.Si Bianca mea avea un pic de febra si i-am dat un supozitor,merg imediat sa vad daca i-a scazut.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Frumoase poze,ce pacat ca nu mai sunt asa de aproape de voi sa fi venit si eu.
Tzuni iti sta asa de bine cu Maria, esti o norocoasa si Maria la fel, fiinca va aveti una pe cealalta.
Uitandu-ma la voi stau si ma gandesc de ce vreti voi sa slabiti?
MArilena sanatate multa Marei
Doridia mai ai putin si iti vei tine puiul in brate, asa ca inca putintica rabdare si stai cumintica.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Somn usor va doresc,sa aveti o noapte linistita.Ma duc sa trag o baie cu spume si arome.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, am vazut pozele....supeeeeeeeeerrrr!!! Asa e de fain ca va pot vizualiza la postari!
Cand urmeaza intalneala iesencelor?

Tzuni, tu arati super fain, daca mai slabesti te bat!!!(Ai niste sprancene de vis, ia zi drept, is de la natura sau de la penseta?? Sper ca varianta 2 , asa am si eu sanse sa mi le fac vreodata..) Fetita e o scumpete, si va sta asa de bine impreuna!!
Ruxandra-si tu arati super, n-ai zis nimic pe forum ca te duci :) si ai slabit asa de mult de cand mi-ai trimis poze ultima data..
Delia, Roxa, Rolo... Tare rau imi pare ca nu stau mai pe aproape...asa cu drag as fi venit si eu la intalnire...

Dordia...imi pare rau ca ai probleme cu sarcina...ce faci de-acum inainte? Intri in concediu, nu-i asa? Sa vii luni cu vesti bune de la spital!! Noi iti tinem pumnii!

Gusta-sanatate Marei si putere tie!

Caemen, ti-au priit ficatzii? (cred ca fac si eu maine, pacat ca nu-i mananca Marc cu placere...

V-am pupat, intru dupa ce culc copilul.

Punem de party in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cam slaba miscare pe aici, pe mine deja m-a apucat un somn ca deja cred ca ma duc catre patuc.
Ma oftic ca tocmai azi ca nu am lucrat in loc sa dorm mai mult eu la 7 eram treaza si am mai lenevit pana pe la vreo 8 si 20 in pat pana a venit al meu cu paine calda.
mami dulce , ce-ti mai face pisicuta, ca tot am spus ca te intreb.Mai face pe unde nu trebuie?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

imi vine sa-mi dau suturi in fund si sa ma duc in baie sa vomit Noroc ca nu-s chiar asa de dusa...i-am facut la pui paste cu snitel si ca de obicei i-am gustat resturile...si m-a lovit o pofta de dulce , dar din aia de la mama ei, asa ca am bagat 3 patratele de milka si niste paine uscata si dulceaga(gata cumparata cu unt. acu la aproape 10 Degeaba am tinut azi dieta...

Tzumpi, matza e bine mersi, grasa si frumoasa ca stapana, are vreo 4 kile bune si de obicei face la cutia ei, in ultimul timp nu prea am mai prins-o in flagrant, se duce pe balcon, sau zgarie la usa daca e inchisa, dar imi cam pute cateodata asa ca nu bag mana in foc ca nu i s-a pus iar pata pe incurcatura de cabluri din spatele calculatorului, nu stiu de ce are o preferinta pentru locul ala...poate ca nu o nimeresc cu papucul

EDIT...fetele cu intalneala, ce-ati mancat voi acolo bun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu acasa. Am fost la cumparaturi la Cora cu cumnatul meu. Sora-mea trebuie sa stea acasa, asa ca ...

Superbe pozele. Tzuni arati superb, si eu cred ca nu ai de ce sa slabesti, esti o tipa bine. Si-ti sta atat de bine cu Maria! Aproape ca mi-au dat lacrimile. Esti fericita!
Toate fetele aratati bine. Felicitari pentru intalnirea voastra!

Acum ma duc la culcare ca mor de somn.
Pupici
Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Wow...ce rau imi pare ca am ratat o asemenea intalnire....offff. Superbe toatedar...Tzuni...esti de vis cu pitica in brate. E o comoara dulce si sunt sigura ca va fi cel mai fericit copil din lume cu o mamica ca tine!!!

Eu stau cumintica dar...nu lipita de pat...ca nu mai pot!Luni merg sa vedem ce facem si marti fac serclaj asa ca...abia apoi maiintru sa va dau de veste. Dar va intra sor'mea si va va tine la curent...apoi voi intra eu si va voi tine la curent cu operatia sora'mii.

Acu' va poop ca tb sa imi iau pastila si la nani cu mine!

Diana 29+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

Superbe poze! Tzuni intr-adevar arati minunat! Nu cred ca mai tb sa slabesti. Si fetita e super-dulcica, am vrut sa iti spun mai demult:)

Mami-dulce, lasa ca se mai intampla sa calcam stramb, dar iti revii tu.
Dordia, sanatate si ai grija de tine si bb! Se mai face cerclaj dupa 26 de saptamani?

Eu mi-am ratat regimul saptamana asta aproape complet, din cauza racelii. Am baut mult suc de portocale, care se stie ca ingrasa, ba chiar am mancat un sandwich si o baclava ieri Cica de frica sa nu dureze prea mult raceala dc. nu mananc. Asta e scuza
Azi insa sunt mai bine si ma intorc incetisor la regim. Dimineata am mancat o omleta simpla, la pranz o salata cu bucatele de carne si branza "mucegaita". Si seara cred ca nu mai mananc decat un mar-doua, ca "pranzul" a fost pe la ora 3-4.

Va pup si weekend placut in continuare!

Mergi la inceput