Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
anky spune:
Am iesit de la baie si acum citesc din cartea Mihaelei Bilic.
Cica esenta de vanilie blocheaza instantaneu pofta de dulciuri,deci,tineti la indemina,in poseta,un recipient mic pe care sa-l puteti mirosi ori de cite ori ispitele va dau tircoale.
Tzuni,ce parere ai,parca tu ai fost la un simpozion de-al Mihaelei.
Hmmm...inca o chestie.Obligativitatea de a bea 2 litrii de apa pe zi este un mit,apa trebuie bauta cind simti nevoia,un aport zilnic de prea multe lichide ducind doar la eliminarea unei cantitati mari de urina diluata.
Cite bordeie, atitea obicee..
Anca,mami de doi nazdravani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Hmmm! Tocmai am resetat un mesaj care era aproape de sfarsit.
Va pupic si incer sa revin mai tarziu c-acum sunt plina de nervi.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, Zuzilici, pe unde sunteti?
Tzunimic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Pai daca nu ne-ai invitat si pe noi nu putem fi decat acasa in fata pc-ul...
![](zzzz.gif)
Fetelor sunteti niste superbe! Aratati demential si ma mir ca nu s-a dat nimeni la voi. Cred ca noroc cu bebeii c-au stat pe post de bodyguards, nu-i asa?
Ma bucur din suflet ca v-ati intalnit si ca ati avut parte de surpriza zilei Puskin. Draga mea felicitari pentru noul job (ca busy cum sunt in ultima vreme, n-am reusit sa te felicit pana acum). Arati super bine si sper din tot sufletul sa-ti fie bine, sa fi iubita si fericita cat mai curand.
Delia ochii tai ma baga in boala de fiecare data.
![](olala.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Rolo, te-ai vopsit sau am eu vedenii? Parca erai blonda? Iti sta bine si roscata.
![](icon_smile_big.gif)
Pumkin long time no see. Ce mai faci? Cu ce te mai lauzi?
![](floare.gif)
Roxa tu tot, o d-na beton ai ramas.
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ZIETGEIST
Zuzilici
![](mamica.gif)
Zuzilici spune:
Ok, acum c-am vazut frumusetile stilate, mi-a venit buna-dispozitie incerc sa rescriu ce-am pierdut. In primul rand:
Anky arati super cool mami. O adevarata . Si zici ca toata "nenorocirea" ti se trage de la sport intensiv?
Pai dupa ce ma mut, cred ca un abonament la sala singura mea sansa s-ajung Slim & Fit.
Violeta bafta saptamana viitoare si sper sa-ti treaca raceala pana atunci. E posibil sa-ti faca doar anestezie partiala. Oricum o sa fie bine, sunt convinsa.
Dordia, succes si tie cu interventia de marti si ai grija de tine si de .
Gusta nu stiu ce sa mai zic. Sper doar sa se faca bine Mara si sa mai scapi si tu de stresul asta continuu.
Vikinga cum iti mai e falca? A trecut macheajul natural? Mai cate ceva de reparat????
Liris eu n-am reusit sa vad poze cu pui mic si dragalasi. Un PM ceva cu linkul???
Crys si multumesc c-ai intrebat de mine. Din pacate am fost tare busy. Deh! munca nu ma lasa. Dar am reusit sa recuperez cu voi.
[b]Mephala[/] interesant meniu ai avut azi.
Pe maine!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Buna dimineata!
Sa va fie de bine intalnirea, sunteti minunate toate si aratati atat de bine incat nu stiu ce cautati la slabit.
Zuzilici, multumesc de compliment.
Delia, sunt in asentimentul fetelor: ai ochii superbi.
Marilena, cum se simte Mara?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Azi imi beau cafeluta cu voi.Mara nu e bine a varsat de veo 3 ori de la 7 e treaza,febra nu a facut dar se vede pe ea ca numai poate .Eu sunt atat de amarata incet nici nu stiu incotro sa apuc.Va dau un detali cu varsatu imi cer scuze si poate imi dati un sfat ce sa fac.Ea incepe sa tuseasca si varsa flegma si cu ea si tot ce mai este in stomac si are un miros innebunitor.La plamani nu se aude nimic,nasul respira dupa operatie foarte usor ,ce prastia mea poate fi asta.Astept orice idee .
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
La multi ani Matthew Sa ai parte numai de bucurii si de tot ce iti doresti.si sa ii aduci lui mami o nora slaba.
Anky si eu stiu ca minim pe zi se bea 1,5l de apa asa ca mi se pare cam suspec ce zice doamna.
Carmen meniu de azi si ce faci azi.
Delia hai ca iti dau eu azi cereale.
Tzuni pana imi creste paru imi dai un pic de la tine ca sunt hotarata sa il las sa creasca.Hai ca iti dau eu cafea de dimineata si daca nu ceai chinezesc care face numai bine.
Carmen Eftimie nu te-am vazut ieri si nici pe Cornelia de Doroty numai zic.Hai bagati un cap la noi.
Cuscra ai plecat aseara de tot cu bicicleta?
Mamica dulce toti mai calcam stramb asa ca lasa ca o sa avem timp sa dam kg jos.
Laura numai zici nimic?
Dordia si Violeta eu astept vesti de la voi si va tin pumni stransi.
Ruxij tu fate sanatoasa ca dupa te tii de dieta.
Ma duc sa fac cafeaua cu numarul 2 ca azi trebuie sa functionez normal si mie imi vine sa ma bag in debara.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Matthew printisor de Ruxij La multi ani, sa cresti mare si voinic si sa le aduci parintilor numai bucurii.Ruxij, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el.
Gusta, sanatate multa MArei, saracuta, mi se topeste inima cand aud ca e bolnavioara.
Carmen,azi ce mai gatesti?
Ma duc si eu sa-mi fac o cafea, ca-s cheuna, as mai fi dormit,da nu mai m-a lasat maimutica mea de pisica .
Revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Neata! Am o stare sa-mi dau pumnii, imi vine sa plang non stop si nu stiu de ce, asta e mai rau Mai stau un pic si merg cu Dany pe afara poate imi mai revin. Aseara am tipatr si la sot, fara motiv dar m-a lasat in pace, s-a si mirat ca noi nu avem probleme. Dar imi trece mie.
Am vazut pozele de la intalnire, sunteti toate niste frumoase cu copii la fel de frumosi. Tzuni cum au zis si fetele se vede pe fata ta ce esti fericita. Ma bucur ptr. tine.
Cuscra imi pare rau de Mara, e sigur ca varsa din cauza mucozitatilor si stiu cum te simti, neputincioasa. La a cata zi de antibiotic este? Te mai duci cu ea la doctor, la control?
Zuzi bine ca ai dat un semn de viata, ma gandeam ce este cu tine. Si tu trebuie sa mergi zilele astea cu Isabella la doctor, nu? Tin pumnii
Crys si Dany