Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
INTALNIRE 16 feb 2008
pt invidioase, va spun (ca sa va roada invidia si mai tare ) ca a venit la intalnire si Puskin!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Woww...ce trupa faina. Care mai de care mai sexy.Tzuni,iti sta atit de bine cu Maria,radiezi de fericire
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Salutare,
Am revenit de la intilnire unde am revazut-o pe Roxa (de care mi-a fost dor ), pe Tzuni, care arata la fel de sexy (Tzuni, platesti bine ca fac reclama ), pe Pumpkin cu fetita ei dulcica, si unde le-am cunoscut pe Rolo cu blondina micuta si pe Puskin (asta da surpriza ).
Gusta, era cumva un apropo? Sa stii ca nu ma bate gindul deocamdata...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
pai normal ca eram sexy, ca m-am machiat sa arat slaba, ti-am zis....
gusta, esti trista sau mi se pare mie?
gusta spune:
Nu trista Tzuni ci asa un pic satula ca Mara tot nu e bine si m-am cam saturat sa o vad asa bolnavior.
Delia nu era un apropo dar crede-ma ca iti sta bine.
Tzuni iar tu arati super bine si cum au zis si fetele radiezi de bucurie.
Ruxandra pari asa de degajata.Asa arati.
Roxa nu prea esti asa de boxa.
Rolo arati bine si Ileana la fel.
Cealalta mamica nu stiu cine e.
Am vazut si la stepper dar vreau odata sa se termine raceala Marei sa ne bucuram si noi de plimbari si alte lucruri.
Cuscra da in seara asta fac petrecere olandezu mi-a adus 2 turci ca tot ii iubeste el si sa vezi acusi dezmat pe mine.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Uitasem: am avut o surpriza s-o descopar pe Puskin: e o tipa foarte haioasa, tonica, vesela (in ciuda problemelor), plina de viata.... o femeie puternica si interesanta! Si ne-a aratat o poza cu o prajitura facuta de ea....
Roxa-boxa e ca de obicei: plina de energie si frumoasa foc,cu un baietel mare si cuminte!
Rolo e o dulce, o mamica...calda (cred ca esti o super-mami), cu o printesa cu gura mareeeeeeeee Imi placea sa o aud cu tzipa!
Mephala, Zuzilici, pe unde sunteti?
Delidana e gratioasa cum o stiam, atenta la detalii, cu ochi minunati si bea numai apa (da' parca vad ca dupa ce ne-am despartit a mancat de n-a mai stiut de ea )
Delidana spune:
Tzuniii, de ce trebuia sa-mi amintesti de prajitura Ruxandrei? M-a apucat pofta si n-am nimic dulce in casa, da' las' ca-i mai bine. Daca venea Ruxandra cu prajitura sigur nu beam numai apa.
Gusta, deci in seara asta o puneti de-un bairam? Ca asa-i zice la turci, nu?
Anky, mersi.
Violeta, mersi de urarile pentru sora mea.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
anky spune:
Delia,chiar,pe cind o Maria sau un Marian mic si scump
si dulce?.
Delidana spune:
quote:
Originally posted by anky
Delia,chiar,pe cind o Maria sau un Marian mic si scump
si dulce?.
Mai vorbim cind termin facultatea.
carina spune:
Wow ce fete frumoase! Nu stiu cui sa ii fac mai multe complimente. Iar, copiii, nici nu mai e loc de laude.
Vreau si eu intalneala cu voi.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai