Shoppaholicele Redouto-masochiste
Raspunsuri - Pagina 14

mirunajr spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Sorry daca v-am impacientat!
SUnt pe internet banking si vad ca s-au aranjat sumele, intr-adevar, cred ca era vorba de bani pe hold, ca dupa ce si-au tras banii (corect, cu preturi reduse) au ramas si vreo doi lei in cont. Deci, nicidecum sa fim datori bancii.
So, astept primavara sa-mi vina coletele, daca abia acum au luat banii pt comenzile din 29
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
Ioana te rog sa nu ma intelegi gresit! TU nu ai nici o vina. Oricare dintre noi, in cazul in care i se intampla asta, ar fi reactionat la fel....

Brigit spune:
Ioana, bine ca te-ai linistit!
Vreau sa va spun ca mie nici pana acum nu mi-au luat banii pe comenzile din 1 si 2; stau frumusel in cont la mine ca banca a ridicat holdul frumusel de pe ambele comezi. In schimb banii pentru comanda data pe 9 i-au tras pe 14, cu suma corecta, produsele reduse. Asa ca griji nu-mi fac, astept doar de la voi sa dati vesti bune, ca ati inceput sa primiti comenzile din ianuarie ca sa ma apuc si eu sa astept februarie.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !

X-ray spune:
ame da trebuie sa cauti produsele,asta daca vrei sa pui link-uri,nu e obligatoriu.
fetelor stati la coada va rog eu astept colet din 24,apoi 1,6,8... asa ca pana pe 29 mai e
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...

camelia_daniela spune:
Hello!
Dragelor, si eu am intrat in panica ... nu mai inteleg nimic!
De vreo saptamana am cca 670 ron in cont si 649 roni blocati. Vineri am mai pus 125 roni pentru un cos care il am in pregatire zilele astea! Asaaaaaaaaaa ... nu m-am impacientat pana azi cand am intrat pe brd-net si am vazut stadiul contului ! Adica imi apare plata POS pe 16.02.08 pentru comanda din 29.01.08 (29.71 Euro) si sold disponibil doar 20.5 ron ! Nu mai inteleg nimik! Deci sa inteleg ca pentru comanda din 29.01 mi-au luat din banii pe care i-am alimentat vineri?????? Pai si banii care sunt blocati? Aia unde sunt? Pur si simplu nu mai inteleg nimic!!!
Mentionez ca la fiecare comanda am alimentat cu suma necesara pentru efectuarea comenzii in RON ...
In alta ordine de idei voiam sa va intreb daca aveti idee cum arata ceasul maron aferent codului de pe prima pagina? Merita au ba? Nici nu stiu ce sa mai fac, voiam sa mai dau o comanda, dar daca mi-au luat banii aia pe care i-am alimentat vineri ... m-au bulversat de tot,nu mai stiu ce sa cred !
O sa merg la banca direct sa verific!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

vio_dia spune:
O intrebare, va rog,pentru fetele care au internet banking BT24 la banca Transilvania: unde pot vedea cine mi-a pus "hold-ul" pe o anumita suma?
Se pare ca am hold pe ultimele 2 comenzi, cel putin asa ar rezulta din soldul disponibil de azi, dar nu reusesc sa gasesc cine a initiat holdul si cand

claujro spune:
Eu astept inca 22 Acum am realizat ca mai sunt 2 zile si se face o luna! Niciodata nu am primit colete cu intarziere asa de mare!
Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Giova spune:
nici un aviz pt. comanda din 23.
maine merg iar la banca si posta, sa vedem. azi sunt fara masina si nu ies pe frigul asta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

mihamora spune:
Salutare!
Am primit si eu joi coletul din 23. Am sa caut link-uri sa vad daca mai gasesc ce am luat .Cojocelul pentru copii pe maro imi place tare mult.
Nushu - deci zici ca e urat puloverul puma? L-am luat si eu, cum e rozul de la cel adidas?
Asta:http://www.laredoute.fr/vente-pull-garcon.aspx?productid=324120942&documentid=201207&categoryid=35090082&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - dragut, imi place
Acesta:http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-et-pantalon-garcon-prix-mini.aspx?productid=324126448&documentid=201207&categoryid=35090082&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 -f bun, pantalonul grosut
Am mai avut balerinii paietati si 2 pulovere, unul lung, imi place dar e prea mulat, trebuia o marime mai mare si unul normal.
In concluzie, multumita. mai astept comanda din 29 si 30.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

karra80 spune:
Am vb la banca si mi-au retras banii pe cele doua comenzi din 29...la preturi reduse exact cat era comanda...si azi deja mi-au luat banii pt cea din 13 deci e de bine pana acum sa vedem cand or veni.....la cea din 11.01 mi-au luat banii pe 15 si in 18.01 a plecat coletul....a facut 12 zile pana in tara......
deci asteptam si pana atuncicat cuprinde
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie