Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Bine v-am gasit, dragi redutiste! Fiind primul meu mesaj pe acest forum, vreau sa va multumesc tuturor pentru ca raspundeti la intrebari, desi unele sunt repetate de "n" ori si in special vreau sa multumesc redutistelor cu state vechi, dragele noastre VIP-uri, pentru "ghidul incepatoarelor".javascript:insertsmilie('')javascript:insertsmilie('javascript:insertsmilie('')
Asa mi-am facut si eu curaj si am dat 3 comenzi, din care "raportez" cu mandrie una deja primita( cea de pe 26 ian).

Astept cu muuuulta nerabdare celelalte 2 comenzi( 29 ian si 6 feb).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Buna fetelor redutelor!
Clar, asa e, cum bine ziceati. Ni se face rau de cate probleme apar cu LR. Dar e asa de fain cand cineva apare happy si ne mai arata ce merita comandat! Eu una ma bucur ptr fiecare colet primit, asta ma face sa uit ca nu am primit nici un pachet de la ei. Sa vedem ce zic domnii in raspuns, ca am primit un mail cum ca (asa am priceput eu) mi-au primit jalba si i-au dat nr. de inregistrare si urmeaza sa investigheze. Zic bine?

EDIT! STIRI DE ULTIMA ORA!
Cat scriam eu aici cu patima, se pare ca a trecut postasul si.... de 1 min tin in mana primul aviz pe care scrie colet din Franta!!!!!
Dupa ce il ridic le trimit mesaj de rectificare, numa sa vad din ce data e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Astept comenzi din 25,26 ianuarie, 30, 4 febriarie, nu mai am rabdare, banii de pe 30 abia azi i-au luat cei din 4 inca sunt pe hold, si ca orice incepatoare nu m-a dus mintea sa fac o comanda mai mare, am fakut comenzi mici si am asa emotii cu posta roamana ..... am un cos pregatit cu multe produse da nu am curaj sa ii dau ok pana nu vad daca am nimerit masurile, daca nu imi ajung coletele ma las de reduteala .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Betty, ce bine! Mi-au renascut sperantele ca voi primi si eu comanda din 11.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

evident nu m-am putut abtine si am mai dat o comanda de 140 euro
Asadar astept 2 din 29.01 in val de vreo 160E, una am pus in 13.02 de 105E si acuma asta de aziMa omoara sotzul de nu-mi vin.....

Eu sunt optimista si sado-maso.....

Va si la cat mai multe avizeeeeeeeeeeeeeeeeee

Am pus si eu codul cu fatza de masa cadou si a mers........adica nu mi-a redus nimik dar mi-au trecut cadoul........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am primit coletele din 23 si 26 intru diseara sa pun linkuri ca am avut colete mari si n-am timp acum oricum am luat multe nimicuri

ella vreau sa=ti zic ca am primit puloverele puma ala negru si adidas cel roz...daca adidasu este super, puma mama...de ala de 2 euro daca era si era mai frumosoribil ai sa-l vezi si tu....si m-a mancat undeva si mi-am mai luat si pe verde

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bey ce v-ati camuflat, sa nu va gasesc ...
Ni se potriveste numele.
Mai fetelor ma faceti sa ma gandesc la ce e mai rau , cu bani luati pt produsele cu pret intreg...aoleu.

Anca 25 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Eu tot mai sper sa nu fie adevarata chestia cu facturatul la pret intreg. Am o comanda facuta dupa ce s-au incheiat reducerile, dar pe site si in Suvi sint preturile cu reduceri..sper ca asa vor factura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce v-am cautat, fetelor!
Eu ink astept comenzi din 29 si 30 ian!
A venit vreuna din aceste dati la voi?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sorry daca v-am impacientat!

SUnt pe internet banking si vad ca s-au aranjat sumele, intr-adevar, cred ca era vorba de bani pe hold, ca dupa ce si-au tras banii (corect, cu preturi reduse) au ramas si vreo doi lei in cont. Deci, nicidecum sa fim datori bancii.
So, astept primavara sa-mi vina coletele, daca abia acum au luat banii pt comenzile din 29

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput