Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, sa-ti traisca fetitza! E o dulceatza! Iar in poza cu baitza e dulce rau rau de tot!!! Stiu ca e greu cu asteptarea rezultatului, dar sigur sigur sigur nu e nimic rau!

Nico, multumesc mult. Pompe am folosit multe, de la manuala pana la electrica, dar m-am stabilit pana la urma la aia stil seringa de la avent. Toate fetele mi-au recomandat-o pe aia. O fi buna? Tu ce zici? Ce recomanzi? E vreuna mai buna? Nu conteazacat costa, dau oricat numai sa am mai mult lapticel caldutz/sa ne faca mai grasutz. Asa ii zic lui laurentiu cand papa si il distreaza la culme

Buna dimineatza fetelor si strumfeilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oana, multumim de cafea!
Stefania,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata!
luna tu esti optimista de obicei asa ca fruntea sus. o dulceata adelise, dar si cosmin e dragut tare. se vede ca o iubeste. banuiesc ca si la tine e ca la noi. nu am loc sa-i fac baie andrei ca se baga repede alex intre noi ca sa se joace cu ea.
violeta nu stiu cum e pompa ta. eu am Philips Avent - Pompa san ISIS cu dispozitiv VIA. nu e electrica dar pt mine a fost foarte buna. acum ma mulg mai rar caci are grija andra de sanisori. azi era asa de draguita: a stat in fundulet si asa a mancat.
diana si eu o pun pe andra pe jos si ei ii place, dar de cazatura nu am scapat nici eu. era tare mititica si nici acum nu imi explic cum a reusit mai ales ca eram langa ea. am avut noroc ca nu s-a speriat si nici nu s-a lovit.
de cand incepem sa-i spalam pe dinti pe bebeiraspunsul meu ar fi de cand apar dintisorii. eu stiu ca la inceput dintisorii se curata cu tifon. exista si periuta de dinti pt 0-6 luni parca. nu mai stiu cine e producatorul dar stiu sigur ca am avut la alex. pasta de dinti se foloseste mai tarziu. e bine sa invatam copilul de mic sa-si spele dintisorii.

andra i-ar m-a tinut treaza peste noapte. m-am hotarat sa nu ii mai dau san langa mine in pat asa ca i-am dat sa suga stand pe scaun. andra s-a suparat asa ca nu s-a culcat, desi au trecut peste 2 ore, pana nu am cedat eu. dimineata la ora 7 m-am trezit cu ea in pat desi habar nu am cand am luat-o din patut.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.
Intru si eu pe fuga sa raspund la subiectul cand incepem sa spalam copiii pe dinti. Eu am inceput deja sa-l "spal" de vreo luna, desi atunci nici urma de dinte nu avea in gura. Eu stiu ca la spalatul pe dinti, e f important sa masezi gingia. E la fel de important sau poate mai important masajul gingiei decat curatatul propriu-zis al dintilor. Si cum aveam doua bucati gingii (una sus si una jos ), m-am apucat sa le masez cu constiinciozitate seara si dimineata, cate 2-3 minute, cu "periuta" fara peri (cu niste zimti moi de cauciuc). Nu stiu ce efect are, dar cel putin creez niste principii sanatoase: trebuie sa te speli pe dinti dimineata si seara!
Si acum David stie: cand am in mana "chestia" albastra, deschide gura si asteapta cumintel masajul . Deocamdata, fara pasta sau altceva.

Luna, , de ce pui raul inainte? Gandeste-te ca de fapt de-abia astepti rezultatul ca sa stai linistita "oficial". Vei vedea ca o sa-ti para apoi rau ca n-ai facut biopsia mai devreme sa fi scapat de acest stres. Te astepatam in trei saptamani sau mai devreme, cand vei fi fericita!
Adelise, e o dulceeeee!

Am luat de pe net niste melodii din colectia Baby Einstein. O sa incep sa pun pe mailul comun una cate una, pe masura ce se trag si la mine pe calculator. David e incantat la maxim, mai ales de unele... da din picioare de parca danseaza .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

intru putin si eu am in sfarsit 10 min libere...sotul e varza in continuare dar parca azi in sfarsit se vede cat de cat o ameliorare.oricum ma pregateam sa-l trec pe antibiotic injectabil de azi...dar vad ca incepe sa se simta mai bine asa ca mai aman...eu si eli nu suntem"atinse" inca,ma rog la Dumnezeu sa nici nu se intample asta.eu asa bolnav nu l-am vazut niciodata pe al meu,el e genul de om care nu se plange pur si simplu minimalizeaza tot si asa imi spunea saracu' ca nu mai poate se sufoca,nu mai poate inghiti... bine ca merge spre bine,sper...el sta intr-o camera elisa in alta si eu bag ture la amandoi,ma spal de o mie de ori pe mani pe zi,seara cand adoarme fug la cumaparturi,noaptea ma trezesc de 4-5 ori sa vad ce face G daca poate respira,daca a transpirat sa se schimbe sa nu doarma asa,sunt zombi de oboseala...si gata m-am descarcat
am citit ceva din urma pup pe toata lumea dar mai ales pe draga noastra luna.ai sa vezi draga mea ca pur si simplu ti se va ridica o piatra de pe inima pe care nu avea rost sa o porti atat timp.sunteti o familie foarte frumoasa,adelisa este adorabila te vrajeste cu ochii aia mari si privirea inocenta.cand o vad cu cosmin,cat de apropiati sunt amandoi, realizez ca oricat de greu imi va fi sa mai am un copil cu siguranta va merita tot efortul.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupici la toate fetele! Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

citind aici constat cat sunt de norocoasa ... la primul copil nici nu am stiut cand i-au iesit dintii, i-am asteptat pe la 6 luni apoi daca nu au aparut i-am lasat in pace si la 9 luni au aparut mai multi deodata, ne-am trezit cu ei in gurita ... si nu a plans deloc ... sper sa am norocul asta si cu Mara, inca nu are nici un dintisor desi are 7 luni, nu-mi fac probleme, apar ei, copii fara dinti nu s-au prea vazut
si cu mancarea ne impacam bine, am inceput diversificarea mai tarziu peentru ca lapte aveam destul, acum mananca mar cu biscuiti (sau para, depinde cum are scaun), piure de morcovi, cartofi, telina, cu carnita de pui, zilele trecute i-am pus si putin brocoli si galbenus de ou, mananca si cereale pentru sugari, o sa incepem si cu putin iaurt ... nu face mofturi deloc, eu am mai trecut de curand prin experienta diversificarii asa ca nu ma stresez deloc

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanaiub

citind aici constat cat sunt de norocoasa ... la primul copil nici nu am stiut cand i-au iesit dintii, i-am asteptat pe la 6 luni apoi daca nu au aparut i-am lasat in pace si la 9 luni au aparut mai multi deodata, ne-am trezit cu ei in gurita ... si nu a plans deloc ... sper sa am norocul asta si cu Mara, inca nu are nici un dintisor desi are 7 luni, nu-mi fac probleme, apar ei, copii fara dinti nu s-au prea vazut
si cu mancarea ne impacam bine, am inceput diversificarea mai tarziu peentru ca lapte aveam destul, acum mananca mar cu biscuiti (sau para, depinde cum are scaun), piure de morcovi, cartofi, telina, cu carnita de pui, zilele trecute i-am pus si putin brocoli si galbenus de ou, mananca si cereale pentru sugari, o sa incepem si cu putin iaurt ... nu face mofturi deloc, eu am mai trecut de curand prin experienta diversificarii asa ca nu ma stresez deloc

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Si eu am o fetita mai mare. Care, bineinteles, a mancat mar cu biscuiti. Dar lucrurile s-au mai schimbat. S-a descoperit ca glutenul nu e chiar tolerat de bebei, asa ca e indicat sa se amane introducerea lui in alimentatie. Asa ca e bine sa folosesti biscuiti fara gluten sau sa-i amesteci marul cu cereale fara gluten (sunt pe piata foarte multe).
Ilincai ii place tare mult marul. amestecat cu para si cu cereale. Noi folosim Milupa si suntem multumite: fata ca ii sunt pe plac, mama ca papa copilul tot.

Pupici celor mici, dar nu numai.

Ca sa facem cunostinta...uite fetele mele www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Alina, pune-ti maiestria in joc si fa-ti barbatul sanatos. Pai, de ziua indragostitilor ati stat asa, la carantina?

Luna, iti tinem pumnii. Cezara e tare dulce, la fel si Cosmin. Cu asa copii nu are cum sa-ti piara zambetul.

CarlaV
, vad ca abia ai terminat lucrarile si te apuci de flirt in numele Sabinutei. Maiiiiiiii, parca va vad peste ani. Sa va fie de bine inca de pe acum.

Heiiiiii, ma auzi pana in Japonia, fata frumoasa? Ma bucur ca albastrel s-a mai consolat nitel. Nici nu pot sa-mi imaginez ochii lui frumosi inlacrimati.

Cu siguranta gingasa Daria e gospodina cu acte in regula. Parca o vad pe Dana scriind de zor dupa atat repaos.

Eiiiiiiii si lista ar continua, dar...

Valen, nu mai contribui si tu cu nimic la forum? Clocesti tu ceva.. Parca te aud: mai, m-am hotarat, plec in Cuba. Va trimitem pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am trimis in mailul comun cateva melodii din Baby Einstein (sunt in folder separat). Pt cine nu stie, melodiile sunt clasice, Beethoven, Mozart, Bach ...
Imi pare rau ca nu pot sa va pun si fisiere video, pt ca sunt f mari. Dar merita sa le cautati, David a ras cam asa cand i le-am pus, sau a ramas vrajit asa . Ce ziceti, merita?
Cu ocazia asta, am reusit sa-i fac si eu niste poze care mie imi plac tare mult, motiv pentru care descarc, descarc...baby einstein sa traiasca .
Daca vrea cineva torentii, sa-mi dea PM.

alina.a, sanatate multa sotului tau! Iar tu si Eli sa fiti puternice si sa nu se lipseasca si de voi. (Ce sa zic, copiii sunt puternici, eu am fost cu David la niste cunostinte si fetita lor era bolnava rau, cu febra, tusea de-i sareau plamanii afara; si il pupa pe David, ii sufla in nas si in gura cu atata drag, de am zis ca nu are cum sa scape. Dar n-a avut absolut nimic, i-am dat oscillo preventiv.)

cafera, eu sunt convinsa ca ioana ii da fetitei ei biscuiti fara gluten . Hai sa n-o certam degeaba .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput