Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaiub spune:
cafera, daca nu tolera glutenul din biscuiti fi sigura ca nu-i dadeam ... dar daca nu ii creaza nici o problema nu vad de ce nu i-as da biscuiti
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view
Timi07 spune:
Multumim frumos pt gandurile voastre bune!
quote:
Originally posted by Vivela
Timi, mult succes cu cresa. O sa fie bine pana la urma, eu sunt pro-cresa, si anti-bona . Sunt convinsa ca e mult mai bine pentru ea sa mearga la cresa, sa stea cu alti copii, plus ca va progresa mult mai repede decat ceilalti care stau cu bonele (parere personala!). Sophi.
Ai dreptate Vivela prin imitatie va invata multe lucruri noi dar stii cum e te mai gandesti si la reversul medaliei. Sunt convinsa ca va fi bine si se va adapta si fata si ma-sa.
Lunafelicitari ca ti-ai adunat curajul necesar sa faci biopsia de-abea astept sa ne dai vestea ca toul e ok, am vazut pozele sunteti foarte frumosi toti 4 (sa rezervti restaurantul unde o sa sarbatoriti vestea bunaaaaaaaaaa).
Eu stiu ca trebe curatata si gingia chiar daca nu are copilul dintisori mai ales daca ai introdus solidele. Fie o cureti cu periuta speciala fie cu tifon steril
Weekend fain va dorim!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
X-ray spune:
multumesc de incurajare fetelor.si eu si eli bagam oscilo preventiv.la noi nu prea a fost ziua indragostitilor,desi acum 6 ani eu si sotul meu ne sarutam prima oara peste cateva ore din pacate s-a stins tatal lui...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
ioana bine ai venit.sa sti ca intoleranta la gluten este o afectiune care se manifesta mai tarziu si una dintre cauzele aparitiei ei este introducerea glutenului prea devreme in diversificarea sugarului.nu este ca o alergie, mananci ceva si gata nu tolerezi apar bubite si ai stiut de la ce....
povestea noastra...
Vivela spune:
Alina , ca tot se discuta despre asta, spune-ne te rog si ce inseamna "prea devreme", adica pana la ce varsta ar trebui sa ne abtinem sa dam alimente cu gluten bebeilor. Scuze daca s-a mai zis, eu n-am retinut .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
X-ray spune:
quote:
Alina , ca tot se discuta despre asta, spune-ne te rog si ce inseamna "prea devreme", adica pana la ce varsta ar trebui sa ne abtinem sa dam alimente cu gluten bebeilor. Scuze daca s-a mai zis, eu n-am retinut .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
dupa varsta de 8 luni se poate introduce glutenul in alimentatia sugarului.din pacate tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu aceasta boala fff urata parerea mea ...sa nu uitam ca ei au fost diversificati de la 2-3 luni cu mar cu biscuiti....nu toata lumea o face binenteles,dar e un risc eu una nu mi l-am asumat pt copilul meu.
povestea noastra...
cafera spune:
quote:
Am trimis in mailul comun cateva melodii din Baby Einstein (sunt in folder separat). Pt cine nu stie, melodiile sunt clasice, Beethoven, Mozart, Bach ...
Imi pare rau ca nu pot sa va pun si fisiere video, pt ca sunt f mari. Dar merita sa le cautati, David a ras cam asa cand i le-am pus, sau a ramas vrajit asa . Ce ziceti, merita?
Cu ocazia asta, am reusit sa-i fac si eu niste poze care mie imi plac tare mult, motiv pentru care descarc, descarc...baby einstein sa traiasca .
Daca vrea cineva torentii, sa-mi dea PM.
alina.a, sanatate multa sotului tau! Iar tu si Eli sa fiti puternice si sa nu se lipseasca si de voi. (Ce sa zic, copiii sunt puternici, eu am fost cu David la niste cunostinte si fetita lor era bolnava rau, cu febra, tusea de-i sareau plamanii afara; si il pupa pe David, ii sufla in nas si in gura cu atata drag, de am zis ca nu are cum sa scape. Dar n-a avut absolut nimic, i-am dat oscillo preventiv.)
cafera, eu sunt convinsa ca ioana ii da fetitei ei biscuiti fara gluten . Hai sa n-o certam degeaba .
Cum sa o cert; cred ca mi-ai interpretat intentia gresit.
cafera spune:
quote:
Originally posted by ioanaiub
cafera, daca nu tolera glutenul din biscuiti fi sigura ca nu-i dadeam ... dar daca nu ii creaza nici o problema nu vad de ce nu i-as da biscuiti
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view
Ioana, imi cer scuze daca te-am deranjat intr-un fel. Nu am vrut s-o fac! Intentia mea era cu totul alta. Sper ca deja ti-ai dat seama.
cafera spune:
Alina, poate iti arunci ochii si dai si de intrebarea mea: cand introducem banana? Am mai multe liste de diversificare; pe unele apare de la 6 luni, pe altele mai tarziu. Tu cum procedezi cu Eliza, ca pentru mine e litera de lege ce spui, nu ma abat orice-ar fi.
Sper ca sesizezi cat sunt de cumninte...nu de alta, dar vad ca uneori deranjez.
liadorian spune:
tuturor! Intru si eu repede, cat am liber la calculator sa salut pe toata lumea si sa scriu doua vorbe despre noi: nu dormim, Una mananca mai binisor cerealele cu lapte de la mine (era de asteptat) in schimb bea apa cu o pofta care ma sperie. Sigur va face broscute in burta!!
Luna, ! Stii tu de ce! IOar Adelise e o comoara, ce-mi place cum se balaceste ea la baita!
Bun venit, ioanaiub! Felicitari pentru familia ta frumoasa! (Cred ca ne-am mai intalnit pe forum, nu? )
Si cu asta, va saluta
Lia si Miruna
alias
Takika ariki rinkishidotoka
(Sa stiti ca nu-i o injuratura, pe cuvant de forumista!)