Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaiub spune:
multumesc pentru primirea calduroasa! Mara e o fetita tare cuminte, nu asa cuminte cum era David, el era iesit din comun ... sunt din Medias si ati vazut poze din Maramures pentru ca in primavara am facut o mica vacanta pe acele meleaguri, asa ca sa prind puteri inainte de nastere ... cred ca mi-a priit aerul pentru ca nasterea a decurs foarte bine
acum trebuie sa plec, Mara ma striga pentru ultima masa pe ziua de azi
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view
stefania_97 spune:
Buna seara mamici si bebici,
Ioana bine ai venit in clubul strumfilor!
Violeta sa iti triasca baietelul, sa fie sanatos si fericit!!!
Carla felicitari pt al doilea dintisor!!!
Nikole si eu am trecut prin ce treci stu si te inteleg perfect. Am spus la fel ca si tine la al doilea nu mai fac asa. Il culc in patutul lui de la inceput asa evitam lacrimile.
Vad ca ati inceput munca. Si pe mine ma bate gandul sa ma intorc la munca. Am loc la cresa pt Catarina de la 1 mai. Dar daca se scoala tot asa de 6-8 ori pe noapte nu cred ca sunt in stare sa muncesc. Tot astept sa doarma macar 3-4 ore legate. Cum se spune, speranta moare ultima
O seara buna si desi nu postam prea des va urmarim din umbra.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
nma spune:
ioana bine ai venit. am admirat si eu strumfii tai. cati ani are david?
violeta la multi ani pt laurentiu!
Fetelor, laurentiu a facut pt prima oara azi kaki solid. Oare de ce? De la legume? E de bine?
si andra a facut. e de la diversificare. daca se constipa sa ii dai suc de mar cu morcov. si am vrut sa-ti mai scriu in capitolul trecut despre laptic dar am uitat. conteaza foarte mult cu ce pompa te mulgi. eu am folosit la inceput una mai ieftina si era sa raman fara laptic.
vad ca mai sunt strumfi dependenti de titi. andra doarme in patut, dar o iau in pat de n ori pe noapte sa o alaptez si intr-un final adporm cu ea langa mine. daca nu gaseste titi plange. o mai pacalesc cu suzeta, dar de putine ori. imi e greu sa o invat singura in camera caci avem ap cu 2 cam si trebuie sa doarma cu mine sau cu alex in camera. pe alex il deranjaza ca plange noaptea asa ca tot cu mine sta.
diversificarea merge greoi si la noi. ii plac mult fructele dar nu se impaca cu morcovul. nici eu nu am avut rabdare sa o iau treptat si dupa o zi de suc i-am facut piure. oricum mananca cateva lingurite.
nici dintisori nu are. nu stiu de ce plange noaptea. eu tot sper sa doarma macar 5 ore legate.
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
Luna1 spune:
Ieri am facut biopsia. Acum ce sa zic. Urmeaza trei saptamani cum nu doresc nimanui.
Copiii sunt bine. Adelise plange din ce in ce mai des ziua de la dintisori insa noaptea inca doarme slava Domnului. Va las nu am dispozitia necesara sa...fiu fericita. Si nu cred ca o voi avea pana apare scrisoarea...
Va citesc insa.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Am pus pozici cu Adelise de la 6 luni www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4268" target="_blank">aici
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
oaana spune:
Buna dimineata,va invit la o cafea,cam amara la mine,caci de cateva nopiti dormim pe sponci si suntem tare marati de la dinti,desi nu se vede nimic.Si cu tot nurofenul,m-am trezit de nu stiu cate ori...asa ca am luat pruncul din camera si stam amandoi la calc...nu vad prea bine ce scriu,dar poate ma trezesc complet.
Luna,o sa fie bine o sa vezi.Scumpa tare strumfitza
Nu stiu ce sa mai scriu,ca de oboseala nu ma pot concentra...oricum va pup pe toate.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by burtika
buna ziua si de la noi. eu am ajuns la o concluzie: cine nu are o vivela...sa-si cumpere!dar noi avem, asa ca ...sa ne traiasca, ca numai situri bune ne recomanda.. printesa mea maraita si tipatoare a adormit la mine in brate (dansand) pe muzica de pe trilulilu. de cateva zile a descoperit tipatul si numai tace, tipa intruna de m-a zapacit. cred ca sunt de vina si dintisorii, abia astept sa scapam , mai este unul care se chinuie si , gata, avem 6 dintisori! sper ca ceilalti sa-i iasa mai incolo sa se mai linisteasca un pic. de cand avem dinti am alt stres: sa nu se carieze, ea adoarme cu tzitzi in gura si, uneori, ziua nu reusesc deloc sa o scot, trag eu...trage si ea in somn...si daca o scot se trezeste. ma gandesc ca, dormind asa, o sa se carieze dintisorii..
aylin, cum a fost la interviu la renault? eu lucrez la dacia si...sunt cam scarbosi francezi , ma bate gandul sa scap de ei , asta cand o fi sa ma apuc iar de munca, peste vre-un an jumate.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
Apropo de subiectul asta, stiu ca a intrebat cineva de cand incepem sa-i spalam pe dinti pe bebei, nu cred ca au fost raspunsuri. Eu intreb ca sa ma pregatesc, ca la noi dinti ... mai la primavara !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
of, iar a venit iarna. si eu ma gandeam ca am scapat de ea pe anu asta!
*mihaela*
Voi vorbiti de iarna ??? La noi de la inceputul iernii zapada care a cazut a atins nivelul de 3,3 m (atata ar fi fost daca nu se mai topea si daca nu o strangeau astia de la municipalitate cu camioanele). Asta pana ieri, ca de atunci s-au mai strans 15 cm.
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
Am citit mesajele de azi (la voi e e deja maine) si raspund si eu, ca de obicei, cu intrebari.
De ce puneti ulei/unt in piure/supa ? Pentru gust sau valoare nutritiva ? Intreb pentru ca aici specifica chiar sa nu pui ulei/unt/smantana in piureuri, nu motiveaza de ce si nici nu spun de cand am putea sa facem asta (cum spun despre sare, dupa un an). Mie mi se pare ok sa nu i le adaug, cel putin pana nu va manca bine legumele asa natur si le va prinde gustul, dar e bine de stiut.
Cu cazutul din pat/canapea, eu zic ca cel mai bun mod de prevenire e sa-i puneti direct pe jos cand aveti treaba, eu asa procedez. Acum va trebui sa trecem la indepartarea "obstacolelor" gen fire, prelungitoare, reviste (astea ii place sa le rupa foile si apoi sa le suga), astupat prize,etc pentru ca deja o ia repede la trap intr-un fel de combinatie taras si mers de-a busilea.
Poze
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Ieri am facut biopsia. Acum ce sa zic. Urmeaza trei saptamani cum nu doresc nimanui.
Copiii sunt bine. Adelise plange din ce in ce mai des ziua de la dintisori insa noaptea inca doarme slava Domnului. Va las nu am dispozitia necesara sa...fiu fericita. Si nu cred ca o voi avea pana apare scrisoarea...
Va citesc insa.
Luna, tinem pumnii sa iasa bine ! Ma bucur ca te-ai hotarat totusi sa faci biopsia, o sa fie bine, ai sa vezi. Iti citez aici ceva gasit pe un alt forum care m-a impresionat si la care ma gandesc cand dau de greu "credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul"
Poze