Strumfi de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioanaiub bine ai venit, ai niste copii foarte frumosi.
Laurentiu Cristian, , iti da mami portie dubla de laptic sau a facut o prajiturica?
Claucia, cu siguranta gasesti Jumbo prin toata Grecia insa noi l-am descoperit in Corfu. Daca iti plac apusurile in mare si peisajele cu apa turcoaz, atunci ti-ai ales destinatia perfecta de vacanta.
Timi, felicitari Sophiei pentru progrese, tineti-o tot asa.
Burtika, nu-ti face griji in legatura cu cazutul din pat, nu inseamna ca esti o mama denaturata. Si eu mi-am luat toate precautiile (credeam eu) si tot s-a intamplat, si mereu copiii o sa gaseasca ei ce sa faca sa ne surprinda, chiar daca asta inseamna sa cada sau sa se loiveasca. Nimeni nu poate sa prevada absolut tot. Saby se rostogoleste cu o viteza ametitoare, odata a venit fix cu capsorul pe genunchiul meu fara sa am timp sa fac un gest. S-a lovit putin si mi-a urlat mai mult de sperietura, m-am simtit ingrozitor, dar obiectiv gandind stiu ca nu aveam cum sa evit asta. Stai linistita, mereu se intampla lucruri neplacute, important e ca nu a patit nimic.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Cafera, Aylin, multumesc mult de tot pentru sustinere, am reusit sa dau gata lucrarile pe ultima suta de metri.
Problema a fost ca a trebuit sa plecam toti sa le predam si sa traversam orasul fix in mijlocul ninsorii, patinam cu masina ca pe gheata. Am avut emotii sa nu intru in ceva, ca abs-ul era inutil, sau, si mai rau, sa nu intre altul in noi. E aiurea cum merg unii cu viteza prin oras cu niste rable care nu pot frana si din care nici nu vad nimic, e plin de nebuni pe strada.

Bine ca ne-am intors sanatosi, desi eu inca nu pot vorbi de durere de gat si maine trebuie sa ajung la parastasul tatalui meu. Cu vremea asta sau ne inzapezim sau ne ia vantul pe sus...

Saby plangea dimineata "mama tata mama tata" si cand taica-su a zis "I love cookies" ea a zis "a ua cucu". Vad ca incepe din ce in ce mai mult sa ne imite, cand ii cantam canta si ea si daca ne oprim chiuie in semn ca mai vrea. Al doilea dintisor inca nu a iesit si se lupta cu el, se vede ca o enerveaza, sper sa iasa cat mai repede. Mare noroc am cu un copil atat de cuminte .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikole , ma impresionezi de fiecare data cand ne scrii despre incercarile de a-l dezobisnui pe "blue-boy" sa fie independent...o sa treaca si asta asa cum au trecut multe altele......sanatos sa fie!
astazi am avut o zi plina in sensul ca andrei a mancat si piure la pranz cu multa branzik si iaurt cu branzik si mar ras dupa amiaz. nu mult dar suficient, zic eu! in rest tztzik sa traiasca. se agata de tricoul meu k disperatu cand vrea papa bun!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, iar a venit iarna. si eu ma gandeam ca am scapat de ea pe anu asta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Naseara.

Eu am bagat copilul la somn, a adormit dragul de el pe una din povestile din "1001 de nopti"...Am un copil bun, se lasa culcat fara prea multe nazuri.
De pe la 6 a tipat in continuu de durere, saracutul, isi freca gingia cu tot ce prindea . Mi-e asa mila de el...

Violeta, lui Laurentiu, sa creasca mare si frumos si destept si voi sa va bucurati de el.

Danis si Lacramioara, bine ati venit in randul "celor cu copii cazuti din pat/carut". Pup bebeii sa treaca buba de la cazatura.

Ulei nu dau nici eu, pt ca eu inca nu dau nimic in afara de laptic. Ne-am mai prostit cateodata cu cate o lingurita de mar ras sau morcovel, sa stiu daca e dispus sa pape sau nu, sa stiu la ce ma astept. S-a aratat mare amator de diversificare, ceea ce ma incanta pe de-o parte (ca nu cred sa am probleme de mofturi cu el) dar ma si intristeaza, ca stiu ca nu e o fericire diversificatul asta.
Mai sunt bebei nediversificati printre noi? Sau noi suntem cei din urma?

CM nu mi-a venit nici mie si sper sa ma mai lase o vreme, ca nu-i duc dorul.

Timi, mult succes cu cresa. O sa fie bine pana la urma, eu sunt pro-cresa, si anti-bona . Sunt convinsa ca e mult mai bine pentru ea sa mearga la cresa, sa stea cu alti copii, plus ca va progresa mult mai repede decat ceilalti care stau cu bonele (parere personala!). Sophi.

Carla, sanatate multa . Felicitari pentru vorbareata Saby.

Pe mine ma asteapta niste vase in chiuveta, si alte multe lucruri restante pe ziua de azi, asa ca va urez noapte buna, fara dureri de niciun fel, fara treziri multe si un week-end calduros, macar in casa si in suflete.

Va pupacesc de va zapacesc!

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, aici laurentiu. Nu mi-a facut mami (inca) prajiturica, dar mi-a dat cereale yummy cu laptik si o portie mare si buna de piure din multe legumele mici. A fost tare bun. Si am primit si cadou: o orga-pian care canta cand ii dau io palme
Hai, te pup acum ca vrea mami sa vorbeasca cu mine, bine? Hai, pa, mai vorbim maine. Si, apropo: imi cam place sabinutza ta. Dau cu manutza in monitor s-o iau de acolo. Poate o lasi mai incolo sa se joace cu mine!

Fetitzele-prietenele lu' mami, va poop pe toate si va multumesc de urari. Mi-a transmis mami tot tot tot!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Vivela, multumim amandoua . Si Saby a muscat azi tot ce a prins, dar e mare fraierutza... si-a muscat manuta si a durut-o gingia atat de tare ca abia a apucat sa scoata manuta inainte sa inceapa sa urle. Dupa aceea se uita la manuta si nu intelegea. Sper sa iasa dintisorul ala odata, ca eu oricum nu mai am glas sa-mi alin puiul.

Mergi la inceput

Vivela, cafera, mychydutza, nikole uffffff sper ca n-am omis pe careva, daca da, atunci scuze si pupici

Mergi la inceput

Laurentiu, mie imi esti tare drag si pentru ca esti nascut in aceeasi zi cu fetita unei bune prietene. Ma topesc dupa ochisorii tai si dupa perisor. Maine ii arat Sabinutzei pozele cu tine si apoi tinem consiliu de familie sa vedem daca o sa va jucati impreuna sau nu, intrebam fata mai intai . A, da, si imi place leaganul tau si poza cu geamantanul.
Felicitari, sa te bucuri de cadouri.

Mergi la inceput

Fetelor, laurentiu a facut pt prima oara azi kaki solid. Oare de ce? De la legume? E de bine?

Mergi la inceput