Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
diane_dun spune:
Lavi, multumesc frumos pentru raspuns, m-am linistit ca nu sunt singura. Si eu sunt la fel, luam calmante inainte si acum ma gandesc ca n-o sa pot decat sa strang din dinti sau vorba ta, sa ma urc pe pereti... E, poate n-o sa fie asa rau...
Lia, multumesc frumos si tie! O sa incerc si eu sa-i dau apa cu lingurita, chiar nu m-am gandit. Ma incapatanam sa-i dau canuta cu cioc, de parca mi s-a nascut copilul gata invatat cu toate. Offf, ce spaima ai tras cu Mirunica...
Mami de Dani
mychydutza spune:
aylin daca ceea ce ramane de la stors nu e plin de suc, si e uscat, inseamna ca ai facut o afacere buna cu storcatorul. eu tot de la auchan am, Rhonson, e ok numai ca pulpa cam ramane plina de suc.....si ca sa ma bag si eu in seama, stiu din proprie experienta ca sarea e buna la arsura. asa cum zicea si aylin, la cele superficiale , care se "soldeaza" cu o baicutza. si mai e buna si pe taieturi ca sa opreasca sangele, cu toate ca in popor exista expresia "a pune sare pe rana"! "e" doo chestii care "se contrazice" reciproc...hehehe.
mai fetelor aseara la baitza Andei a descoperit pe Putzy. sa vedeti ce curios se uita la ea si mai intindea si manutele sa o prinda.statea in suportu de baitza si isi contempla "averea" ca un barbat adevarat. si dupa aia a facut pipilik in baitza. era ff mandru de "realizarile" lui.
*mihaela*
cafera spune:
quote:
Originally posted by panda77
Va multumesc frumos pentru primire, eram sigura ca n-o sa va deziceti de bunul renume. mychyduta, multumesc mult pentru parola.
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
Pupam fete frumoase! E dulceeeeeeeeee foc. Iti vine sa o mananci. De unde ati luat asa obraji frumosi?
panda77 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Pupam fete frumoase! E dulceeeeeeeeee foc. Iti vine sa o mananci. De unde ati luat asa obraji frumosi?
Mamica de printese
Eeeee, avem noi o reteta speciala...Am vazut-o si eu pe Ilinca ta, o ochioasa si jumatate ! Frumosi copii sunt in gasca asta, nu gluma...
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
panda77 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Fetelor, de unde si cu cat iau si eu storcator de fructe? Si ziceti ca nimeni dintre voi nu sta in zona buftea-crevedia? Hai poop pa, sa aveti o zi frumoasa si lipsita de evenimente de-lea care nu ne plac...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
Violeta, eu mi-am luat storcator de fructe si legume, ca cel de fructe nu e bun si pt legume. Al meu e Moulinex Frutti Juice si sunt foarte multumita de el - daca nu ma insel e si blender. Oricum, sa te gandesti inainte de care iti trebuie.
panda77 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
ciobanash la oi am fost.......
*mihaela*
Ce-am mai ras! Zici ca-i sub umbrela. Dar ce atata seriozitate pe baiatul tau? Ca nu l-am vazut zambind in nici o poza. Oricum fie-mea a cam facut ochii mari cand l-a vazut. Mai stii?
cafera spune:
quote:
Originally posted by panda77quote:
Originally posted by cafera
Eeeee, avem noi o reteta speciala...Am vazut-o si eu pe Ilinca ta, o ochioasa si jumatate ! Frumosi copii sunt in gasca asta, nu gluma...
Aha, ati stat la cotitura...Atunci cred ca stii cate Ilinci frumoase sunt pe aici si nu numai. Dar cum ai putut sa tii tu mandrete de fata ascunsa atata amar de timp? 7 luni sa nu iasa ea pe forum........ Pana acum o aveai petita sau promisa, ca ce a fost pe aiciiiiiiiii, ma mir ca s-au linistit fetele.
In alta ordine de ideii, eu sunt topita dupa copiii cu obrajori; asa, sa nu li se vada nasucul. Iar Ilinca ta se incadreaza 100%.
Ca sa inchei, ma declar molipsita de Ilinci... (Eiiiiiiiii, nu sariti )... si de strumfei mititei.
cafera spune:
Karli, ma bucur ca te pregatesti asiduu sa-mi pui dorinta in aplicare. Dupa ce-mi dai PM, ma fac frumoasa si ma pun pe vizionat. Sa ma chemi si la prezentarile ce vor urma peste cativa ani. Vin negresit!
Nonna76 spune:
Azi am citit despre copii cazuti din pat.Deci tre' sa am mare grija.
D-na prof. de chimie va spune ca si zaharul pudra si sarea absorb apa(sunt higroscopice-chiar si soda caustica e).Dar nu ma pronunt ce e mai bine.Eu sare nu pun ca ma ustura de mor,uleiul de peste stiu ca e bun.
panda Ilinca ta e tare frumoasa si eleganta.
Carla si Saby si toate urarile de bine de la noi.
Si eu sper sa nu colectez vre-o viroza de la scoala.Pe mine programul de la scoala ma termina.Incep orele la 7.30 dimineata.Bebele meu incepind de la ora 3 se trezeste de vre-o 3-4 ori pina la 6.Ca doarme apoi pina la 9 nu ma ajuta prea mult.