Strumfi de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
cafera spune:
Eu am observat ca ma apuca harnicia la sfarsit de capitol. Sa nu ma bata fetele care schimba capitolul. Nu mai fac daca nu e voie.
panda77 spune:
Apropo de cazut din pat: acum cateva minute am plonjat peste pat si am prins-o in ultimul moment, inainte de a se rostogoli peste margine. Bond...panda bond ma cheama
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
cafera spune:
quote:
Originally posted by panda77
Apropo de cazut din pat: acum cateva minute am plonjat peste pat si am prins-o in ultimul moment, inainte de a se rostogoli peste margine. Bond...panda bond ma cheama
Panda77, de www.flickr.com/photos/10379652@N03/" target="_blank">Ilinca - 15.07.2007
vaiiiiiiiiiiii, vezi ce face forumul din noi?
Vivela spune:
E adevarat ca eu am tipat sus si tare ca ma doare, dar haideti sa va zic ce stiu eu (umilele mele cunostinte in ale arsurilor se datoreaza faptului ca nu sunt la primul,- dar ma straduiesc mereu sa fiu la ultimul incident de acest gen).
Deci, in momentul in care se produce o arsura (termica sau chimica), la inceput se ard straturile superficiale ale epidermei, apoi arsura avanseaza pana la derma si tot asa... daca pui creme grase sau uleiuri sau orice altceva care formeaza o bariera, nu faci altceva decat sa favorizezi arderea in continuare a straturilor de piele, prin mentinerea caldurii in interior.
De aceea, atunci cand se intampla nenorocul, e bine sa pui zona afectata sub jet de apa rece 10-15 minute si sa lasi pielea sa respire, oprind astfel ca arderea sa se produca in continuare. Abia apoi, dupa ce s-a stopat acest fenomen se pune "altceva" care sa favorizeze cicatrizarea ranii si refacerea pielii.
Sper ca m-am facut inteleasa, rog d-nele doctor sa ma traga de maneca daca am spus prostii.
Carla, eu am ales o d-na pediatra de la Policlinica Titan. N-as zice ca sunt f multumita (mi-a recomandat supica de la 4 luni!!), dar toata lumea cu care am vorbit o lauda. Acum, ce sa zic, bun/rau sunt notiuni relative. Daca nu mai citeam si eu pe ici pe colo ca diversificarea e bine sa se faca dupa 6 luni, probabil as fi zis si eu ca e o doctorita extraordinar de buna (mai ales ca David a fost mereu sanatos si n-am avut nicio problema cu el). Dar asa... nu stiu ce sa zic, sper sa trec cat mai putin pe la ea, doar la vaccinuri si atat.
Daca tot stai in zona Titan, nu vii si tu la o intalneala prin parc cu mine si cu AndraZ sa ne plimbam progeniturile?
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
CarlaV spune:
Vivela, vin, cum sa nu, numai sa ne reparam si sa se mai incalzeasca afara si sa am si timp de plimbare . De regula Saby a fost plimbata dupa noi prin oras, in parc am fost de 2 ori, dar sper sa schimbam asta.
Eu auzisem numai de bine de Adela Osaci, dar am descoperit 3 lucruri care nu mi-au placut: 1. e foarte aglomerat la ea si risc sa ia copilul altceva daca stau pe acolo; 2. pe usa scrie ceva de genul "nu intrati sa anuntati ca ati venit, va chemam noi"; 3. i-a recomandat unei amice cu bebe de o luna lamaie pentru sughit, ceai si apa desi alapteaza, pentru ca "e laptele prea gras".
Experienta neplacuta am avut si cu dr. Balanescu tot de la Policlinica Titan, nu mai detaliez acum.
Astea fiind zise nu avem doctor de familie inca.
Nonna, multumim mult de tot, sper sa nu iei viroza de la scoala, ma gandesc cat de expusa esti, off off...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
schimb capitolul...
cafera pregateste-te!!!
aylin, a fost o gluma ce a zis cumnatu', nu prietenu'... si cu sarea pe arsuri pe mine doar m-ai uimit, eu n-am contrazis pe nimeni.
vine capitolul nou imediat!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Vivela, vin, cum sa nu, numai sa ne reparam si sa se mai incalzeasca afara si sa am si timp de plimbare . De regula Saby a fost plimbata dupa noi prin oras, in parc am fost de 2 ori, dar sper sa schimbam asta.
Eu auzisem numai de bine de Adela Osaci, dar am descoperit 3 lucruri care nu mi-au placut: 1. e foarte aglomerat la ea si risc sa ia copilul altceva daca stau pe acolo; 2. pe usa scrie ceva de genul "nu intrati sa anuntati ca ati venit, va chemam noi"; 3. i-a recomandat unei amice cu bebe de o luna lamaie pentru sughit, ceai si apa desi alapteaza, pentru ca "e laptele prea gras".
Experienta neplacuta am avut si cu dr. Balanescu tot de la Policlinica Titan, nu mai detaliez acum.
Astea fiind zise nu avem doctor de familie inca.
Nonna, multumim mult de tot, sper sa nu iei viroza de la scoala, ma gandesc cat de expusa esti, off off...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Exact despre ea e vorba. Aglomerat...nu stiu ce sa zic, eu am fost de 3 ori pana acum, cu programare in prealabil. Daca as avea o urgenta, nu stiu cum s-ar comporta. Pot sa-ti spun ca am auzit o convorbire telefonica intre asistenta si o mamica cu un bebe bolnavior si nu mi-a placut deloc. Asistenta i-a zis sa se duca la alt dr (i-a spus numele, nu mai retin care) si daca nu vrea, asta e! Apoi i-a trantit telefonul!
Nu mi-ar fi convenit deloc sa fiu in postura mamicii respective .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)