* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 3
CristinaGoji spune:
No, am povestit un pic cu Ramomar pe YM si a zis ca e bine, ca desi e in centrul Atenei, nu au simtit nimic. A zis ca va pe toate si ca ii lipsim. Nu are din pacate suficient timp sa poata sa stea pe net, ca are programul foarte incarcat.
Nici noi nu suntem cu vocabular bogat, tot numa dei-dei-dei daca vrea sa-i dau ceva, adia - pentru alo, aia - Ayan sau Yasha, in rest - pasareste , aaaa, si ma-ma-ma - pentru piesa Crazy loop
Adina - ce bine ca nu rezista mama ta fara gemeni
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lakioana spune:
Fetelor, va rog frumos, ma poate lamuri si pe mine ce este cu limfocitele si cu neutrofilele...pt. ca i-am facut analizele lui Reby si i-au iesit neutrofilele 16 fata de limitele 40-70 (cat este normal) si limfocitele i-au iesit 74 fata de limitele normale de 20-40. Mi se par enorm de in afara graficului. Ce sa insemne oare?
Mamilili...daca stii tu cumva?...te-as ruga sa ma lamuresti.
Mersi frumos!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
lullabay spune:
Lakioana cred ca undeva e o incurcatura la valori.Vezi ca exista valori in procente %-valoare absoluta si valori pe mm3-valoare relativa.
Limfocitele si neutrofilele fac parte din formula leucocitara sunt ,cum ar fi,parte din leucocite alaturi de monocite,bazofile,eozinofile.Nu ai spus cat e numarul de leucocite.
In general neutrofilele sau PMN cresc in infectii bacteriene si limfocitele in infectii virale.
Edit:am citit mai cu atentie si scuze ,nu am fost atenta,tu ai dat valorile corecte.. cele din formula absoluta,in procente ..deci are numar scazut de neutrofile si numar crescut de limfocite..mai relevante totusi sunt cele din valoarea relativa...dupa valori poate fi sugestiv pt o infectie virala asta putand insemnand de la gripa,raceala,rujeola,rubeola,oreion,etc...trebuie corelat si cu starea clinica.
lakioana spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Lakioana cred ca undeva e o incurcatura la valori.Vezi ca exista valori in procente %-valoare absoluta si valori pe mm3-valoare relativa.
Limfocitele si neutrofilele fac parte din formula leucocitara sunt ,cum ar fi,parte din leucocite alaturi de monocite,bazofile,eozinofile.Nu ai spus cat e numarul de leucocite.
In general neutrofilele sau PMN cresc in infectii bacteriene si limfocitele in infectii virale.
Edit:am citit mai cu atentie si scuze ,nu am fost atenta,tu ai dat valorile corecte.. cele din formula absoluta,in procente ..deci are numar scazut de neutrofile si numar crescut de limfocite..mai relevante totusi sunt cele din valoarea relativa...dupa valori poate fi sugestiv pt o infectie virala asta putand insemnand de la gripa,raceala,rujeola,rubeola,oreion,etc...trebuie corelat si cu starea clinica.
Roxana si Stefan
Mersi frumos!
Valoarea leucocitelor este absolut normala (9,7 (din 4,5 - 13 , care ar fi limitele normale)...la fel si celelalte componente...in afara de o f. mica lipsa de fier.
Daca indica un semn de ceva infectie...oare nu poate fi si din cauza dintilor (ii ies acum o gramada: doua masele si toti caninii...si plange si urla toata ziua iar noaptea face planton cateva ore bune)? Stiam parca ca in eruptia dentara se cam dau peste cap anumite elemente din organism (cum ar fi si aparitia temperaturii). Oare sa fie de la asta? Sper sa nu fie ceva mai urat...ca internetul asta parca mai mult te innebuneste.
_
lullabay spune:
Daca valoare leucocitelor e ok atunci e normal ca una sa creasca si cealalta sa scada...altfel nu ar fi normala val.leucocitelor.
Teoretic e posibil sa fie din cauza dintilor,nu cred ca exista prea multe studii facute ca sa se poata trage o concluzie...in sensul ca in general parintii dau antitermice la copilasii care fac febra si nu fac analize,ceea ce e perfect de inteles,de aceea cred ca e greu sa spui ca asta poate fi cauza sau din contra...
Si intr-adevar daca dai search pe net informatiile te pot speria,dar nu trebuie sa ne gandim din start la ce e mai rau..
Sanatate Rebecai,sa ii iasa dintisorii cat mai usor!
lakioana spune:
Multumesc din suflet pt. lamuriri. Ai fost mai mult decat draguta. Sper sa nu fie nimic rau...oricum in zilele urmatoare vom merge la pediatru pt. discutarea analizelor. Eu sper sa fie de la dinti...si parca vad ca si pediatra o sa spuna ca nu stie de la cea ar putea fi...si ca e posibil sa fie de la dinti.
Pupici de la Reby pt. Stefanel si sanatate multa si voua
_
scumpik_lui spune:
Cred ca voi sarbatoriti acum, nu? Mirabela sigur e la cina romantica cu sotul ei.
Lili felicitari pt ete pisa
Adina am pe Fabi vorbaretul si pe Alex plimbaretul (n-a ca a si rimat)
Roxana nu numai Daria a fost urlatoare, si Luca e la fel de vreo 3 zile, nimic nu-l multumeste, vrea doar in brate, azi am crezut ca inebunesc, pur si simplu nu mai rezit
Eloise felicitari pt vocabularul destul de bogat al lui Vladut. Luca cred ca nici jumate nu stie, el mai mult asociaza totul cu mimica
Edit ca am uitat sa-i spun Lakioanei ca sper sa nu fie nimic rau cu Reby
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
lullabay spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Multumesc din suflet pt. lamuriri. Ai fost mai mult decat draguta. Sper sa nu fie nimic rau...oricum in zilele urmatoare vom merge la pediatru pt. discutarea analizelor. Eu sper sa fie de la dinti...si parca vad ca si pediatra o sa spuna ca nu stie de la cea ar putea fi...si ca e posibil sa fie de la dinti.
Pupici de la Reby pt. Stefanel si sanatate multa si voua
_
Si asa si speram sa fie de la dinti si cum ies crocobaurii, fetita o sa fie bine
Multumim pt pupici mai ales Stefan ,i-a prins din zbor de la o fetita asa dragutza nici ca se putea sa ii scape.
Monique pune si tu niste poze cu oalele sau indruma-ma pe unde pot sa le vad, eventual achitionez,si eu vreau demult un dispozitiv ca sa gatesc la aburi,mi-am cumparat o oala Zepter,acum o platesc... dar deabia in octombrie o primesc,ca am facut rate mici mici la ea sa incape pe langa celelalte una mie de rate care le am
lullabay spune:
Da da Scumpik cred ca fetele is toate la cina romatica...
Eu stau si eu la cina romantica cu cana de lapte in fatza ..sotzul e plecat la cina romantica cu amicii de la fotbal.....da macar mi-a adus un buchet de lalele care sunt cele mai frumoase flori de pe pamant,cel putin din punctul meu de vedere..
Scumpik Stefan nu zice nimic, dar nimic, nici macar mama... asa ca nu esti singura
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
lalele care sunt cele mai frumoase flori de pe pamant,cel putin din punctul meu de vedere..
Si-al meu!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)