* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 4
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Pai atunci, hai Lili cu mine la Keukenhof in aprilie!
Nu zi de doua ori...
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
lullabay spune:
Vai,unde sunteti?Am plecat ultima si am venit prima..
Haideti la www.istockphoto.com/file_thumbview_approve.php?size=2&id=3768038" target="_blank">cafea
Eu plec la scarbici...
beatrix spune:
Neatza!
Se vede ca ati chefuit aseara bine de tot de sunteti lipsa la apelul de dimineatza! Sa va fie de bine!
Lullabay, merci de cafea! Servici usor! Cand mergeti in Nl in aprilie?
Hai ca m-ai dau si eu o cafea daca e nevoie! Numai spuneti fetelor! ... bineinteles si fresh-ul pt Itzy si cele care nu beau cafea!
TREZIREAAAAAAAA!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
CristinaGoji spune:
Saru'mana de , Lullabay! Sa ai spor!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
GETY spune:
Neata! si de la nooi!
Mirabelac, am reusit! Mariuca a dormit in patutul ei azi noapte, cu patutul lipit de patul mare pe partea unde dorm eu!
Asa ca, pe linga Lilina, daca am inteles bine ieri, dau si eu de baut.
Beatrix, daca micutul Darius papa san, e un lucru foarte bun, am citit si eu pe undeva ca laptele de mama se adapteaza la nevoile nou-nascutului prematur.
Nici noi nu suntem vorbarete, mai asteptam.
Sephora, datorita retetelor tale, fac si eu o pizza buna. Pupici!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
beatrix spune:
Lexi, ma bucur ca sunteti bine! sper ca ati rezolvat cu caldura!
Eloise, ce modesta esti! dupa parerea mea Vladutz spune foarte multe cuvinte! Eric se ia de mana cu Vladutzul lui Cristina! Eric zice doar "aaa" cand intinde mainile spre ceva si ma-ma maaa la mancare! in rest el stie ce graieste!
Ai fost la targ? Ai gasit ceva?
Alexutza, ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Lakioana, sanatate lui Reby si sa nu fie nimic grav!
Mirabela, raportam si noi 11kg si 900g! inaltimea nu o stiu!
Itzy, stai linistita cu gradinitzele ca s-ar putea ca aici s afie mai rau ca in romania! si daca nici asta nu e tara europeana!!! un exemplu sigur, nu dorm dupa-amiaza! daca vreunul din copii adoarme, ii imporvizeaza un pat din haine pe jos asta daca are norocul s afie mai frig si sa vina copii cu geci sau pur si simplu doarme cu capul pe masutza sau pe unde poate! nu exista patutzuri pt somn! sau la pranz mananca sandwich adus de acasa si unele gradinitze mai dau supa la pranz! v-i se pare normal ca un copil de 2.6-6 ani sa nu manance o masa calda pe zi decat seara cand ajunge acasa? si asta daca esti suficient de norocoasa sa nu-ti adoarma in masina pe drumul pana acasa si sa nu mai manance nimic seara! astea sunt numai ce stiu sigur, am o multime de povesti dar astept sa va povestesc din experientza ca sa nu fie din auzite! sau cu cresa, t-i se pare normal sa-i tina pe copii doar in body, fara pantaloni, fara sosete pe linoleu? eu inteleg ca lor le este mai usor sa-i schimbe de pampers ca nu trebuie sa imbrace si sa dezbrace la ei, dar Eric si toti copii de acolo din septembrie au muci continuu! crede-ma ca din septembrie singura data cand eric n-a mai avut muci a fost de anul nou cand a stat acasa 2 spatamani! m-am saturat de faza cu imunitatea ca tot asta o baga la inaintare! chiar i-am zis l-a al meu ca o sa ma duc si sa le zic sa stea si ei (e un el si o ea) desculti si in short daca pe copii ii tin asa! nu stiu daca in romania e mai roz situatia, dar crede-ma ca nici aici nu este totul bine pus la punct!
si ce ma mira mai ales la faza cu gradinitza este faza cu masa calda si somnul! eu consider ca astea sunt esentiale in cresterea copiilor! ori tu sa scoti somnul si copii sa manance hrana rece de la 2 ani jumate m-i s epare un pic cam anormal! hai ca m-am intins destul!
o zi buna sa aveti,
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
Lilina, sa-ti traiasca sotul sanatos si fericit multi multi ani alaturi de tine si Vladutz! La multi ani!
Ei au nevoie de noi:
beatrix spune:
Gety, da asa am citit si eu! sper s afie totul bine pana la capat! felicitari Mariei si sa o tineti tot asa! merci ca ai pomenit de faza cu bautul ca uitam sa o felicit pe Lilina!
Ei au nevoie de noi: